Προς το περιεχόμενο

Mac OS X 10.6 Snow Leopard

waves

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μένα το αναπάντητο ερώτημα είναι το εξής.

Τρέχω leopard και αγοράζω το update του snow leopard. Αν αύριο τα παίξει ο σκληρός και βάλω έναν καινούριο. Πώς κάνω install το snow leopard;

α. Απαιτεί να εγκαταστήσω πρώτα το leopard και να κάνω update

β. Απαιτεί να βάλω το DVD του leopard για να επαληθεύσω ότι το είχα

γ. Δεν απαιτεί τίποτα και κάνει εγκατάσταση χωρίς κανένα έλεγχο

• Απαντ. 814
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Με τη διαφορά ότι μηχανήματα 4 ετών και βάλε είχαν ήδη χαρακτηριστικά που τώρα βλέπεις στα win7 και χαίρεσαι!

Αυτά τα μηχανηματα μια χαρά θα λειτουργούν με το λειτουργικό που ήδη έχουν και θα το προτιμούσα αν είχα τόσο παλιό μηχάνημα, από το να μου δώσεις τη δυνατότητα να βάλω ένα νέο λειτουργικό με το οποίο θα σέρνομαι (βλέπε αρχαία pc με windows 7...)

B):-)

Γνωριζεις ποσο πιο γρηγορο και με μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο ειναι ενα pc 4 χρονων (διπυρηνο athlon) απο οτι ενα mac ιδιας εποχης ε?(μονοπυρηνος g5)

Μπορουμε ακομα να δουμε μετρησεις και με το νεο λειτουργικο (ακομα και αν ο mac δεν θα μπορει να βαλει το τελευταιο)

Ρωτα καποιον που εχει επαφη (πχ kpartsi,xalia,cue) και θα στο επιβεβαιωσουν...

Αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν θα ρωτησεις και θα συνεχισεις να λες ανακριβειες...;)

Δημοσ.

Τρέχω leopard και αγοράζω το update του snow leopard. Αν αύριο τα παίξει ο σκληρός και βάλω έναν καινούριο. Πώς κάνω install το snow leopard;

γ η σωστή απάντηση :-)

Δεν αγοράζεις το update, αγοράζεις το Snow Leopard... αλλά επειδή έχεις ήδη στη κατοχή σου το Leopard σου δίνεται στην προνομιακή τιμή των 29 ευρώ, ώστε να κάνεις το update.... Το δισκάκι που θα λάβεις θα έχει το λειτουργικό πλήρες!!!!!

Δημοσ.

Πότε να περιμένουμε να έρθει Ελλάδα? Και θα το δίνουν εδώ 29ε? Σκέφτομαι να ρίξω pre-order στο amazon αλλά θα μου τη βιδώσει αν έρθει πρώτα στα καταστήματά μας..:-D

Δημοσ.
γ η σωστή απάντηση :-)

Δεν αγοράζεις το update, αγοράζεις το Snow Leopard... αλλά επειδή έχεις ήδη στη κατοχή σου το Leopard σου δίνεται στην προνομιακή τιμή των 29 ευρώ, ώστε να κάνεις το update.... Το δισκάκι που θα λάβεις θα έχει το λειτουργικό πλήρες!!!!!

Είναι σίγουρο αυτό? Χωρίς παρεξήγηση δλδ απλά με έχουν μπερδέψει τελείως. Μήπως παίζει κάποιο link?

Δημοσ.
Είναι σίγουρο αυτό? Χωρίς παρεξήγηση δλδ απλά με έχουν μπερδέψει τελείως. Μήπως παίζει κάποιο link?

Αυτή είναι η πολιτική της Apple.... Δεν νομίζω να την αλλάξει τώρα....

Πάντως δεν μένει πολύ, λίγες μέρες μόνο για να το επιβεβαιώσουμε....

Χτες το απόγευμα παράγγειλα το Snow Leopard....

Πιστεύω ότι θα είμαι από τους πρώτους, αν όχι ο πρώτος εδώ μέσα που θα το παραλάβει :-)

Μόλις φτάσει, θα ποστάρω ακριβώς τι περιέχει :-D

Δημοσ.

Πιστεύω ότι θα είμαι από τους πρώτους, αν όχι ο πρώτος εδώ μέσα που θα το παραλάβει :-)

Σου ειπαν ποσο κανει να ερθει περιπου?

• Super Moderators
Δημοσ.

Να δούμε εάν θα σε προλάβω: Σήμερα το πρωί παρήγγειλα κι εγώ το Snow Leopard από το Amazon.co.uk (είχα ούτως ή άλλως στο μυαλό μου να παραγγείλω και κάτι άλλο και ήταν ευκαιρία). :-)

@ SCORPIO777: Το amazon αναφέρει This item will be released on 4 Sep 2009.

Δημοσ.
Να δούμε εάν θα σε προλάβω: Σήμερα το πρωί παρήγγειλα κι εγώ το Snow Leopard από το Amazon.co.uk (είχα ούτως ή άλλως στο μυαλό μου να παραγγείλω και κάτι άλλο και ήταν ευκαιρία). :-)

@ SCORPIO777: Το amazon αναφέρει This item will be released on 4 Sep 2009.

@paredwse γινομαι επικινδυνος αμα ζηλευω.ποτε προλαβες.:-D

Δημοσ.

Εγώ πάντως επιμένω να λέω ότι το απαιτείτε το α.

Τουλάχιστον από Tiger σε Leopard αυτό ήθελε, το θυμάμαι γιατί το έζησα :-D

Δημοσ.

:-)

Εγώ πάντως επιμένω να λέω ότι το απαιτείτε το α.

Τουλάχιστον από Tiger σε Leopard αυτό ήθελε, το θυμάμαι γιατί το έζησα :-D

Για να δούμε.... Λίγες ημέρες έμειναν.... :-)

Εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι το λειτουργικό θα είναι πλήρης στο update dvd.... :-)

Δημοσ.

Αν και το macbook το χάρισα στην μάνα μου... snow leopard στο προηγούμενο macbook το άσπρο θα μπορώ να βάλω κανονικά;

Δημοσ.
Αν και το macbook το χάρισα στην μάνα μου... snow leopard στο προηγούμενο macbook το άσπρο θα μπορώ να βάλω κανονικά;

Ναι... θα μπορείς να βάλεις κανονικά :-)

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι, κανονικότατα. Ιδού τα requirements:

General requirements

* Intel Core 2 Due

* Mac computer with an Intel processor

* 1GB of memory

* 5GB of available disk space

* DVD drive for installation

* Some features require a compatible Internet service provider; fees may apply.

* Some features require Apple’s MobileMe service; fees and terms apply.

Από:

http://www.apple.com/macosx/specs.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...