Προς το περιεχόμενο

Mac OS X 10.6 Snow Leopard

waves

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Πλεον ανοιγει και σε εμενα πολυ αργα, 5-6sec πιο αργα.. Δεν αδειαζει ο καδος εκτος αν κανω μαγικα με το terminal

Πριν ηταν ολα μια χαρα εχοντας κανει clean and install το leopard..

Προς το παρων αισθανομαι beta tester και πολυ πιθανο να γυρισω στο leopard με την μηχανη του χρονου:mad:

Το 5-6 sec είναι κάτι τραγικό?:confused:

Το θέμα μας όμως δεν είναι αυτό! Αυτά τα προβλήματα που έχεις δεν τα αντιμετωπίζουν άλλοι και όπως σου έχω πει θα πρέπει να ψάξεις στο μηχάνημά σου να δεις τι φταίει!

B)

• Απαντ. 814
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμένα ίσα ίσα που ανοιγω-κλείνει πιο γρήγορα. Γενικά ανταποκρίνεται πολύ πιο άμεσα. Κ ο iMac και το macbook. Το μόνο "πρόβλημα" είναι στον safari του iMac που δν μου κατεβάζει όλα τα αρχεία. Κατα τ' άλλα υπερ-ευχαριστημένος!!

Δημοσ.
Το 5-6 sec είναι κάτι τραγικό?:confused:

Το θέμα μας όμως δεν είναι αυτό! Αυτά τα προβλήματα που έχεις δεν τα αντιμετωπίζουν άλλοι και όπως σου έχω πει θα πρέπει να ψάξεις στο μηχάνημά σου να δεις τι φταίει!

B)

Κατ αρχας σε ευχαριστω με την βοηθεια! Χωρις αυτη θα ημουν ηδη με το 10.5. Να σε πληροφορησω οτι δεν ειναι μεμονομενο περιστατικο τιποτα απο αυτα που λεω. Ειδα το ιδιο προβλημα ακομα και με το οτι δεν μπορουσα να μπω στο ιντερνετ αν θυμασαι, αλλα το εφταξα πειραζοντας την DNS ip. Δεν το ανεφερα καν επειδη το εφτιαξα στην τυχη και δεν ηξερα μηπως εφταιγα και εγω σε κατι

To θεμα ειναι και ηταν, πως παντα εδω μεσα λεμε μονο τα θετικα και ελαχιστα αρνητικα, καλως ή κακως ειμαστε beta testers του S.L To οτι δεν ετυχε κατι σε εσενα ή οτι δεν ετυχε να ψαξειs να δεις αν υπαρχουν αλλα προβληματα δεν σημαινει οτι ολα ειναι καλα.

Υπαρχουν πολλοι που εχουν ψιλομικρα αλλα πανω στην τρελα του νεου λειτουργικου δεν δινουν σημασια και παραπαπονιουνται μονο για το θεμα συμβατοτητας με προηγουμενο software.

Δηλαδη φτασαμε σε σημειο να μιλαμε οτι "νταξει ρε φιλε, 6 sec πιο αργο boot σιγα"

Μηπως να μου ζηταει και κανα Euro καθε φορα που bootarei?

Να σου ξεκαθαρισω οτι ο τονος μου ειναι τελειος φιλικος, απλα εχω νευρα με την κατασταση και την μυστικοπαθεια με τα προβληματα. Αυτο γινοταν παντα, αν μεσα στην τρελα του νεου λειτουργικου ξεινησει ενας και αναφερει τοτε ξεκινανε και αλλοι

Δημοσ.

Να ρωτησω λιγο αν με το upgrade dvd των 29$ μπορεις να κανεις κανονικα erase&install..

Και μπορει να μ πει κανεις αν αυτη τη στιγμη υπαρχει καποιο καταστημα στην Αθηνα που να μπορω να το αγορασω.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Γιατί άραγε το καινούργιο Quicktime X μου λέει να εγκαταστήσω το QuickTime Player κάθε φορά που πάω να παίξω ένα wmv? Παρόλα αυτά, τα αρχεία παίζουν κανονικά στο QuickView. Έχω εγkαταστήσει το Perian και το Flip4Mac WMV.

