daniel's_saving_grace Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 "Your Amazon.co.uk order has dispatched"
waves Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Όσοι κάνατε update, όλα πάνε καλά;;; (κουσούρια από windows...)
giorgos_k Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Ανέβασα και το video της εγκατάστασης του Snow στο μικρό macbook, με τη μέθοδο "Erase & Install" για όσους θέλουν format κ οχι update.. http://gallery.me.com/giorgos_k#100059
klainmaingr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Πρίν λίγο έβαλα και εγώ το μαγικό dl dvdάκι... Γύρω στο μισάωρο++ έκανε (άσχετα αν έγραφε 50κάτι λεπτά στην αρχή). 2 button διαδικασία. Ιnstall ->klainmaingr-> wait Τώρα για τις αλλαγές που ακούω τριγύρω τον κόσμο να χαίρεται.. Δεν είδαι κάτι εξωφρενικό... Βασικά αν κάποιος μου έβαζε την 10.6 και άνοιγα μετά το pc ο μόνος τρόπος να καταλάβω την διαφορά θα ήταν στο μαύρο χρώμα του δεξί κλίκ στο dock και μερικές εφαρμογές που εμφανίστηκαν ενώ τις είχα θαμμένες(idvd κτλ).. Στο πρώτο restart έκανε πάνω απο 30 δευτερόλεπτα να ανοίξει πράγμα σπάνιο για τα δεδομένα στο mb μου... Δεν είναι cluttered και το μόνο που έχει πάνω είναι wc3/photoshop/vlc και adium. Θα το δοκιμάσω περαιτέρω και θα επανέλθω
kdiamant Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Πρίν λίγο έβαλα και εγώ το μαγικό dl dvdάκι...Γύρω στο μισάωρο++ έκανε (άσχετα αν έγραφε 50κάτι λεπτά στην αρχή). 2 button διαδικασία. Ιnstall ->klainmaingr-> wait Τώρα για τις αλλαγές που ακούω τριγύρω τον κόσμο να χαίρεται.. Δεν είδαι κάτι εξωφρενικό... Βασικά αν κάποιος μου έβαζε την 10.6 και άνοιγα μετά το pc ο μόνος τρόπος να καταλάβω την διαφορά θα ήταν στο μαύρο χρώμα του δεξί κλίκ στο dock και μερικές εφαρμογές που εμφανίστηκαν ενώ τις είχα θαμμένες(idvd κτλ).. Στο πρώτο restart έκανε πάνω απο 30 δευτερόλεπτα να ανοίξει πράγμα σπάνιο για τα δεδομένα στο mb μου... Δεν είναι cluttered και το μόνο που έχει πάνω είναι wc3/photoshop/vlc και adium. Θα το δοκιμάσω περαιτέρω και θα επανέλθω Εμένα με upgrade κάνει τώρα πλέον μετά απο 2-3 φορές shutdown και ξανά άνοιγμα γύρω στα 40" να ανοίξει και όντως περίπου 4" να κλείσει. Έχω macbook pro unibody. Δεν έχω μέχρι τώρα συναντήσει κάποιο πρόβλημα με το upgrade.
Loser Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 κρατώντας πατημένο τον συνδυασμό πλήκτρων για αλλαγή γλώσσας πλέον εμφανίζεται ένα μενού με τις διάφορες δυνατότητες
_filippos_ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 "Your Amazon.co.uk order has dispatched" Έκανα μια παραγγελία στο amazon.co.uk (ένα dvd) αλλά εκεί που ήταν να δηλώσω την visa electron πέρασα μόνον το 16ψήφιο νούμερο που βρίσκεται χαραγμένο πάνω στην κάρτα. Το 3ψήφιο security number τυπωμένο στο πίσω μέρος δεν το δήλωσα αλλά παρόλα αυτά η παραγγελία έγινε. Δεν είναι απαραίτητο αυτό το 3ψήφιο νούμερο για να ολοκληρωθεί η παραγγελία;
daniel's_saving_grace Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Αν έχουν πρόβλημα με τη χρέωση, θα σε ειδοποιήσουν! Συνήθως είναι απαραίτητο το 3-ψήφιο αλλά έχω δει και περιπτώσεις που δεν ήταν.
dream21 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Όσοι κάνατε update, όλα πάνε καλά;;;(κουσούρια από windows...) σε εμενα τα προγραμματα που δουλευω adobe photoshop-jdownloader-speed download-cyberduck-adium και κλασικα world of warcraft πεζουν μια χαρα χωρις κανενα προβλημα.
kpartsi Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Για τις ρυθμίσεις του Quicktime πρέπει να πάτε στα Utilities και να ανοίξετε το quicktime 7. Μετά θα εμφανιστεί στην menubar τα preferences που είναι και για το quicktime X. Και όμως.... Οι ρυθμίσεις που κάνω στο preferences του 7 δεν μου προκείπτουν στο Χ. Μυστήριο πράγμα η όλη κατάσταση με τα preferences του QT Χ.....
clown Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Έκανα μια παραγγελία στο amazon.co.uk (ένα dvd)αλλά εκεί που ήταν να δηλώσω την visa electron πέρασα μόνον το 16ψήφιο νούμερο που βρίσκεται χαραγμένο πάνω στην κάρτα. Το 3ψήφιο security number τυπωμένο στο πίσω μέρος δεν το δήλωσα αλλά παρόλα αυτά η παραγγελία έγινε. Δεν είναι απαραίτητο αυτό το 3ψήφιο νούμερο για να ολοκληρωθεί η παραγγελία; Το amazon δε ζητάει τον τριψήφιο συνήθως....
