SCORPIO777 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 και εγω το παρηγγειλα σημερα. την αλλη παρασκευη θα το εχω. δεν μπορω την αναμονη ρε παιδια,και να βλεπω τους αλλους να το εγκαθιστουν.θα παθω τιποτα.
Loser Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 μόλις μίλησα με fnac το απόγευμα παραλαμβάνουν τα πρώτα δισκάκια, έκανα κράτηση το τελευταίο
giorgos_k Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Όλα ok με την εγκατάσταση! Πήρε περίπου 35-40 λεπτά μαζί με το format. Δυστυχώς δν μου μένει χρόνος να το ψαχουλέψω, ίσως το βραδάκι. Καλώς τα δεχτήκαμε!
vag3d Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Η λεοπάρδαλη έφτασε! :[ATTACH]19950[/ATTACH] Την περνάω απο στιγμή σε στιγμή(τσεκάρω backup γιατι θα κάνω clean install) και επιστρέφω με εντυπώσεις! Αμάν ρε παιδιά...!!! Με πορώσατε.....!!! Εγώ θέλω ΚΑΙ Snow και Mac γενικότερα....!!!! Καταπληκτική η φωτογραφία που έβγαλες giorgos_k....!!! Σαν να κρατάς "ζαχαρωτό μπροστά απο ένα μικρό παιδί" νιώθω...χιχιχι
kdiamant Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Τώρα μίλησα με το πλαισιο στο The Mall και μου είπαν ότι το upgrade μπορώ να το έχω αν το παραγγείλω σήμερα θα το έχω αύριο το πρωί. Μου είπε όμως ότι αν πάρωτο upgrade (30€) θα μπορώ να το περάσω μόνο απο πάνω απο τα προηγούμενα "Απλά" Leopard και όχι να τα περάσω κανονικά σαν νέα καθαρή εγκατάσταση. Τι ισχύει τελικά? Φίλε "giorgos_k" βλέπω ότι πήρες την εκδοση του upgrade λογικά με τα 30€. Σωστά? Επίσης τα πέρασες σαν καινούργια εγκατάσταση ή upgrade πάνω απο τα Leopard? Ευχαριστώ!
Redman1990 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Τελικά όπως φαίνεται, πιο γρήγορα θα έχουμε το DVD από την Apple, παρά από όλους τους άλλους! Πάντος εγώ που το παράγγειλα απο το e-shop η παραγγελία έχει περάσει το στάδιο της διαθεσιμότητα και βρίσκετε στο πακετάρισμα..... Άρα το Σάββατο ή τη δευτέρα θα το έχω.....:-D:-D
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Τώρα μίλησα με το πλαισιο στο The Mall και μου είπαν ότι το upgrade μπορώ να το έχω αν το παραγγείλω σήμερα θα το έχω αύριο το πρωί. Μου είπε όμως ότι αν πάρωτο upgrade (30€) θα μπορώ να το περάσω μόνο απο πάνω απο τα προηγούμενα "Απλά" Leopard και όχι να τα περάσω κανονικά σαν νέα καθαρή εγκατάσταση. Τι ισχύει τελικά? Φίλε "giorgos_k" βλέπω ότι πήρες την εκδοση του upgrade λογικά με τα 30€. Σωστά? Επίσης τα πέρασες σαν καινούργια εγκατάσταση ή upgrade πάνω απο τα Leopard? Ευχαριστώ! Ο πωλητής προφανώς θέλει να πουλήσει την "full" έκδοση του Snow Leopard. Αυτά που σου είπε είναι βλακείες, το Snow Leopard (όπως και όλες οι προηγούμενες εκδόσεις του MacOS X) κυκλοφορούν σε μία έκδοση. Με την "upgrade" έκδοση των 30 ευρώ μπορείς να κάνεις clean install.
varvag1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Ο πωλητής προφανώς θέλει να πουλήσει την "full" έκδοση του Snow Leopard. Αυτά που σου είπε είναι βλακείες, το Snow Leopard (όπως και όλες οι προηγούμενες εκδόσεις του MacOS X) κυκλοφορούν σε μία έκδοση. Με την "upgrade" έκδοση των 30 ευρώ μπορείς να κάνεις clean install. και ρε παιδια για πειτε γιατι εχω μια απορια... Μια αδεια χρησης σημαινει ενα φορματ ή δεν εχει σημασια και μπορω να κανω οσα φορματ θελω;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 και ρε παιδια για πειτε γιατι εχω μια απορια... Μια αδεια χρησης σημαινει ενα φορματ ή δεν εχει σημασια και μπορω να κανω οσα φορματ θελω; Μία άδεια χρήσης σημαίνει όσα format θέλεις. Η Apple δεν "ελέγχει" τους πελάτες της με activation και τέτοιες μπούρδες.
