hasodikis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Παιδιά σίγουρα δεν είναι η τελική έκδοση.... από την άλλη αν δεν βγεί συμβατό coolbook δεν θα προχωρήσω σε εγκατάσταση. Η μέρες του καυτού macbook έχουν περάσει ανεπιστρεπτί για μένα. Μια χαρά μου αρέσουν τα 40άρια που έχω τώρα.
kpartsi Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Παιδιά σίγουρα δεν είναι η τελική έκδοση....από την άλλη αν δεν βγεί συμβατό coolbook δεν θα προχωρήσω σε εγκατάσταση. Η μέρες του καυτού macbook έχουν περάσει ανεπιστρεπτί για μένα. Μια χαρά μου αρέσουν τα 40άρια που έχω τώρα. Δηλαδή το coolbook απέκτησε άλλον έναν φανατικό υποστηρικτή... Η τελευταία έκδοση του Coolbook, η 2.15 που κυκλοφόρησε στις 16 Αυγούστου είναι συμβατή με το Snow Leopard. Την πέρασα και λειτουργεί κανονικότατα. Αλλά έχει ακόμα ένα μειονέκτημα... Ενώ οι προηγούμενες εκδόσεις σου επέτρεπαν να κατέβεις μέχρι το 0.9000 στο voltage, η 2.15 έχει ως voltage minimum 0.9375... Πιο κάτω δεν μπορείς να κατέβεις... Πέρα από αυτό λειτουργεί μια χαρά.... Για το iStat Menus, στο site του developer αναφέρει χαρακτηριστικά ότι δεν είναι συμβατό με το SL αλλά αναμένεται σύντομα συμβατή έκδοση...
hasodikis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δηλαδή το coolbook απέκτησε άλλον έναν φανατικό υποστηρικτή... Η τελευταία έκδοση του Coolbook, η 2.15 που κυκλοφόρησε στις 16 Αυγούστου είναι συμβατή με το Snow Leopard. Την πέρασα και λειτουργεί κανονικότατα. Αλλά έχει ακόμα ένα μειονέκτημα... Ενώ οι προηγούμενες εκδόσεις σου επέτρεπαν να κατέβεις μέχρι το 0.9000 στο voltage, η 2.15 έχει ως voltage minimum 0.9375... Πιο κάτω δεν μπορείς να κατέβεις... Πέρα από αυτό λειτουργεί μια χαρά.... Για το iStat Menus, στο site του developer αναφέρει χαρακτηριστικά ότι δεν είναι συμβατό με το SL αλλά αναμένεται σύντομα συμβατή έκδοση... για να καταλάβω... Η εργοστασιακή ρύθμιση του voltage sta 798mhz είναι 0,8750. Αυτό λογικά δε θα επηρεασθεί .. έτσι. Από εκεί και ύστερα το όριο των 0.9375 δεν με χαλάει και τόσο καθώς χρησιμοποιώ χαμηλότερο μόνο σε ένα setting. Τεσπα .. ίδωμεν,,,, Μεγάλο σπάσιμο όμως ρε παιδάκι μου.... μόλις τον έχεις αγοράσει ... τον έχεις σεττάρει... τον έχεις κάνει κουκλί.......μαναρομάναρο ... χαίρεσαι να το κοιτάς .... τόσο πολύ .. που αρχίζεις να υποψιάζεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά με την πάρτη σου... και .... τσουπ αντε παλι από την αρχή........ (είπαμε οπαδός του clean install.) Αντε να δω ποτε θα μου το στείλει η apple το dvd... σήμερα στέλνω τα χαρτια.
klainmaingr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Για βοηθήστε λίγο ρε παιδιά.. Μπορούμε να εκαταστήσουμε το snow με κάποιο τρόπο; πως που πότε γιατί κτλ; Είναι legitimate? Αν όχι θα μπορεί να γίνει; Μπορώ να κάνω αγορά online? Δεν έχω ιδέα πως πάει το πράμα απλά σας βλέπω να το τεστάρετε και μου άνοιξε η όρεξη
kpartsi Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Το istats nano πάντως δουλεύει μια χαρά.. Ναι και σε εμένα λειτουργεί μια χαρά, αλλά πρέπει να μπαίνω συνέχεια στο dashboard.... για να καταλάβω...Η εργοστασιακή ρύθμιση του voltage sta 798mhz είναι 0,8750. Αυτό λογικά δε θα επηρεασθεί .. έτσι. Από εκεί και ύστερα το όριο των 0.9375 δεν με χαλάει και τόσο καθώς χρησιμοποιώ χαμηλότερο μόνο σε ένα setting. Τεσπα .. ίδωμεν,,,, Μεγάλο σπάσιμο όμως ρε παιδάκι μου.... μόλις τον έχεις αγοράσει ... τον έχεις σεττάρει... τον έχεις κάνει κουκλί.......μαναρομάναρο ... χαίρεσαι να το κοιτάς .... τόσο πολύ .. που αρχίζεις να υποψιάζεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά με την πάρτη σου... και .... τσουπ αντε παλι από την αρχή........ (είπαμε οπαδός του clean install.) Αντε να δω ποτε θα μου το στείλει η apple το dvd... σήμερα στέλνω τα χαρτια. Έτσι όπως τα λες με το Coolbook... Λογικά τα default pairs δεν πρέπει να επηρρεαστούν, μόνο εκείνα που κάνεις undervolting.... Επίσης μιλάμε για λειτουργικό (το SL) που δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα ακόμα... Δηλαδή φυσιολογικό είναι τα προγράμματα να μην είναι ακόμα συμβατά... Απλώς επειδη μερικοί είμαστε βιαστικοί και δεν αντέχουμε να περιμένουμε τα επίσημα... Και εγώ οπαδός του Clean Install είμαι αλλά τελικά το έκατσα πάνω στο παλιό και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!!!!! Μέσα σε μία ωρίτσα το είχα πλήρως λειτουργικό χωρίς να μεταφέρω αρχεία, να ξαναεγκαθηστώ προγράμματα, να ξαναπερνάω ρυθμίσεις κτλ. Τεράστια ευκολία και το μηχάνημα σφαίρα!!!! Με Clean Install θα μου έπαιρνε ημέρες, ίσως και ολόκληρη εβδομάδα για να ξαναφέρω το μηχάνημα όπως το είχα με τις ρυθμίσεις και τα προγράμματά του.... Ένα backup με Time Machine (για καλό και για κακό) και μετά εγκατάσταση πάνω στο παλιό!!!! Τρομερή ευκολία!!!! Για βοηθήστε λίγο ρε παιδιά..Μπορούμε να εκαταστήσουμε το snow με κάποιο τρόπο; πως που πότε γιατί κτλ; Είναι legitimate? Αν όχι θα μπορεί να γίνει; Μπορώ να κάνω αγορά online? Δεν έχω ιδέα πως πάει το πράμα απλά σας βλέπω να το τεστάρετε και μου άνοιξε η όρεξη Όσοι το έχουμε εγκαταστήσει, το βρήκαμε στα γνωστά μαγαζιά.... Για την επίσημη έκδοση θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Σεπτέμβρη...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Όσοι το έχουμε εγκαταστήσει, το βρήκαμε στα γνωστά μαγαζιά.... Για την επίσημη έκδοση θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Σεπτέμβρη... Ίσως και λίγο νωρίτερα! Η apple έστειλε ήδη μήνυμα πως είναι έτοιμο (σχεδόν) προς αποστολή!
darklordvader77 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 πηγη: Apple Insider http://www.appleinsider.com/articles/09/08/12/sources_detail_changes_to_snow_leopard_installation_process.html Οι κυριοτερες αλλαγες: -Οι Rosseta κ Quicktime 7 θεωρουνται προαιρετικες εγκαταστασεις πλεον κ προεπιλεγμενα δεν εγκαθιστωνται αυτοματα, εκτος κ αν ο Installer βρει Registration Key του Quicktime 7 Pro, οποτε το περναει κ αυτο. -Οι επιλογες "Erase and Install"/"Archive and Install" δεν βρισκονται πλεον σαν επιλογη στον Installer για λογους ευκολιας. Το "Erase and Install" μεταφερεται στο Disk utility -Εαν θελησει ο χρηστης να επαναεγκαταστησει το 10.6 Snow Leoprad, αυτοματα κανει μονο του "Archive and Install" -Όταν εχει βγει κ εχει εγκατασταθει η αναβαθμιση 10.6.1 ή 2 κ.ο.κ. με την επανεγκατασταση, δεν χανεται το Update που χει γινει. Αυτο εγινε παλι για λογους ευκολιας κ για να γλυτωσουν οι χρηστες τον χρονο της εγκαταστασης της εκαστοτε αναβαθμισης -Σε περιπτωση διακοπης ρευματος, η εγκατασταση θα συνεχισει απ το σημειο που σταματησε, σε αντιθεση με το απλό 10.5 Leopard -Για να αποφευχθει Kernel Panic (ή αλλιως Gray Screen Of Death), εχει συμπεριληφθει στον Installer ενα εργαλειο τσεκαρισματος μη-συμβατων εφορμογων, οι οποιες θα προστεθουν σε ενα φακελο με το ονομα "Incompatible Software" -Εν αντιθέσει με το 10.5 Leopard, δεν θα ειναι δυνατη η εγκατασταση σε εναν Mac που βγαζει σφαλματα/δεν περναει το S.M.A.R.T. Test -Το Installation DVD περνα αρκετα δεδομενα πριν την εγκατασταση για να αποσυμπιεστουν γρηγοροτερα, ετσι ωστε να περιοριστει ακομη καλυτερα ο χρονος της εγκαταστασης. Έπειτα απο ενα επιτυχημενο Install, τα δεδομενα αυτα σβηνονται αυτοματα.
WizeMan Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 πηγη: Apple Insider http://www.appleinsider.com/articles/09/08/12/sources_detail_changes_to_snow_leopard_installation_process.html Οι κυριοτερες αλλαγες: -Οι Rosseta κ Quicktime 7 θεωρουνται προαιρετικες εγκαταστασεις πλεον κ προεπιλεγμενα δεν εγκαθιστωνται αυτοματα, εκτος κ αν ο Installer βρει Registration Key του Quicktime 7 Pro, οποτε το περναει κ αυτο. -Οι επιλογες "Erase and Install"/"Archive and Install" δεν βρισκονται πλεον σαν επιλογη στον Installer για λογους ευκολιας. Το "Erase and Install" μεταφερεται στο Disk utility -Εαν θελησει ο χρηστης να επαναεγκαταστησει το 10.6 Snow Leoprad, αυτοματα κανει μονο του "Archive and Install" -Όταν εχει βγει κ εχει εγκατασταθει η αναβαθμιση 10.6.1 ή 2 κ.ο.κ. με την επανεγκατασταση, δεν χανεται το Update που χει γινει. Αυτο εγινε παλι για λογους ευκολιας κ για να γλυτωσουν οι χρηστες τον χρονο της εγκαταστασης της εκαστοτε αναβαθμισης -Σε περιπτωση διακοπης ρευματος, η εγκατασταση θα συνεχισει απ το σημειο που σταματησε, σε αντιθεση με το απλό 10.5 Leopard -Για να αποφευχθει Kernel Panic (ή αλλιως Gray Screen Of Death), εχει συμπεριληφθει στον Installer ενα εργαλειο τσεκαρισματος μη-συμβατων εφορμογων, οι οποιες θα προστεθουν σε ενα φακελο με το ονομα "Incompatible Software" -Εν αντιθέσει με το 10.5 Leopard, δεν θα ειναι δυνατη η εγκατασταση σε εναν Mac που βγαζει σφαλματα/δεν περναει το S.M.A.R.T. Test -Το Installation DVD περνα αρκετα δεδομενα πριν την εγκατασταση για να αποσυμπιεστουν γρηγοροτερα, ετσι ωστε να περιοριστει ακομη καλυτερα ο χρονος της εγκαταστασης. Έπειτα απο ενα επιτυχημενο Install, τα δεδομενα αυτα σβηνονται αυτοματα. neat... όπως γράφω καίω το DVD (άτιμα Dual Layer 3,5€ στο χωριό)
elven Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δεν θα σας αρέσει καθόλου αυτό http://www.osnews.com/story/22009/Snow_Leopard_Seeds_Use_32bit_Kernel_Drivers_by_Default
darklordvader77 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 elven, οπως λεει κ η πηγη που περεθεσες, αν υφισταται αυτο, λογικα (οπως παντα δηλαδη σε αυτες τις περιπτωσεις που μας εχει συνηθισει η apple) θα εκδοθει μεσω του Software Update καινουργιο EFI Firmware.. οποτε..
Whiteyez Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Το itunes γιατί δεν είναι; Νομίζω απτό 9 και μετά θα είναι.
equalizer43 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Αντε να δω ποτε θα μου το στείλει η apple το dvd... σήμερα στέλνω τα χαρτια. Από τώρα; Αφού δεν έχει βγει ακόμα το λειτουργικό. Για πες λεπτομέρειες... Τι χαρτιά πρέπει να στείλει κανείς, γιατί κι εγώ τώρα πήρα macbook την 1η αυγούστου... ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.