Προς το περιεχόμενο

Mac OS X 10.6 Snow Leopard

waves

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 814
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δηλαδη το upgrade των 29 ντολαρς,θα κραταει τις εφαρμογες που εχεις εγκατεστημενες

η θα πρεπει να τις ξαναπερνας?:rolleyes:

Το upgrade κρατάει τις εφαρμογές και ρυθμίσεις που είχες από πριν, φυσικά.

Το μόνο κακό με το upgrade είναι πως για να εγκατασταθεί θέλει να βρει εγκατεστημένο το Leopard. Άρα αν στο μέλλον θελήσεις να κάνεις format & επανεγκατάσταση, θα πρέπει να βάλεις πρώτα το Leopard και μετά το upgrade σε Snow Leopard (τουλάχιστον αυτό ίσχυε με τα αντίστοιχα upgrade από Panther σε Tiger και από Tiger σε Leopard).

Δημοσ.
Το upgrade κρατάει τις εφαρμογές και ρυθμίσεις που είχες από πριν, φυσικά.

Το μόνο κακό με το upgrade είναι πως για να εγκατασταθεί θέλει να βρει εγκατεστημένο το Leopard. Άρα αν στο μέλλον θελήσεις να κάνεις format & επανεγκατάσταση, θα πρέπει να βάλεις πρώτα το Leopard και μετά το upgrade σε Snow Leopard (τουλάχιστον αυτό ίσχυε με τα αντίστοιχα upgrade από Panther σε Tiger και από Tiger σε Leopard).

η παιρνεις μπακ απ με το σουπερ ντουπερ σε εξωτερικο την καθαρη εγκατασταση μετα το

upgrade και οτι και να συμβει καθαρισες(εκτος βεβαια εαν τα παιξει ο δισκος)οποτε πας

σε εγκατασταση του leopard.

Επισκέπτης
Δημοσ.

GeorgeAdams, είναι συχνό φαινόμενο τα format στους Mac;

Δημοσ.
πιστευω πως πρεπει να εννοει την GTS που χαν τα Mac Pro..

Άν ισχύει αυτό την κάτσαμε τη βάρκα...Τα παιδιά, πάντως, είπαν, ότι GTS δεν έχει φορεθεί από Mac...:-( Μου αρέσει που διάλεξα κι επίτηδες τη συγκεκριμένη κάρτα για καλύτερα)

Δημοσ.

Παιδιά συνεχίζω να μην καταλαβαίνω τη διαδικασία εκατάστασης του Snow. Όσοι έχουμε leopard απλά κατεβάζουμε το update και το περνάμε. Άμα θέλω φρέσκια εγκατάσταση? Πρέπει να βάλω το ενα πάνω στο άλλο?? Αφού είπαν μόνο 6gb θα είναι η εγκατάσταση. Δεν ισχύει Leopard+Snow Leopard=11+6=17gb ? πάνω κάτω. Wtf?

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες... Λοιπόν, έχει την "χιονάτη" και λέω να κάνω μια εγκατάσταση. Ξέρεις κανείς πόσο σταθερό είναι? Έχω ένα back-up αλλά και πάλι το φοβάμαι λίγο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...