Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλημερα και καλό μήνα τώρα μολις διαβασα τις απαντήσεις και ευχαριστω ολους σας !

Στο ebay 2 κομματια ειχε βάλει ο τύπος αλλα η τιμη τραβηξε πολύ πιο πάνω αν και πάλι συμφέρουσα ειναι:

http://global.ebay.com/Brand_New_Apple_iphone_3GS-32GB_-_Unlocked_-_NIB/220546278560/item

Παντως το 16GB iPhone 3GS το βρισκεις και εδω Ελλαδα σφραγισμενο(απο επιδοτησεις κλπ) στα ιδια περιπου χρηματα, ~450€ .

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σε Iphone που έχει γίνει restore και έχουν χαθεί τα applications πως τα ξαναπερνάμε ? Βρίσκονται όλα στο libray/applications στο itunes , για τα οποία μερικά έχω πληρώσει αλλά δεν βλέπω επιλογή για μεταφορά τους στο iphone.

Δημοσ.

Αν το κάνεις restore από backup τότε θα στα περάσει όλα όπως ήταν. Αν το κάνεις setup as new θα συγχρονίσει βασικά πράγματα, αν θέλεις (επαφές κλπ) και μετά θα πας στην καρτέλα applications και θα επιλέξεις ποιες θέλεις να περαστούν.

Δημοσ.
Αν το κάνεις restore από backup τότε θα στα περάσει όλα όπως ήταν. Αν το κάνεις setup as new θα συγχρονίσει βασικά πράγματα, αν θέλεις (επαφές κλπ) και μετά θα πας στην καρτέλα applications και θα επιλέξεις ποιες θέλεις να περαστούν.

το ξέρω αυτό. Το πρόβλημα ήταν ότι αργουσε παρά πολύ. Τελικ λύθηκε δοκιμαζωντας το iPhone μου σε άλλο pc με vista όλα λειτουργούσαν κανονικά. Το πρόβλημα ήταν στα windows 7

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος τι ταχύτητα αντιπροσωπεύει το Gprs? Οταν δεν έχω σήμα 3G(το οποιο είναι 7.2mbps για τη vodafone?) τότε με τι ταχύτητες μπαίνω; Και το Edge είναι άλλο πρότυπο απτό GPRS? ρωτάω γιατί πρόσφατα κάναμε ένα test με ένα φίλο που έχει 3gs με wind, και το δικό μου με vodafone άνοιγε σε μισό χρόνο τις σελίδες!

Δημοσ.

αλησπέρα! Λύστε μου σας παρακαλώ την απορία γιατί δεν καταλαβαίνω τι γίνεται. Λοιπόν: ένας φίλος μου έχει το iPod Nano το τελευταίο νομίζω 5G λέγεται (αυτό με το ενσωματομένο ραδιόφωνο). Υποστηρίζει το Nike+. Πήγα λοιπόν μια μέρα στο σπίτι του και χωρίς να έχει τον sensor μετρούσε κανονικά τα βήματα που έκανε. To έκανε και μπροστά μου. Πώς γίνεται αυτό χωρίς sensor? Εγώ έχω το iPhone 3GS που υποστηρίζει πάλι το Nike+ αλλά δεν μου μετράει με τίποτα τα βήματα-απόσταση που κάνω καθώς δεν βρίσκει sensor. Πώς λειτουργεί στο iPod Nano χωρίς sensor και όχι στο iPhone 3GS?

Δημοσ.
Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος τι ταχύτητα αντιπροσωπεύει το Gprs? Οταν δεν έχω σήμα 3G(το οποιο είναι 7.2mbps για τη vodafone?) τότε με τι ταχύτητες μπαίνω; Και το Edge είναι άλλο πρότυπο απτό GPRS? ρωτάω γιατί πρόσφατα κάναμε ένα test με ένα φίλο που έχει 3gs με wind, και το δικό μου με vodafone άνοιγε σε μισό χρόνο τις σελίδες!

Το GPRS υποστηρίζει ταχύτητες από 56 μέχρι 114kbps.

Το EDGE είναι βελτιωμένη έκδοση του GPRS (η εναλλακτική ονομασία του είναι EGPRS) και θεωρητικά υποστηρίζει ταχύτητες μέχρι 473kbps αν και το συνηθισμένο είναι τα 236kbps.

Τα iPhone 3G & 3GS υποστηρίζουν EDGE (και κατ' επέκταση GPRS) και 3G.

Τα ελληνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας δεν υποστηρίζουν EDGE αλλά μόνο GPRS και 3G. Οπότε, αν δεν έχεις σήμα 3G, συνδέεσαι με ταχύτητες ανάλογες με 56k modem.

Αλλά και το 3G σήμα δεν είναι παντού το ίδιο. Οι εταιρίες λένε ΜΕΧΡΙ 7.2Mbps. Όμως η πραγματική σου ταχύτητα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως, σε ποιά κεραία συνδέεσαι (δεν είναι όλες αναβαθμισμένες στα 7.2MBps), πόσοι άλλοι χρήστες χρησιμοποιούν την κεραία εκείνη τη στιγμή, πόσο καλό σήμα έχεις κλπ.

Δημοσ.

Κατατοπιστικότατος! Αυτές τις πληροφορίες ήθελα, thank you! Αν τυχόν γνωρίζεις αν η wind υποστηρίζει και αυτή 7.2Mbps, πές μου για να βγάλω συμπεράσματα ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
Κατατοπιστικότατος! Αυτές τις πληροφορίες ήθελα, thank you! Αν τυχόν γνωρίζεις αν η wind υποστηρίζει και αυτή 7.2Mbps, πές μου για να βγάλω συμπεράσματα ;)

Ναι το υποστηρίζει αλλά "θεωρητικά". Έχεις δηλαδή ένδειξη 3.5G κλπ αλλά το μέγιστο της ταχύτητας (τουλάχιστον από τις δικές μου μετρήσεις) είναι μέχρι 3,5 άντε 4mbps! Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι σταθερό (ο μέσος όρος είναι κάπου στα 2mbps).

B)

Δημοσ.

Ωραιότατα, ευχαριστώ. Το είχα πει και νωρίτερα πάντως, οτι με τη vodafone στις περιοχές που κινούμαι το internet πάει σφαίρα. Να δώ τώρα στο νησί που δεν έχω 3G πώς θα την παλέψω, με 56k δεν πάς πουθενά..:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...