Προς το περιεχόμενο

Mac OS X 10.6 Snow Leopard

waves

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 814
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Eπειδή δεν είμαι πολύ σχετικός, σαν απλό επί πληρωμή donwload δεν μπορούμε να το κατεβάσουμε?

Επι πληρωμη οχι...

Αλλα στα γνωστα μαγαζια του θειου, θα το βρεις ...

Δημοσ.
Δεν θα το κατεβάζεις αλλά θα μπορείς να το αγοράζεις σε dvd ως αναβάθμιση ή να το παραγγείλεις online. Θα το έχουν άμεσα όλα τα σχετικά καταστήματα (συνληθως πρώτη το έφερνε η document μέχρι τώρα).

Δηλαδή απλά να περιμένω να το πάρω από Ελλάδα; Ποιος ξέρεις, όμως, πότε θα έρθει στη Λάρισα... Αν το παραγγείλω, θα έρθει γρηγορότερα; Και από πού μπορώ να το παραγγείλω; Όπου να'ναι;

• Super Moderators
Δημοσ.
Δηλαδή απλά να περιμένω να το πάρω από Ελλάδα; Ποιος ξέρεις, όμως, πότε θα έρθει στη Λάρισα... Αν το παραγγείλω, θα έρθει γρηγορότερα; Και από πού μπορώ να το παραγγείλω; Όπου να'ναι;

Από την Apple δεν μπορείς να το παραγγείλεις online για να έρθει Ελλάδα, παρά μόνο αν αγόρασες το MAC από 8 Ιουνίου και μετά οπότε μπαίνεις εδώ: http://www.apple.com/euro/macosx/uptodate/ και συμπληρώνεις τη φόρμα.

Όταν κυκλοφορήσει θα μπορείς να το παραγγείλεις από οποιοδήποτε Ελληνικό online store που πουλάει προϊόντα Apple (Document, madmacs, systemgraph κλπ)

B)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:20 ----------

Εχμ...Βγήκε μάλλον build 10A435 οπότε ίσως δεν ειναι η 432 η τελική! Αναμένουμε περισσότερα soon!

http://www.tuaw.com/2009/08/22/apples-address-book-app-getting-social/

B)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:57 ----------

Αλλά απο την άλλη: http://www.engadget.com/2009/08/22/lucky-mac-mini-buyer-got-snow-leopard-disc-in-the-box/

Who knows...

B)

Δημοσ.

1) Παιδιά με το update dvd των 29ευρώ, θα μπορούμε να κάνουμε erase & install ή μονο update από το Leopard;

2) Μέ ένα dvd αναβάθμισης θα μπορούμε να αναβαθμίσουμε δύο mac;

Δημοσ.
1) Παιδιά με το update dvd των 29ευρώ, θα μπορούμε να κάνουμε erase & install ή μονο update από το Leopard;

1) Δεν νομίζω.

2) Όχι, αν θες να είσαι νόμιμος :P

• Super Moderators
Δημοσ.

1). Ναι μπορείς αν κρίνω από το τελευταίο build που εγκατέστησα και σε εξωτερικό δίσκο (καθαρό) και ως αναβάθμιση στο macbook. Εξάλλου μέχρι τώρα η apple ένα DVD έβγαζε για τα πάντα (αναβαθμίσεις, full, κλπ)

2). Ναι όσα θέλεις (δεν υπάρχουν serials κλπ). Η Apple ποτέ δεν φρόντισε να τα κλειδώσει όλα αυτά!

B)

PS: Σαφώς για τα παραπάνω θα είσαι παράνομος αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία!

Δημοσ.
1). Ναι μπορείς αν κρίνω από το τελευταίο build που εγκατέστησα και σε εξωτερικό δίσκο και ως αναβάθμιση στο macbook.

Δεν νομίζω να έχεις το update DVD, το 10Α432 είναι full πακέτο ας πούμε.

Δημοσ.
1). Ναι μπορείς αν κρίνω από το τελευταίο build που εγκατέστησα και σε εξωτερικό δίσκο (καθαρό) και ως αναβάθμιση στο macbook. Εξάλλου μέχρι τώρα η apple ένα DVD έβγαζε για τα πάντα (αναβαθμίσεις, full, κλπ)

Τότε γιατί υπάρχει και η άλλη έκδοση των 129 νομίζω ευρώ;

Επίσης, τί πιστεύτε, ότι είναι προτιμότερο;

1) Αναβάθμιση από leopard

ή

2) Εrase & Install και "πέρασμα" των πάντων από time machine;

Δημοσ.

