Hamurabi Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Παιδια θελω να ανοιξω 2 μεγαλες τρυπες στη βιβλιοθηκη μου για να περασω κατι καλωδια απο εκει. Θελω ομως να μη φαινονται δυο ασχημες τρυπες. Εχω δει σε γραφεια εταιριων που βαζουν κατι "πλαισια" για τις τρυπες των καλωδιων.δε ξερω αν καταλαβενετε τι ακριβως εννοω. οποια βοηθεια ευπροσδεκτη, ευχαριστω
karabouzouk... Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Μπορείς να πας σε οποιοδήποτε κατάστημα με έπιπλα και να ρωτήσεις.. θα έχουν σίγουρα αυτο που ζητάς...και καλύτερα πρώτα να πάς εκεί και μετά να κάνεις την τρύπα για να είναι στο κατάληλο μέγεθος και να τεριάζει ακριβώς το κάλημμα..
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 μπορεις να ξεκαρφωσεις σε ενα σημειο την πλατη της βιβλιοθηκης και να περασεις απο εκει τα καλωδια, ετσι γλιτωνεις και τις τρυπες...
Hamurabi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 εχω εργαλειο που μπαινει σε τρυπανι και κανει μια τρυπα με διαμετρο 20εκ. το θεμα ειναι πως θα το κανω να φαινεται οσο πιο ωραια γινεται.
insomniaK Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Τι 20εκατοστά;;;; Αποχέτευση θα περάσεις ή απορροφητήρα; 8-12άρι θες. Πριν ανοίξεις καμία τρύπα, πήγαινε να αγοράσεις αυτά τα πλαστικά καλύμματα που κουμπώνουν να ξέρεις τη διάμετρο επακριβώς.
Hamurabi Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 ε για να τη θελω 20εκατοστα θα υπαρχει λογος. αλλο ειναι το θεμα, αυτα τα πλαστικα καλυματα που λεμε,ξερει κανεις που βρισκονται;
karabouzouk... Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Λέμε στα καταστήματα που πουλάνε έπιπλα... Αλλά τόσο μεγάλο μέγεθος δεν έχω δει πουθενά και δεν ξέρω αν θα βρεις... Αν δε βρεις το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι καμιά πατέντα για να φαίνεται όσο πιο όμορφο γίνεται..
nikos21aek Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Τι 20εκατοστά;;;; Αποχέτευση θα περάσεις ή απορροφητήρα; :lol::lol::lol: Ρε φίλε άμα ανοίξεις δύο τρύπες 20εκατοστά ότι και να βάλεις άσχημο θα φαίνεται..Ειδικά άμα βάλεις αυτό το πλαστικό..Καλύτερα να κολλήσεις εκεί που θα γίνει η τρύπα μια ταινία ειδική στο χρώμα της βιβλιοθήκης που την κολλάνε στις άκρες των επίπλων δεν ξέρω πως λέγεται.Αλλά όποιο έπιπλο και να δείς όλες οι άκρες του έχουν.
karabouzouk... Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 :lol::lol::lol: Ρε φίλε άμα ανοίξεις δύο τρύπες 20εκατοστά ότι και να βάλεις άσχημο θα φαίνεται..Ειδικά άμα βάλεις αυτό το πλαστικό..Καλύτερα να κολλήσεις εκεί που θα γίνει η τρύπα μια ταινία ειδική στο χρώμα της βιβλιοθήκης που την κολλάνε στις άκρες των επίπλων δεν ξέρω πως λέγεται.Αλλά όποιο έπιπλο και να δείς όλες οι άκρες του έχουν. Η ταινία αυτή που λές την κολλάς περνώντας από πάνω το σίδερο.. (Αυτό για τα ρούχα), λιώνει μια κόλλα που έχει από τη μία πλευρά και κολλάει μόνιμα
Hamurabi Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 δε μουρχεται πια ειναι αυτη η ταινια που λετε ρε γμτ...
insomniaK Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Να σου πω κάτι, κόψε όλη την πλάτη ανάμεσα στα δύο ράφια που θες να ανοίξεις τις τρύπες και ενίσχυσε τη στερέωση της υπόλοιπης πλάτης. 2 τρύπες 20άρες είναι άσχημο, καλύτερα να φαίνεται ο τοίχος πίσω.
Hamurabi Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 υποψην οι τρυπες δε θαναι μεστη μεση. θαναι κατω κατω στα "ποδια" της βιβλιοθηκης. με τα βιας θα φαινονται εκει αλλα οπως καιναχει θαθελα να ειναι οσο πιο ωραιο γινεται το αποτελεσμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.