malachaskos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 καλησπέρα σας, όπως οι περισσότεροι απ σας έτσι και εγώ έχω βαρεθεί την διαδικασία με τα format τους drivers και όλα αυτά... έχω το norton ghost 14... και θέλω να κάνω ένα ghost του PC μου (σαν αυτά που έχουν στα laptop) ή ένα RECOVERY DVD. ξέρει κανείς να μου πει πώς γίνεται γιατί μπαίνω στο ghost και χάνομαι λίγο..... ευχαριστώ!!!
kid4computer Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Υπάρχει και το insomnia wiki για αυτό τον σκοπό Δες εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=240839
malachaskos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 καλησπέρα σας, όπως οι περισσότεροι απ σας έτσι και εγώ έχω βαρεθεί την διαδικασία με τα format τους drivers και όλα αυτά... έχω το norton ghost 14... και θέλω να κάνω ένα ghost του PC μου (σαν αυτά που έχουν στα laptop) ή ένα RECOVERY DVD. ξέρει κανείς να μου πει πώς γίνεται γιατί μπαίνω στο ghost και χάνομαι λίγο..... ευχαριστώ!!! παρακαλώ ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ το γιατί το ανέβασα 2 φορές!!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:59 ---------- φιλε με έσωσες!!!! δεν ξέρω να ψάχνω και πολύ!!!! σε ευχαριστώ!!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:49 ---------- όταν λέει "Η επαναφορα γινεται μπουταροντας με το boot cd του προγραμματος και επιλεγοντας restore το σημειο που ειχαμε παρει image" τι εννοεί boot CD δεν έχω κάτι τέτοιο αφού έχω trial έκδοση!!! τώρα τί κάνω?
kukukali Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Εχω ενα προβλημα με το ghost Το προγραμμα ειναι μεσα στο cd του Ηiren και αφου μπουταρει κανονικα φτανει με τις επιλογες απο το menu σε κατασταση dos και μετα παγωνει. Υποψη οτι το cd δεν εχει προβλημα μιας και το εχω χρησιμοποιησει σε αλλα 3 pc. Υ.Γ.Το εχω αφησει και ολοκληρο το βραδυ αλλα χωρις αποτελεσμα
kukukali Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Ειναι, λες να ειναι αυτο; Μα και τα αλλα την ιδια συνδεση εχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.