Εγώ ήμουν πάντα επιφυλακτικός και προτιμώ το Erase & Install, δεν ξέρω ίσως μου έχει μείνει κουσούρι από τα Windows.

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν νομίζω να έχεις το update DVD, το 10Α432 είναι full πακέτο ας πούμε.

Ποτέ η apple δεν έβγαλε διαφορετικές εκδόσεις του λειτουργικού! Έβγαζε ένα DVD που το χρέωνε διαφορετικά (αναβάθμιση, full κλπ).

Οπότε σε ενημερώνει για τις σχετικές χρεώσεις και εσύ αποφασίζεις τι θα κάνεις (αν θέλεις να είσαι τυπικός ή όχι). Τα λειτουργικά της δεν κλειδώνουν με κωδικούς, ενεργοποιήσεις κλπ και είναι λογικό αν σκευτείς πως η apple δεν στηρίζεται στα κέρδη από την πώληση του λειτουργικού μιας και παίζει "μπάλα" με το full πακέτο software-hardware (το αντίθετο δηλαδή από την microsoft).

B)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:28 ----------

Εγώ ήμουν πάντα επιφυλακτικός και προτιμώ το Erase & Install, δεν ξέρω ίσως μου έχει μείνει κουσούρι από τα Windows.

Σου έχει μείνει χουσούρι από τα Windows! Η δομή του λειτουργικού της Apple είναι εντελώς διαφορετική από τα Windows μιας και αλλου έχεις τα system files (τα οποία αναβαθμίζονται) και αλλού τα applications, settings κλπ (που δεν αλλάζουν μιας και οι εκδόσεις είναι ίδιες).

B)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:29 ----------

Τότε γιατί υπάρχει και η άλλη έκδοση των 129 νομίζω ευρώ;

Επίσης, τί πιστεύτε, ότι είναι προτιμότερο;

1) Αναβάθμιση από leopard

ή

2) Εrase & Install και "πέρασμα" των πάντων από time machine;

Αναβάθμιση χωρίς το παραμικρό πρόβλημα-απώλεια!

Δημοσ.
Ποτέ η apple δεν έβγαλε διαφορετικές εκδόσεις του λειτουργικού! Έβγαζε ένα DVD που το χρέωνε διαφορετικά (αναβάθμιση, full κλπ).

Οπότε σε ενημερώνει για τις σχετικές χρεώσεις και εσύ αποφασίζεις τι θα κάνεις (αν θέλεις να είσαι τυπικός ή όχι). Τα λειτουργικά της δεν κλειδώνουν με κωδικούς, ενεργοποιήσεις κλπ και είναι λογικό αν σκευτείς πως η apple δεν στηρίζεται στα κέρδη από την πώληση του λειτουργικού μιας και παίζει "μπάλα" με το full πακέτο software-hardware (το αντίθετο δηλαδή από την microsoft).

B)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:28 ----------

Σου έχει μείνει χουσούρι από τα Windows! Η δομή του λειτουργικού της Apple είναι εντελώς διαφορετική από τα Windows μιας και αλλου έχεις τα system files (τα οποία αναβαθμίζονται) και αλλού τα applications, settings κλπ (που δεν αλλάζουν μιας και οι εκδόσεις είναι ίδιες).

B)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:29 ----------

Αναβάθμιση χωρίς το παραμικρό πρόβλημα-απώλεια!

Ναι, για να κάνεις αναβάθμιση χρειάζεσαι απαραίτητα να έχεις τα leopard, χωρίς leopard δεν κάνεις τίποτα με το Update DVD, δεν είναι ένα DVD με διαφορετικές τιμές, δεν έχει νόημα αυτό που λες.

Τα λειτουργικά της μπορεί να μην έχουν serials και ενεργοποιήσεις αλλά έχουν και lisence τα οποία λένε ένα DVD για κάθε mac. Γιαυτό εξάλλου έχει και family pack, αν τυχόν έχεις παραπάνω από 1 mac. Όλα αυτά για να είσαι νόμιμος και πάλι.

Επίσης ένας λόγο που θέλω το Mac Box Set είναι γιατί αν θελήσω να κάνω νέα εγκατάσταση το λειτουργικό σε κάποιον άλλο σκληρό πχ να μην χρειάζεται να εγκαταστήσω πρώτα τα Leopard και μετά να βάλω το update DVD του snow, είναι χρονοβόρο για μένα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...