Δημοσ.
Μαλλον οχι. υπαρχει διαφορα 6.74 GB - 6.59 GB

Ποιο είναι τι;

Δημοσ.
Γιατί άραγε το καινούργιο Quicktime X μου λέει να εγκαταστήσω το QuickTime Player κάθε φορά που πάω να παίξω ένα wmv? Παρόλα αυτά, τα αρχεία παίζουν κανονικά στο QuickView. Έχω εγkαταστήσει το Perian και το Flip4Mac WMV.

διάλεξε ενα wmv κάνε get info και εκεί διάλεξε να ανοίγει με το quicktime x και όχι με το wmv και κάνε change all....

Δημοσ.
διάλεξε ενα wmv κάνε get info και εκεί διάλεξε να ανοίγει με το quicktime x και όχι με το wmv και κάνε change all....

Wow! Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση. Δε μπόρεσα να το φανταστώ. Ακόμη ένα σημάδι πως είναι πολύ "αρχάριος" στο Mac...

Δημοσ.
To θεμα ειναι και ηταν πως παντα εδω μεσα οτι λεμε μονο τα θετικα και ελαχιστα αρνητικα, καλως ή κακως ειμαστε beta testers του S.L To οτι δεν ετυχε κατι σε εσενα ή οτι δεν ετυχε να ψαξειs να δεις αν υπαρχουν αλλα προβληματα δεν σημαινει οτι ολα ειναι καλα.

Υπαρχουν πολλοι που εχουν ψιλομικρα αλλα πανω στην τρελα του νεου λειτουργικου δεν δινουν σημασια και παραπαπονιουνται μονο για το θεμα συμβατοτητας με προηγουμενο software.

Δηλαδη φτασαμε σε σημειο να μιλαμε οτι "νταξει ρε φιλε, 6 sec πιο αργο boot σιγα"

Μηπως να μου ζηταει και κανα Euro καθε φορα που bootarei?

+1000000000

Όποτε κάποιος έχει ένα πρόβλημα είναι "μεμονωμένο περιστατικό" και πρέπει να ψάξει το πρόβλημα ο ίδιος γιατί δεν συμβαίνει στους πάντες όλους..

Κουραφέξαλα..

Τα ίδια ακούω και στο section του iphone κτλ..

Είναι τόσο δύσκολο να παραδεχτούν users σαν τον billdanos οτι το macos και η apple γενικότερα ΕΧΕΙ προβλήματα τα οποία σίγουρα δεν λύνονται με το να τα χαρακτηρίζει "τυχαία" και μεμονωμένα και να προσπαθεί να τα προσπεράσει...

Είπαμε fanboy αλλα με λίγη λογική όμως..

Όταν και σε μένα και σε 10 άλλους κάνει πιο αργό boot τότε ΕΙΝΑΙ issue το οποίο πρέπει να λυθεί...

Εγώ παντού διάβαζα οτι το boot και οι διεργασίες είναι πιο γρήγορες και πιο snappy...

@@.

Για να μη αναφερθούμε και στην συμβατότητα...

Μόνα τα άλλα λειτουργικά ξέρουμε να θάβουμε :rolleyes:

Δημοσ.

Μόλις έβαλα snowleopard κι εγώ.

1) Δε βλέπω καμιά διαφορά ακόμα επί της ουσίας

2) Η εκκίνηση αργεί αρκετά.

3) Παιδιά αν βάλω το δίσκο του time machine μπορώ να ρίξω αρχεία μεμονωμένα μέσα απλά κάνοντας restore. Aν κάνω restore το φάκελο itunes, επί παραδείγματι, θα επικαλύψει τον ήδη υπάρχοντα φάκελο;

Δημοσ.

Εγώ μετά από επανεγκατάσταση έχω παρατηρήσει καμιά φορά ότι το spotlight και κάποια utilities συντήρησης που τρέχουν στο background δουλεύουν πυρετωδώς και καθυστερούν το σύστημα μέχρι να τελειώσουν τη δουλειά τους. Προτείνω να ανοίξετε το system monitor και να δείτε αν υπάρχει κάποιο process που να τραβάει πολύ CPU, αν ναι αφήστε το σύστημα ανοιχτό να ολοκληρωθεί το έργο.

Δημοσ.

o flash player που είναι ακόμα 32bit, κάνει το macbook να σέρνεται σε δυνατή χρήση flash. Γενικά έχω πιο γρήγορο boot πάντως*

*έκανα clean install

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...