Προς το περιεχόμενο

Mac OS X 10.6 Snow Leopard

waves

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η λεοπάρδαλη έφτασε! :

[ATTACH]19950[/ATTACH]

Την περνάω απο στιγμή σε στιγμή(τσεκάρω backup γιατι θα κάνω clean install) και επιστρέφω με εντυπώσεις!

Συγχαρητήρια για την πρωτιά!!!!! :-)

Μια απορία... Στο Quick Time υπάρχει το ρημάδι το Preferences;;;;

Η δική μου παραγγελία, αφού δεν έφτασε σήμερα την αναμένω πλέον από Δευτέρα :-(

• Απαντ. 814
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Συγχαρητήρια για την πρωτιά!!!!! :-)

Μια απορία... Στο Quick Time υπάρχει το ρημάδι το Preferences;;;;

Η δική μου παραγγελία, αφού δεν έφτασε σήμερα την αναμένω πλέον από Δευτέρα :-(

:-) Αν εννοείς στο menu του quicktime στην menubar οχι δν βλέπω να έχει preferences..

• Super Moderators
Δημοσ.
Μπορω να παραγγειλω το dvd του snow leopard απο το site της Apple κανονικα με πιστωτικη ή απο το site στελνουν μονο Αμερικη? ευχαριστω...

Δεν μπορείς να αγοράσεις από το online Applestore της Αμερικής ή των άλλων χωρών, το κάθε Applestore στέλνει μόνο στη χώρα στην οποία απευθύνεται.

Μπορείς όμως να το παραγγείλεις κανονικά από το Amazon.co.uk.

:-) Αν εννοείς στο menu του quicktime στην menubar οχι δν βλέπω να έχει preferences..

Μια και έκανες τον κόπο και συνεχίζοντας τις ερωτήσεις του αξιότιμου kpartsi, σε παρακαλώ ρίξε μια ματιά στο System Preferences, εάν έχει εκεί κάτι που αφορά το Quicktime.

Ευχαριστώ. :-)

Δημοσ.

Μια και έκανες τον κόπο και συνεχίζοντας τις ερωτήσεις του αξιότιμου kpartsi, σε παρακαλώ ρίξε μια ματιά στο System Preferences, εάν έχει εκεί κάτι που αφορά το Quicktime.

Ευχαριστώ. :-)

Nop, έψαξα κ εκεί αλλά ξέχασα να το πώ.. Επίσης δν παίζει mkv ενώ πριν νομίζω έπαιζε..:rolleyes:

Δημοσ.

Εδώ είμαι πάλι! Ακούστε να γελάσετε. Είχα πάρει τηλ. πρίν πάω να τα παραλάβω στο The Mall στο Multirama και μου είπαν ότι έχουν μείνει 5 κομμάτια διαθέσιμα ετοιμοπαράδοτα και αν θέλω να πάρω κάποιο πρέπει να βιαστώ. Ξεκινάω λοιπόν και μόλις πάω και τους λέω θέλω το upgrade Snow Leopard μου λένε το εξής τρομερό:

Πωλητής: Έχετε πάρει απο εμάς το Mac?

Εγώ: Όχι γιατί?

Πωλητής: Λυπούμαστε αλλα δεν μπορείται να το πάρεται τοτε γιατί είναι έτσι η στρατηγική την Apple και μ... τέτοιες.

Εγώ: Μα τι μου λέτε τώρα αφού πήρα τηλέφωνο και δεν μου είπαν κάτι τέτοιο. Έρχομαι και απο γλυφάδα. Κόλησε κάπως ο υπάλληλος και με τα λίγα τα πολλά μου τα έδωσε τελικά.

Με λίγα λόγια είμαι με το DVD στο χέρι και σε λίγο θα κάνω εγκατάσταση!!!

Δημοσ.

και τώρα που το εγκαταστήσαμε, υπάρχει πλέον η δυνατότητα για επιπλέον dictionaries για το spelling. Ξέρει κανείς αν κυκλοφορεί κάτι για ελληνικά?

Δημοσ.
και τώρα που το εγκαταστήσαμε, υπάρχει πλέον η δυνατότητα για επιπλέον dictionaries για το spelling. Ξέρει κανείς αν κυκλοφορεί κάτι για ελληνικά?

απαντώντας στον εαυτό μου, κατέβασα το http://ftp.osuosl.org/pub/openoffice/contrib/dictionaries/el_GR.zip

unzip και move στο User/Library/Spelling

reopen το SystemPref->Languages/Speeling και έτοιμο

ανοίγω text editor και mail και έχω spelling (δεν λειτουργεί όμως στα forums :cry:)

Δημοσ.
απαντώντας στον εαυτό μου, κατέβασα το http://ftp.osuosl.org/pub/openoffice/contrib/dictionaries/el_GR.zip

unzip και move στο User/Library/Spelling

reopen το SystemPref->Languages/Speeling και έτοιμο

ανοίγω text editor και mail και έχω spelling (δεν λειτουργεί όμως στα forums :cry:)

Τι browser χρησιμοποιείς;;; Firefox;;;

Για δοκίμασε με Safari αν λειτουργεί. Το λέω γιατί μου φαίνεται ότι δουλεύει μόνο με cocoa εφαρμογές.

Πάντως ωραίο tip :-)

Δημοσ.

Δεν είναι κανείς διατεθιμένος να κάνει format για να δούμε αν απαιτεί εγκατάσταση του Leopard, απλά το δισκάκι για verify ή τπτ από τα δύο ε? :)

Εμένα ακόμα δεν έχουν λάβει τα χαρτιά μου βγάζει μήνυμα :(

Δημοσ.

ε, αφού σε παιδεύουν έτσι, αξίζει να συμβουλευτείς καναν "θείο" σου...

Δημοσ.
Το πέρασα και εγώ το Snow Leopard μέσω upgrade! Όλα super! Οσο για το photoshop cs4 λειτουργεί κανονικά!

Καλησπερα παιδια, προσπαθω να κανω και εγω την αναβαθμιση μεσω ιντερνετ, αλλα δεν μπορω. Πως ακριβως ειναι η διαδικασια? Πηγα στο σαιτ αλλα οπως ειπατε και παραπανω σε αφηνει να ολοκληρωσεις την αγορα μονο αν μενεις Αμερικη... Δεν υπαρχει καποια διαδικασια να κατεβασω την αναβαθμιση αφου χρεωθω με την πιστωτικη/προπληρωμενη καρτα?

Ευχαριστω πολυ και συγνωμη αν εχει απαντηθει...

• Super Moderators
Δημοσ.
[...] Δεν υπαρχει καποια διαδικασια να κατεβασω την αναβαθμιση αφου χρεωθω με την πιστωτικη/προπληρωμενη καρτα?

Ευχαριστω πολυ και συγνωμη αν εχει απαντηθει...

Όχι, δεν μπορείς να 'κατεβάσεις' το Snow Leopard. Η Apple δεν δίνει τέτοια δυνατότητα.

Δημοσ.
Όχι, δεν μπορείς να 'κατεβάσεις' το Snow Leopard. Η Apple δεν δίνει τέτοια δυνατότητα.

Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση. Οποτε θα αναβαθμισω με αλλο τροπο, και απο Δευτερα θα αρχισω να ψαχνω στα μαγαζια μηπως και εχει ξεμεινει κανενα, γιατι μερικα πραγματα αξιζει πραγματικα να τα πληρωνεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...