Προς το περιεχόμενο

Μπορώ να βγάλω τα led από τον ανεμιστήρα;

freedubus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πήρα ένα 12ρη ανεμιστήρα για το κουτί, αλλά έχει πορτοκαλί πτερύγια με 4 led γύρω-γύρω (μαλακία που το πήρα, ξέρω, αλλά δεν είχε άλλο εκείνη τη στιγμή στο πλαίσιο) και το βράδι μου σπάει τα νεύρα γιατί φωτίζει πολύ δυνατά.

Αν κόψω τα καλωδιάκια των led λέτε να υπάρξει πρόβλημα; Είναι ξεχωριστά από αυτά του ανεμιστήρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίτα το καλώδιο είναι το κλασικό κόκκινο-κίτρινο-μαύρο, το οποίο πάει σε μια πλακέτα στο κέντρο του ανεμιστήρα. Και απο εκεί ξεκινάει ένα άλλο (διαφορετικο ασημί) που πηγαίνει γύρω γύρω στα led. Αυτό λέω να κόψω.

κοψτα αλλα ξιλωσε τα τα καλωδιακια με προσοχη πανω απο την πλακετα...επιση ξερω για πιον λες γιατι να το χαλασεις βρε? μια χαρα γαματος ειναι εμφανισιακα...καλητερα πουλησε το σε κανενα γνωστο που να το θελει και παρε εναν απλο...

Τον έβαλα μπροστά στο κουτί και φωτίζει το βράδι υπερβολικά (4 λεντς). Και είμαι απ' αυτούς που τους ενοχλεί και το παραμικρό φώς. Τώρα κλάιν, σιγα μην ψάχνω να τον πουλήσω. Απλά ρωτάω μήπως έχει κανείς κάποια αντίστοιχη γνώμη πριν το απονενοημένο διάβημα.

εντιτ: Να, αυτό είναι. Πώ, το πιο ακριβό πήρα ο τρόμπας; Και είναι και μούφα. Αθόρυβο πάντως.

Tο χρωματιστο φως σε ενοχλεi, ο θορυβος δεν σε ενοxλει? τι ψυχεις με αυτον?

Καλυψε το pc με ενα πανι... να μην σκονιζεται κιολας(αν και για νυχτερινο κατεβασμα θα επρεπε να ειχες ενα ξεχωριστο κατεβαστηρι σε διαφορετικο δωματιο;)

Τοείχα κάνεισε κάτι Τt που είχα και δεν έπαθαν τίποτα.

Βέβαια εγώ δεν τα ξύλωσα αλλά μόνο έβγαλα ζεστένοντας το καλαί που είχαν τα δύο καλωδιάκια που έπαιρναν ρεύμα και απλώς δεν άναβαν μετά.

Τώρα αν προσπάθησες να τα ξεριζώσεις μάλλον έχεις κάνει ζημιά στην πλακετούλα και πάειιιιιιι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...