atsddd Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Είμαι με το 10.5.7 και σκεφτομαι να βαλω το snow. Αν κανω την αναβαθμιση, τα προγραμματα που εχω εγκατεστημενα με crack θα παιζουν η θα πρεπει να περιμενω να βγει καινουριο σπαστηρι για το καθενα????Το χει κοιταξει κανεις?? δεν σκοπευω να κανω clean install.θα το βαλω απο πανω. Επίσης θα επηρεασει τα vista (σπασμενα φυσικα) που εχω εγκατεστημενα μεσω bootcamp??
charlatan154 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μπορω να παραγγειλω το dvd του snow leopard απο το site της Apple κανονικα με πιστωτικη ή απο το site στελνουν μονο Αμερικη? ευχαριστω...
giorgos_k Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Τώρα μίλησα με το πλαισιο στο The Mall και μου είπαν ότι το upgrade μπορώ να το έχω αν το παραγγείλω σήμερα θα το έχω αύριο το πρωί. Μου είπε όμως ότι αν πάρωτο upgrade (30€) θα μπορώ να το περάσω μόνο απο πάνω απο τα προηγούμενα "Απλά" Leopard και όχι να τα περάσω κανονικά σαν νέα καθαρή εγκατάσταση. Τι ισχύει τελικά? Φίλε "giorgos_k" βλέπω ότι πήρες την εκδοση του upgrade λογικά με τα 30€. Σωστά? Επίσης τα πέρασες σαν καινούργια εγκατάσταση ή upgrade πάνω απο τα Leopard? Ευχαριστώ! Έκανα καθαρή εγκατάσταση, με format δλδ, το οποίπο επιτυχγάνεται μέσα απτο Disk Utility. Την upgrade έκδοση πήρα ναι. Τώρα καθομαι να το φέρω στα μέτρα μου κ αργότερα ίσως ανεβάσω κ video απτην εγκατάσταση που έχω τραβήξει.
kpartsi Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Είμαι με το 10.5.7 και σκεφτομαι να βαλω το snow.Αν κανω την αναβαθμιση, τα προγραμματα που εχω εγκατεστημενα με crack θα παιζουν η θα πρεπει να περιμενω να βγει καινουριο σπαστηρι για το καθενα????Το χει κοιταξει κανεις?? δεν σκοπευω να κανω clean install.θα το βαλω απο πανω. Επίσης θα επηρεασει τα vista (σπασμενα φυσικα) που εχω εγκατεστημενα μεσω bootcamp?? Δεν θα επηρεάσει τα ''ειδικά'' προγράμματα, ούτε τα Vista.... Όμως..... πολλά προγράμματα, ''ειδικά'' και μη, θα βγάλουν ασυμβατότητα με το SL και θα είσαι αναγκασμένος να περάσεις στις καινούργιες εκδόσεις.... Επιπλέον ένα από αυτά τα προγράμματα που δεν είναι συμβατά με το SL είναι και το Little Snitch που λόγω ασυμβατότητας σταματάει να λειτουργεί... Αυτό σημαίνει ότι αφήνει ανοιχτό δρόμο και στα ''ειδικά'' προγράμματα να επικοινωνούν με το εξωτερικό με ότι αυτό συνεπάγεται Μιλάω ως παθών!!!!!
atsddd Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δεν θα επηρεάσει τα ''ειδικά'' προγράμματα, ούτε τα Vista.... Όμως..... πολλά προγράμματα, ''ειδικά'' και μη, θα βγάλουν ασυμβατότητα με το SL και θα είσαι αναγκασμένος να περάσεις στις καινούργιες εκδόσεις.... Επιπλέον ένα από αυτά τα προγράμματα που δεν είναι συμβατά με το SL είναι και το Little Snitch που λόγω ασυμβατότητας σταματάει να λειτουργεί... Αυτό σημαίνει ότι αφήνει ανοιχτό δρόμο και στα ''ειδικά'' προγράμματα να επικοινωνούν με το εξωτερικό με ότι αυτό συνεπάγεται Μιλάω ως παθών!!!!! thnx για την απαντηση σου. Για τα μονα που προβληματιζομαι ειναι για Maya 09,adobe suite 4,final cut studio 2. Γιατι ειδικα το adobe μου χε βγαλει την ψυχη μεχρι να δουλεψει... Γενικα προς το παρον εχει δει κανεις καμια ιδιαιτερη διαφορα μεταξυ snow και προηγουμενου leopard??ειναι νωρις ακομα οποτε η ερωτηση παει και σ αυτους που εχουν δοκιμασει εστω και τις beta. Η τιμη του ειναι πολυ καλη οποτε θα το παρω στανταρ. Και για οποιοδηποτε προβλημα εννοειται θα ενημερωσω!! οσο για το Little Snitch http://www.obdev.at/products/littlesnitch/download.html δεν νομιζω ν αργησει (αν και δεν το χρησιμοποιουσα)
Ozone Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 το εβαλα και εγω. καμια οπτικη διαφορα. λιγο ποιο γρηγορο. το μονο που ειναι εμφανες ειναι το expose στο dock.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.