darklordvader77 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Αν ειναι powermac διπυρηνο μπορει !(2500+ ευρω)Εδω ενδεικτικα τι επιδοσεις ειχε ενα pc 4 ετων: http://www.barefeats.com/mvdcpc.html haHa, ασχετο, αλλα εχω μια απορια οσον αφορα το benchmark: Στα 2 πρωτα λεει: "Shorter bar means faster" νικαει εδω το G5 Στο 3ο λεει "Longer means faster" νικαει κ εκει το G5 στα επομενα που χει παιχνιδια, νικαει κατα κρατος ο Athlon X2, κ καταληγει στο: "The Athlon 64 X2 4400+ beat the fastest dual processor G5 Power Macs in the Photoshop and Cinebench tests. Impressive when you realize it's running a much lower clock speed (2.2 vs 2.7GHz)" Ειναι κατι που δεν καταλαβαινω, ή εχει κανει λαθος ο τυπος?
hasodikis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 haHa, ασχετο, αλλα εχω μια απορια οσον αφορα το benchmark: Στα 2 πρωτα λεει: "Shorter bar means faster" νικαει εδω το G5 Στο 3ο λεει "Longer means faster" νικαει κ εκει το G5 στα επομενα που χει παιχνιδια, νικαει κατα κρατος ο Athlon X2, κ καταληγει στο: "The Athlon 64 X2 4400+ beat the fastest dual processor G5 Power Macs in the Photoshop and Cinebench tests. Impressive when you realize it's running a much lower clock speed (2.2 vs 2.7GHz)" Ειναι κατι που δεν καταλαβαινω, ή εχει κανει λαθος ο τυπος? ναι είναι κάτι GRAPH LEGEND QC G5 2.5 = Quad-Core G5/2.5GHz Power Mac DSC G5 2.7 = Dual Single-Core G5/2.7GHz Power Mac DSC G5 2.5 = Dual Single-Core G5/2.5GHz Power Mac DC Pent 2.8 = Dual-Core Pentium 2.8GHz DC Athlon 2.2 = Dual-Core Athlon 2.2GHz 64bit X2 4400+ 64b = Windows 64 bit version of Cinebench 32b = Windows 32 bit version of Cinebench
inSync Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Παιδιά οι εκτυπωτές σας δουλεύουν καλά; Develop Ineo+ 253 όποτε πάω να εκτυπώσω crash-άρει...! edit : με Generic PostScript drivers τυπώνει... με αυτούς που δίνει η Develop (10.5 and above) crash-άρει...
nikoscheng Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 λιστα συμβατοτητας Snow Leopard Compatibility http://snowleopard.wikidot.com/
haHa Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 haHa, ασχετο, αλλα εχω μια απορια οσον αφορα το benchmark: Στα 2 πρωτα λεει: "Shorter bar means faster" νικαει εδω το G5 Στο 3ο λεει "Longer means faster" νικαει κ εκει το G5 στα επομενα που χει παιχνιδια, νικαει κατα κρατος ο Athlon X2, κ καταληγει στο: "The Athlon 64 X2 4400+ beat the fastest dual processor G5 Power Macs in the Photoshop and Cinebench tests. Impressive when you realize it's running a much lower clock speed (2.2 vs 2.7GHz)" Ειναι κατι που δεν καταλαβαινω, ή εχει κανει λαθος ο τυπος? Ο πρωτος ειναι quad core που ουτε που θελω να ξερω ποσο εκανε!! Σε συγκριση με εναν powermac διπυρηνο g5 των 2500 περιπου ευρω , ο athlon64 x2 σε windows εχει παρομοιες αν οχι καλυτερες επιδοσεις και φυσικα ουτε λογος για να σερνεται, οπως ειπωθηκε.. Σκεψου λοιπον σε συγκριση με κανενα ταπεινο μονοπυρηνο g5 ή g4 (σαν αυτο που θα εχουν οι περισσοτεροι οταν αγορασαν mac πριν 4 χρονια και κοστιζε παροοια χρηματα με το pc με τον athlon x2) Υ.Γ.: Ενδεικτικα ενα pc athlon x2 4 ετων που θα κοστιζε κανα 1300 ευρω τοτε , θα εχει ιδιες περιπου επιδοσεις με ενα macbook unibody 2.0GHz 9400 που τρεχει windows , μιας και ειναι παρομοιας δυναμικοτητας.
nikoscheng Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 κι άλλη λίστα συμβατότητας: http://news.softpedia.com/news/Mac-OS-X-10-6-Application-Compatibility-List-Available-120104.shtml
Redman1990 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Εγώ πιστεύω ότι θα είναι πληρες και όχι μόνο το update... Έτσι και αλλιώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο από αυτούς που έχουν intel mac, άρα μιλάμε μόνο για αναβάθμιση του..... Γι αυτό και δε χρειάζετε κάποια απόδειξη ότι έχεις mac os x leopard ώστε να στα παρεχουν με μειομένη τιμή..... Αυτό που μπορώ σίγουρα να σας πώ -και να σας χαροποιήσω- είναι ότι θα έρθει σύντομα το λειτουργικό και στην ελλάδα για αναβάθμιση......Μπορείτε να το προπαραγγείλετε απο το e-shop και να το παραλάβετε αρχές Σεπτέμβρη....(https://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCF.01137). Το καλύτερο λειτουργικό του κόσμου τώρα και στην Ελλάδα!!!!!!!!
