alexzzz Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 υπάρχει ένα "don't update" για τα jailbroken...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 υπάρχει ένα "don't update" για τα jailbroken... Αυτό εννοείται πάντα! Αλλά έχω ένα χρόνο περίπου που σταμάτησα να ασχολούμαι με αυτά!
alexzzz Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 το σκέφτομαι και εγώ πολύ σοβαρά... μία αναφορά με κρατάει και ένα app αξίας 99€
klog Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 το σκέφτομαι και εγώ πολύ σοβαρά... μία αναφορά με κρατάει και ένα app αξίας 99€ !!!!! app αξίας 99€??? Τι είναι η κάνενα νέο 3G απευθείας απο το Αμέρικα?
alexzzz Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 navigation... τουλάχιστον τόσο είχε όταν το "αγόρασα"...
giorgos_k Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 το σκέφτομαι και εγώ πολύ σοβαρά... μία αναφορά με κρατάει και ένα app αξίας 99€ +1 Η ξεγνοιασιά του μαμίσιου πρέπει να είναι άλλο πράμα Όταν μου περισέψουν 70ε για το navigon, το έκανα το βήμα!
alexzzz Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Όταν μου περισέψουν 70ε για το navigon, το έκανα το βήμα! ΑΧΑ! στα 70 πήγε... άρα με κρατάει μια αναφορά και ένα app των 70€
kosmasgr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Θα πέσει σιγά σιγά. Και γω το γλυκοκοίταζα το navigon
giorgos_k Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 :-D στη τύχη το είπα το 70, αλλά τόσο ακριβώς κάνει τελικά. 69,99 για το Eastern Europe που έχει και την Ελλάδα. 99,99 κάνει για όλη την Ευρώπη μαζί.. Πολλά λεφτά γμτ, και το έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστες φορές. Όποτε το χρειάστηκα όμως, αστέρι. Μεγάλη υπόθεση το navigation
kosmasgr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Απο την παρακάτω καρτέλα library/apps πως μεταφέρουμε τα apps στο iphone ? Εγινε restore και δεν υπάρχουν μέσα τα συγκεκριμένα apps.
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Συνδεσε το iphone σου στο itunes,πηγαινε στο μενου που εχει για τα applications και στην συνεχεια επελεξε να κανει sync ολα τα apps(ή οποια απο αυτα θελεις).
atheatos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Απο την παρακάτω καρτέλα library/apps πως μεταφέρουμε τα apps στο iphone ? Εγινε restore και δεν υπάρχουν μέσα τα συγκεκριμένα apps. Με Sync και αφου εχεις επιλέξει να συχρονιστουν οι εφαρμογες δεν γίνεται?
margaritagr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Έχεις όλα τα απαραίτητα repos? οχι δεν το ειχα αυτο που χρειαζοταν το βρηκα ομως κι ολα καλα
andreapaog328 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Firmware 3.1.3 φρέσκο και λαχταριστό! Χωρίς κάτι ιδιαίτερο ή νέο χαρακτηριστικό! να υποθέσω ξηλώνονται όλα με το update έτσι...κάτι για γιαπωνέζικα άκουσα...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Θα πέσει σιγά σιγά. Και γω το γλυκοκοίταζα το navigon :-D στη τύχη το είπα το 70, αλλά τόσο ακριβώς κάνει τελικά. 69,99 για το Eastern Europe που έχει και την Ελλάδα. 99,99 κάνει για όλη την Ευρώπη μαζί.. Πολλά λεφτά γμτ, και το έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστες φορές. Όποτε το χρειάστηκα όμως, αστέρι. Μεγάλη υπόθεση το navigation Είναι φοβερό όμως το άτιμο! Ειδικά μετά και τα τελευταία updates έχει τα πάντα! ---------- Προσθήκη στις 12:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:11 ---------- να υποθέσω ξηλώνονται όλα με το update έτσι...κάτι για γιαπωνέζικα άκουσα... Αν του έχεις κάνει jailbreak καλύτερα να περιμένεις! Αν όχι το κάνεις άνετα και δεν χάνεις απολύτως τίποτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα