Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε παιδια μια εφαρμογουλα δεν υπαρχει που να καταγραφει τα σημεια WIFI Με τις ιδιοτητες του αναλογα με τν τοποθεσια του χρηστη?

ΠΧ βρισκομαι εγω σε ενα σημειο, που εχει 7 Hotspots, καποια κλεισφωμενα και καποια ακλειδωτα. Δεν γινεται με καποιο τροπο και με χρηση του GPS να καταγραφει η ονομασια τους και η κατασταση κλειδωματος σε συνδυασμο με το στιγμα μου (συντεταγμενες)?

ΚΑτι τετοιο πιστευω θα ηταν πολη σημαντικο, αν ψαχνεις για σημεια wireless προσβασης.

Το WiFiFoFum το κάνει αυτό.

----------------

Now playing on iTunes: Russian Circles - Station

via FoxyTunes

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το mail μου εμφανίζει σε κάθε λογαριασμό μου μόνο τα τελευταία 10-20 mail έως λίγες ημέρες πριν, παρά το ότι του έχω βάλει να μου δείχνει το μέγιστο των 200 μηνυμάτων.

Υπάρχει τρόπος να το κάνω να μου δείχνει παλαιότερα mail?

Ακόμα καλύτερα, υπάρχει τρόπος να κάνω browsing (ή search!) σε παλαιότερα μηνύματα σε mail λογαριασμό που έχει πχ. πάνω από 1000 μηνύματα?

Βασικά, με τόση μνήμη που έχει το Iphone δεν καταλαβαίνω γιατί να μην υπάρχει η επιλογή να του κατεβάσεις όλο το αρχείο mail σου όπως συμβαίνει και στον Mac. Nα τα έχεις όλα πάντα μαζί σου ακόμη και off-line!

Δημοσ.

Παιδιά είμαι έτοιμος να χτυπήσω ένα iPhone απο μια σελίδα στο Ταϊβάν που το βρίσκω το ονομάζει: "Apple iphone 3GS-32GB - Unlocked - NIB"

Ξέρει να μας πει κανείς το χαρακτηριστικό "ΝΙΒ" τι ρόλο παίζει είναι κάποια ειδική έκδοση?

Η τιμή είναι χαμηλή και μου έχει κάνει εντύπωση ας μας βοηθήσει κάποιος μην φάμε καμιά φόλα...

• Super Moderators
Δημοσ.
Παιδιά είμαι έτοιμος να χτυπήσω ένα iPhone απο μια σελίδα στο Ταϊβάν που το βρίσκω το ονομάζει: "Apple iphone 3GS-32GB - Unlocked - NIB"

Ξέρει να μας πει κανείς το χαρακτηριστικό "ΝΙΒ" τι ρόλο παίζει είναι κάποια ειδική έκδοση?

Η τιμή είναι χαμηλή και μου έχει κάνει εντύπωση ας μας βοηθήσει κάποιος μην φάμε καμιά φόλα...

Φυσικά και θα φας φόλα ειδικά αν η τιμή που βλέπεις είναι εξωφρενικά χαμηλή! Το πιο πιθανό είναι να παραλάβεις έναν κινέζικο κλώνο που θα μοιάζει με το iphone και θα τρέχει το κλασικό java os που τρέχουν όλα τα σχετικά!

Ακόμη και αληθινό να ήταν, θα σταματήσει στο τελωνείο και θα πληρώσεις πολλά μιας και έρχεται εκτός Ε.Ε.

Οπότε ...άστο!

Ψάξε στο e-bay!

B)

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση πρώτα απ'ολα

Δεν ειναι κλώνος είναι γνήσιο απ'οτι ειδα στις φώτο του και 420 δολλάρια που το ζητα δεν ειναι και τελείως τσάμπα το θέμα που είπες με το τελωνείο δεν το είχα στα υπ'οψιν ξέρεις μήπως το "ΝΙΒ" τι ειναι?

Δημοσ.
Ευχαριστώ για την απάντηση πρώτα απ'ολα

Δεν ειναι κλώνος είναι γνήσιο απ'οτι ειδα στις φώτο του και 420 δολλάρια που το ζητα δεν ειναι και τελείως τσάμπα το θέμα που είπες με το τελωνείο δεν το είχα στα υπ'οψιν ξέρεις μήπως το "ΝΙΒ" τι ειναι?

"New In Box" προφανώς.

Μπορείς αν θέλεις να βάλεις το link του site να το δούμε και οι υπόλοιποι, μήπως εντοπιστεί κάτι περίεργο. :-)

Δημοσ.

Μήπως ζητάει να τον πληρώσεις μέσω Western Union Money Transfer ή κάτι τέτοιο? Αν ναι, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα κλάψεις τα λεφτά σου... :-(

Δημοσ.

πήρα 3gs στη θέση του απλού 3g που είχα. Φυσικά και το έχω με τον ίδιο itunes account. Το sync όμως το κάνω σε άλλο mac και έτσι "έχασα" όλα τα apps. Μικρό το κακό γιατί δεν δώσει cent και όλα ήταν δωρεάν.

Με απασχολεί ( λίγο ) το ότι είχα κατεβάσει και το 1Passhword pro όταν ήταν δωρεάν με βόλεψε πολύ και το αγόρασα και για το mac. Φαντάζομαι ότι τώρα στο iphone πρέπει να το πληρώσω? άσχετα με το ότι το είχα κατεβάσει κάποτε λόγο προσφοράς?

Δημοσ.
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμα. Πώς είναι δυνατόν να συγχρονίσω (μεταφέρω) τα sms από άλλο τηλέφωνο (NOKIA) στο iPhone. Προσπάθησα να βρω κάτι στο iTunes, αλλά δεν τα κατάφερα.

Επίσης υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδεθεί πλήρως (και για internet) το iPhone με PC εκτός του WiFi?

Ευχαριστώ

Κανείς δεν ξέρει??? :(
Δημοσ.

Αν το κατεβάσεις με το ίδιο iTunes account, δεν θα πληρώσεις τίποτε.

Έτσι κι αλλιώς, μπορείς να κάνεις copy όλες τις εφαρμογές από το προηγούμενο Mac σου και να τις ρίξεις στο iTunes του νέου.

Δημοσ.

παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το jailbrake του 3GS.

προσπάθησα 2 φορές με pownagetool για την 3.1.2

πάω να περάσω το coocked ipsw από itunes γίνεται όλη η διαδικασία αλλά μετά μου το ξαναβγάζει σε recovery mode.

τι να κανω;

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις κανονικά jailbreak με το blackra1n, απλά κάθε φορά που κάνει reboot η συσκευή θα πρέπει να το συνδέσεις και να ξανατρέξεις το blackra1n για να ανοίξει το ifon.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...