Laiacher Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Ξέρει κανείς να μου πεί πως θα παραλάβω το dvd με τα 9.9 δολάρια, επειδή πήρα το MAC πρίν 15 μέρες?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Υ.Γ.: Ενδεικτικα ενα pc athlon x2 4 ετων που θα κοστιζε κανα 1300 ευρω τοτε , θα εχει ιδιες περιπου επιδοσεις με ενα macbook unibody 2.0GHz 9400 που τρεχει windows , μιας και ειναι παρομοιας δυναμικοτητας. Εκτείθεσαι! Όπως σου εχω ξαναπεί αφήνεις απ'έξω τις τεράστιες διαφορές στα 2 λειτουργικά! Οι συγκρίσεις σου θα είχαν νόημα αν και τα 2 έτρεχαν windows (πράγμα άκυρο για τον mac) ή OSX (πράγμα άκυρο για τον Athlon!)
Redman1990 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Ξέρει κανείς να μου πεί πως θα παραλάβω το dvd με τα 9.9 δολάρια, επειδή πήρα το MAC πρίν 15 μέρες? Πρέπει να κάνεις αίτηση στην Apple και να τη στείλεις μαζί με την απόδειξη αγοράς μέχρι το Δεκέμβριο..... Ρίξε μια ματιά εδώ..... http://www.thesmac.gr/modules/news/article.php?storyid=172
darklordvader77 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Ο πρωτος ειναι quad core που ουτε που θελω να ξερω ποσο εκανε!! φανταστηκα, κ το ψαξα: Original price: 3299$ Σε συγκριση με εναν powermac διπυρηνο g5 των 2500 περιπου ευρω , ο athlon64 x2 σε windows εχει παρομοιες αν οχι καλυτερες επιδοσεις και φυσικα ουτε λογος για να σερνεται, οπως ειπωθηκε.. βρε, εδω ο δικος μου athlon64 (κ προσεχως x2) ακομη καλα κρατει! απ ολα κανει, εκτος απο φραπε Υ.Γ.: Ενδεικτικα ενα pc athlon x2 4 ετων που θα κοστιζε κανα 1300 ευρω τοτε , θα εχει ιδιες περιπου επιδοσεις με ενα macbook unibody 2.0GHz 9400 που τρεχει windows , μιας και ειναι παρομοιας δυναμικοτητας. Ώπα, παρτο αλλιως.. Δεν μπαινω ποτε σε σκεψεις/συγκρισεις ενος pc/desktop με ενα laptop ακομη κ αν ειναι mac.. ειναι λογικο οτι σε περισσότερο χωρο εχει κανεις περισσότερα watt, επεκτασιμοτητα, καλυτερη ψυξη, άρα κ αποδοση.. Βεβαια, επειδη σε εχω μαθει αρκετα καλα πιστευω, προφανως ηθελες να τονισεις ποσο ακομα γαι για τα σημερινα "μετραει" ο athlon σε ισχυ σε σχεση με αλλους επεξεργαστες,ακομη κ σε notebooks.. επεσα μεσα?
nikoscheng Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 10A432 η τελική http://www.hardmac.com/news/2009/08/26/snow-leopard-is-build-10a432
haHa Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 βρε, εδω ο δικος μου athlon64 (κ προσεχως x2) ακομη καλα κρατει! απ ολα κανει, εκτος απο φραπε Εννοειται και μιλαμε για μηχανημα 4 ετων.. Ώπα, παρτο αλλιως.. Δεν μπαινω ποτε σε σκεψεις/συγκρισεις ενος pc/desktop με ενα laptop ακομη κ αν ειναι mac.. ειναι λογικο οτι σε περισσότερο χωρο εχει κανεις περισσότερα watt, επεκτασιμοτητα, καλυτερη ψυξη, άρα κ αποδοση.. Βεβαια, επειδη σε εχω μαθει αρκετα καλα πιστευω, προφανως ηθελες να τονισεις ποσο ακομα γαι για τα σημερινα "μετραει" ο athlon σε ισχυ σε σχεση με αλλους επεξεργαστες,ακομη κ σε notebooks.. επεσα μεσα? Ακριβως αυτο που λες! (αυτο ελειπε να συγκριναμε σταθερο με φορητο) Απλα για να δωσω ενα μετρο συγκρισης για να καταλαβει καποιος τι επιδοσεις εχει ενα τετοιο μηχανημα (ή αντιστοιχα σχεδον ενας powermac g5 διπυρηνος)... Για αυτο εγραψα "ενδεικτικα" και για αυτο ηταν σε "Υ.Γ".
EstellePr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 10A432 η τελική http://www.hardmac.com/news/2009/08/26/snow-leopard-is-build-10a432 Που σημαίνει πως εγώ που που πέρασα πριν 2 ημέρες την 10Α432, θα έχω καμιά μικροδιαφορά απο την τελική τους 10Α432? Ή μένει ως έχει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.