klainmaingr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Εμένα με upgrade κάνει τώρα πλέον μετά απο 2-3 φορές shutdown και ξανά άνοιγμα γύρω στα 40" να ανοίξει και όντως περίπου 4" να κλείσει. Έχω macbook pro unibody. Δεν έχω μέχρι τώρα συναντήσει κάποιο πρόβλημα με το upgrade. Πλέον και εμένα τόσο.. γύρω στα 40.. Τραγικό. Άνοιγε ΠΟΛΥ πιο γρήγορα.. Ελπίζω πως είναι κάτι στραβό και θα διορθωθεί με κάποιο patch.. Ούτε ο τιγκαρισμένος μου desktop με format πρίν 1μιση χρόνο δεν κάνει τόση ώρα
ManosBar13 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Όσοι δεν έχουν βάλει το Snow Leopard να το κάνουν άμεσα. Τα παιδιά στην Apple απλά δεν παίζονται. Πρώτες θετικές εντυπώσεις. 1) Αυτό που λένε για ταχύτερο σύστημα; Ισχύει. Είμαι με Core Duo (32 Bit) και νιώθω σαν να άλλαξα υπολογιστή. Δεν είναι η τρέλλα του καινούριου λειτουργικού, πιστέψτε με. Τρέχω Mac από το 8.1 και τέτοια αλλαγή είχα να νιώσω από τη μετάβαση σε MacOS X από 9.2.2. Ακόμα και ο Safari σε συνδυασμό με τις αλλαγές στο Airport τρέχει σφαίρα. Τρομερή διαφορά. 2)Archive & Install με χίλια. Όλα λειτουργούν άψογα. Έχει κρατήσει τα πάντα, μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Από εφαρμογές, μέχρι Επαφές στο AddressBook μέχρι Email... Τα πάντα. 3) Expose Dock με βοηθάει πάρα πολύ... Όπως και το νέo Quick Look. 4)Μικρές αισθητές αλλαγές στην εμφάνιση για εμάς που θέλουν να δουν τη διαφορά. Μια που μου άρεσε είναι όταν αλλάζεις Input Source (Γλώσσα με άλλα λόγια) που φαίνεται από ποια πας σε ποια. Επαναλαμβάνω, στο δικό μου σύστημα (φαίνεται στην υπογραφή μου) η διαφορά είναι κάτι παραπάνω από αισθητή. Thank you Apple.
_filippos_ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Όσοι δεν έχουν βάλει το Snow Leopard να το κάνουν άμεσα.Τα παιδιά στην Apple απλά δεν παίζονται. Πρώτες θετικές εντυπώσεις. 1) Αυτό που λένε για ταχύτερο σύστημα; Ισχύει. Είμαι με Core Duo (32 Bit) και νιώθω σαν να άλλαξα υπολογιστή. Δεν είναι η τρέλλα του καινούριου λειτουργικού, πιστέψτε με. Τρέχω Mac από το 8.1 και τέτοια αλλαγή είχα να νιώσω από τη μετάβαση σε MacOS X από 9.2.2. Ακόμα και ο Safari σε συνδυασμό με τις αλλαγές στο Airport τρέχει σφαίρα. Τρομερή διαφορά. 2)Archive & Install με χίλια. Όλα λειτουργούν άψογα. Έχει κρατήσει τα πάντα, μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Από εφαρμογές, μέχρι Επαφές στο AddressBook μέχρι Email... Τα πάντα. 3) Expose Dock με βοηθάει πάρα πολύ... Όπως και το νέo Quick Look. 4)Μικρές αισθητές αλλαγές στην εμφάνιση για εμάς που θέλουν να δουν τη διαφορά. Μια που μου άρεσε είναι όταν αλλάζεις Input Source (Γλώσσα με άλλα λόγια) που φαίνεται από ποια πας σε ποια. Επαναλαμβάνω, στο δικό μου σύστημα (φαίνεται στην υπογραφή μου) η διαφορά είναι κάτι παραπάνω από αισθητή. Thank you Apple. Είδα το website σου . το έχεις στην υπογραφή σου και παρατήρησα πως αν και mac-fan για email έχεις windowslive.com ... Τί!!! Δεν έχεις mobileme? Απαράδεκτος!!!
iced Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Πλέον και εμένα τόσο.. γύρω στα 40.. Τραγικό.Άνοιγε ΠΟΛΥ πιο γρήγορα.. Ελπίζω πως είναι κάτι στραβό και θα διορθωθεί με κάποιο patch.. Ούτε ο τιγκαρισμένος μου desktop με format πρίν 1μιση χρόνο δεν κάνει τόση ώρα Πλεον ανοιγει και σε εμενα πολυ αργα, 5-6sec πιο αργα.. Δεν αδειαζει ο καδος εκτος αν κανω μαγικα με το terminal Πριν ηταν ολα μια χαρα εχοντας κανει clean and install το leopard.. Προς το παρων αισθανομαι beta tester και πολυ πιθανο να γυρισω στο leopard με την μηχανη του χρονου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.