kebinB Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 ναι διαβασα. γαμωτι. λένε σε λιγες ωρες θα βγει καη η 3.2 αντε να δουμε!
nickolas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Ό,τι λέει ο τίτλος! http://latimesblogs.latimes.com/technology/2010/01/apple-confirms-3g-voip-apps-on-ipad-iphone-ipod-touch-skype-is-waiting.html Όλα αυτά με το 3.2 SDK!
therock Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Το WiFiFoFum το κάνει αυτό. ---------------- Now playing on iTunes: Russian Circles - Station via FoxyTunes thanx ειχε και αλλο ενα στο appstore αλλα σε free δεν υπαρχει κατι? Κατι αλλο ασχετο να ρωτησω γενικοτερα ρε παιδια? Οταν κανω το ρουτερ μου hidden, το iphone αποσυνδεεται και μετα πρεπει χειροκινητα να κανω manual connect με ssid name Και pass. Ενω στο ipod touch 2G που εχω δεν ισχυει κατι τετοιο. WTF?
kosmasgr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 ναι διαβασα. γαμωτι. λένε σε λιγες ωρες θα βγει καη η 3.2 αντε να δουμε! Εχουμε κανά νέο ;
mogolfiero Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Eγω ακομα δεν εχω πιασει πως δουλευει το WiFi με το iPhone. Eχω εγκαταστησει το Wififofum βλεπω κανονικα τα ασυρματα δικτυα κλπ. Αυτο που μου τη σπαει ειναι οτι οταν εχω το κινητο κλειστο πχ αποσυνδεεται απο το δικτυο. Kαθε φορα που το "ξυπναω" πρεπει παλι να πατησω Join κλπ (τουλαχιστον μενουν αποθηκευμενοι οι κωδικοι , και απλα παταω 1 κουμπι) Ειναι φυσιολογικο αυτο? Υπαρχει καποιος τροπος να το κανω να συνδεεεται αυτοματα με την μια οταν ξυπναω το κινητο?
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Εχουμε κανά νέο ; Eνα"check for update"απο το itunes θα σου λυσει την απορια
kebinB Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 πω ρε να θελω να σπασω τη συσκευη και να μην μπορώ. θα αργήσουν να βγάλουνε update για τα 3GS με το διαφορετικο bootrom?
georgeadams Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Eγω ακομα δεν εχω πιασει πως δουλευει το WiFi με το iPhone. Eχω εγκαταστησει το Wififofum βλεπω κανονικα τα ασυρματα δικτυα κλπ. Αυτο που μου τη σπαει ειναι οτι οταν εχω το κινητο κλειστο πχ αποσυνδεεται απο το δικτυο. Kαθε φορα που το "ξυπναω" πρεπει παλι να πατησω Join κλπ (τουλαχιστον μενουν αποθηκευμενοι οι κωδικοι , και απλα παταω 1 κουμπι)Ειναι φυσιολογικο αυτο? Υπαρχει καποιος τροπος να το κανω να συνδεεεται αυτοματα με την μια οταν ξυπναω το κινητο? Δεν είναι bug, είναι feature. Όταν σβήνει η οθόνη, το WiFi σβήνει για εξοικονόμηση μπαταρίας, εκτός αν τρέχει κάποια εφαρμογή που το χρειάζεται ή εκτός αν έχεις συνδεδεμένο το καλώδιο φόρτισης. πω ρε να θελω να σπασω τη συσκευη και να μην μπορώ. θα αργήσουν να βγάλουνε update για τα 3GS με το διαφορετικο bootrom? Ένας θεός ξέρει.
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Ένας θεός ξέρει. Γιου μιν ενας Jobs ξερει.Ο Θεος περιμενει κ αυτος στο itunes του.
angmar Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) @mogolfiero αν το αιφον συνδεθεί σε wifi μέσω του stock app με το «ξύπνημα» συνδέεται ξανά αυτόματα εφ όσον το δίκτυο είναι εντός εμβέλειας. Αν συνδεθεί μέσω άλλου app τότε το δίκτυο δεν αποθηκεύεται σαν γνωστό στη συσκευή και γι αυτό πρέπει να το ξαναψάξεις και να κάνεις join. Sent from my iTampon using Insomnia.app Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2010 από angmar
GeorgeVls Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Συγγνωμη που ξαναρωταω, αλλα μηπως ξερει κανει γιατι κανει περιπου 20 λεπτα το itunes να συγχρονισει τις επαφες με το Outlook καθε φορα που συνδεω το κινητο μου? Οπως επισης και τα Notes αλλα τοσα λεπτα, οπως και τα bookmarks etc Ενω προγραμματα, video, μουσικη τα συγχρονιζει κανονικα χωρις να αργει καθολου? Επισης εχω Windows 7.
mogolfiero Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 @mogolfiero αν το αιφον συνδεθεί σε wifi μέσω του stock app με το «ξύπνημα» συνδέεται ξανά αυτόματα εφ όσον το δίκτυο είναι εντός εμβέλειας. Αν συνδεθεί μέσω άλλου app τότε το δίκτυο δεν αποθηκεύεται σαν γνωστό στη συσκευή και γι αυτό πρέπει να το ξαναψάξεις και να κάνεις join. Sent from my iTampon using Insomnia.app Δεν είναι bug, είναι feature. Όταν σβήνει η οθόνη, το WiFi σβήνει για εξοικονόμηση μπαταρίας, εκτός αν τρέχει κάποια εφαρμογή που το χρειάζεται ή εκτός αν έχεις συνδεδεμένο το καλώδιο φόρτισης. Θενξ παιδες! Αρα για το δικτυο του σπιτιου θα χρησιμοποιω το default app αφου υπαρχει παντα, και για τα "εξω" το Wififofum!
therock Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Εγω παλι σχετικα με συνδεση με το wifi που εχω κρυφο, γιατι δεν ενεργοποειται αυτοματα ακθε φορα που βρισκομαι σε μεβελεια οπως με τα βιστα και πρεπει να ξαναγραφω ssid Και pass χειροκινητα. Λυση για αυτο δεν υπαρχει?
MESILIKAS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 "New In Box" προφανώς. Μπορείς αν θέλεις να βάλεις το link του site να το δούμε και οι υπόλοιποι, μήπως εντοπιστεί κάτι περίεργο. Καλημερα και καλό μήνα τώρα μολις διαβασα τις απαντήσεις και ευχαριστω ολους σας ! Στο ebay 2 κομματια ειχε βάλει ο τύπος αλλα η τιμη τραβηξε πολύ πιο πάνω αν και πάλι συμφέρουσα ειναι: http://global.ebay.com/Brand_New_Apple_iphone_3GS-32GB_-_Unlocked_-_NIB/220546278560/item
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Καλημερα και καλό μήνα τώρα μολις διαβασα τις απαντήσεις και ευχαριστω ολους σας !Στο ebay 2 κομματια ειχε βάλει ο τύπος αλλα η τιμη τραβηξε πολύ πιο πάνω αν και πάλι συμφέρουσα ειναι: http://global.ebay.com/Brand_New_Apple_iphone_3GS-32GB_-_Unlocked_-_NIB/220546278560/item Δεν θα το έπαιρνα σε καμία περίπτωση γιατί: 1. Είναι στην Ταϊβάν και ακόμη και αν στο στείλει θα κολλήσει τελωνείο και θα το πληρώσεις ...χρυσό! 2. Ο τύπος δεν έχει και πάρα πολλά σχόλια οπότε είναι σχετικά νέος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα