adamch Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 ρε παιδιά ψάχνω τόσο καιρό ένα πρόγραμμα για να καθαρίσω την registry του λάπτοπ!! τρέχει Windows Vista και το Registry Mechanic που είχα δεν δουλεύει σε Vista!! έχετε να προτείνετε κάποιο πρόγραμμα, γιατί όσα έχω βρει μέχρι τώρα είναι trial versions και δεν μπορώ να τα ξεκλειδώσω!!
Nord_Chaos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 ρε παιδιά ψάχνω τόσο καιρό ένα πρόγραμμα για να καθαρίσω την registry του λάπτοπ!! τρέχει Windows Vista και το Registry Mechanic που είχα δεν δουλεύει σε Vista!! έχετε να προτείνετε κάποιο πρόγραμμα, γιατί όσα έχω βρει μέχρι τώρα είναι trial versions και δεν μπορώ να τα ξεκλειδώσω!! http://www.auslogics.com/en/software/registry-cleaner πολυ αξιοπιστο registry cleaner και δωρεαν και συμβατο με vista... γρηγορο και στο σκαναρισμα για λαθη στη registry και στη διορθωση των λαθων αυτων...το χρησιμοποιω εδω και αρκετο καιρο χωρις κανενα προβλημα... επισης η εν λογω εταιρεια κυκλοφορει και ενα εξισου πολυ καλο disk defragmentation προγραμμα..
j11h Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Χρησιμοποιω εδω και καιρο το yamicsoft vista manager και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Μπορεις να κανεις και πολλα αλλα πραγματα επανω στο συστημα σου εκτος απο καθαρισμο registry.Βεβαια το κακο ειναι οτι δεν ειναι free.
flik Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Επιβεβαιώνω οτι δοκίμασα το παραπάνω (vista manager) και ήταν πολύ καλό, όπως πολύ καλό είναι και το άγνωστο για πολλούς regvac. Δοκίμασε τα. Βέβαια κράτα backup πρώτα γιατί βρίσκουν ένα κάρο κλειδιά για σβήσιμο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.