xeni Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα!!!Ελπίζω σε βοήθεια!!! Ενω τοποθετώ το usb kingston τον υπολογιστή μου και παρόλο που μου εμφανίζει κανονικά την αυτόματη εκτέλεση, οταν πάω να το ανοίξω μέσω του εικονιδίου του υπολογιστή αυτο δεν ανοίγει για να εμφανισθούν τα αρχεία,αλλά βγάζει την ένδειξη οτι πρέπει να βρώ το κατάλληλο πρόγραμμα για να ανοίξω το αρχείο δλδ. το usb.Μπορεί κάποιος να βοηθήσει.Ευχαριστώ!!
guardianx71 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Ιός. Έχεις autorun στο flashακι. Αν δεν το βρει το antivirus κάνε να φαίνονται κρυφά και προστατευμένα αρχεία, πάτα δεξί κλικ άνοιγμα στο flashακι , διέγραψε ότι autorun βλέπεις , βγάλτο και ξαναβάλτο και είσαι οκ
sotirisgate7s Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Φίλε μου, μου το βγάζει και εμένα πολλές φορές. Πιθανότατα το φλασάκι σου έκανε μια εργασία και εσύ τη διέκοψες. Εγώ έχω τα vista και μόλις βαζω το φλασάκι και δεν μου το αναγνωρίζει και κάνω την εξής διαδικασία:υπολογιστής μου-δεξί κλικ πάνω στο flashάκι-εργαλία-έλεγχος σφαλμάτων-έλεγχος. Πιστεύω να σε βοήθησα αρκετά αλλά κοίταξε μην έχει και κανένα ιό!!
guardianx71 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Πιστεύω να σε βοήθησα αρκετά αλλά κοίταξε μην έχει και κανένα ιό!! LOL sotirisgate7s. Μάλλον εσύ πρέπει να τσεκάρεις για ιούς ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. Εκτός και αν εννοείς ένα μήνυμα που προτρέπει για επιδιόρθωση που συστήματος αρχείων...στην οποία περίπτωση είσαι τελείως εκτός θέματος
clevercitizen Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα!!!Ελπίζω σε βοήθεια!!! Ενω τοποθετώ το usb kingston τον υπολογιστή μου και παρόλο που μου εμφανίζει κανονικά την αυτόματη εκτέλεση, οταν πάω να το ανοίξω μέσω του εικονιδίου του υπολογιστή αυτο δεν ανοίγει για να εμφανισθούν τα αρχεία,αλλά βγάζει την ένδειξη οτι πρέπει να βρώ το κατάλληλο πρόγραμμα για να ανοίξω το αρχείο δλδ. το usb.Μπορεί κάποιος να βοηθήσει.Ευχαριστώ!! killgodzilla . Google it, download it, execute it και... μόλις τελείωσες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.