Προς το περιεχόμενο

Άγνωστο πρόβλημα με κάρτα γραφικών

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Πήρα τον υπολογιστή ενός γνωστού μου για απλά πραγματάκια. Ένα απλό φορμάτ ήθελε. Βέβαια εγώ σαν καλό παιδί(:-)) τον άνοιξα. Δεν έκανα κάτι μεγάλο... Απλά τους σκληρούς που είχε σαν σαντουιτς άλλαξα θέσεις, κάτι ξεσκωνίσματα, κάτι πάστες... Απλά πραγματάκια. Τη πρώτη μέρα πριν κάνω καθαρισμούς και τέτοια πήρα back up κάποια πραγματάκια, και την επόμενη πρωία πήγα για το φινάλε(format :o). Όλα ξεκίνησαν πανέμορφα(B)), τον έβαλα στη πρίζα και άνοιξα το πλαινό για να βλέπω... Έλα που πριν απο αυτό είχα κάνει το καθάρισμα... Δεν είχα κουμπώσει καλά τον επεξεργαστή και η μητρική έκανε τα δικά της(λαμπάκια αναβόσβηναν, οπτικοί ανοιγόκλειναν... :P) τι cmos έριξα... Τιποτα... Μετά κατάλαβα οτι ήταν επεξεργαστής. Τον βαζω καλά και αρχίζω. Όλα δουλεύουν τόσο όμορφα... Αααααχ, τι όμορφη που είναι η ζωή :P....Έλα όμως που η κάρτα δεν έπαιρνε :devil:...Σα τη δεκάρα(σε χρόνια) mercedes του πατέρα έκανε(αν και εκείνου αναβει με τη πρώτη :P). Τι μνήμες έβαζα-εβγαζα... Τίποτα. Στο τέλος για να πάρει... Τι κουφό έκανα; 'Εβγαλα τη τροφοδοσία απο τη κάρτα γραφικών και τη ξαναέβαλα μετά απο λίγο. Δε πήρε... Ξανακάνω το ίδιο και μετά παίρνει. Έκανα ωραία και καλά το format μου, πέρασα drivers και επέλεξα 'Εναρξη-Απενεργοποίηση :o...Έκλεισε(τρεντικο για υπολογιστή,ε; :P) Παίρνω τηλέφωνο τον γνωστό μου και του λέω όποτε θέλει να περάσει να τον πάρει. Και έτσι και έγινε. Ήρθε την επόμενη μέρα(σήμερα) Πριν έρθει όμως να τον πάρει, τον έλεγξα και άνοιξε μια χαρά. Τον πήρε σπίτι ο γνωστός μου και δε του άνοιγε... Πάλι η κάρτα, και για να ανοίξει έκανε το ίδιο, μετά απο συννενόηση via τηλεφώνου..... Μα τι να φταίει; Τίποτα παίζει με τους πυκνωτες;

Καλό σας βράδυ. Και συγγνώμη για το μεγάλο post, αλλά είχα όρεξη :P

Δημοσ.

Μήπως δεν κούμπωσε καλά η κάρτα γραφικών; Επίσης αποσύνδεσε τα οπτικά, τη δισκέτα και το card reader (αν έχει), τις κάρτες pci και άσε μόνον το σκληρό με τις μνήμες και την κάρτα γραφικών μήπως κάποια συσκευή βραχυκυκλώνει τη μητρική. Δες επίσης από το front panel μήπως δεν πατάνε καλά τα πινάκια για ανοίγει ο υπολογιστής, να κάνει reset κλπ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...