mogolfiero Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Το 3G και το 3GS υποστηρίζουν A2DP. Κι εγώ το χρησιμοποιώ καθημερινά για να ακούω μουσική από το Bluetooth Car-Kit στο αυτοκίνητο μου και είναι πολύ πρακτικό. Χμμ πως ομως?? Εχω original Bluetooth kit και εγω στο αυτοκινητο αλλα δεν ξερω πως να κανω streaming... Πρεπει να κανω κατι απο το κινητο? Ή εξαρταται απο το κιτακι στο αυτοκινητο?
georgeadams Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δεν έκανα καμία ρύθμιση στο iPhone συνεπώς θεωρώ πως εξαρτάται από το car kit. Εγώ έχω ένα Parrot MKi-9100 και όταν έχω το iPhone στο αυτοκίνητο με το bluetooth ενεργό, όταν ανοίξω την εφαρμογή iPod παίζει αυτόματα στα ηχεία του αυτοκινήτου. Στο αυτοκίνητο της γυναίκας μου που έχει ένα Sony Radio-CD με ενσωματωμένο bluetooth, αναγνωρίζει το iPhone και σαν τηλέφωνο και σαν A2DP player (ανάβουν 2 ξεχωριστές ενδείξεις στην οθόνη του Sony). Δεν παίζει όμως αυτόματα μουσική από το iPhone αλλά πρέπει πρώτα να επιλέξεις το A2DP σαν πηγή.
mogolfiero Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Xμμ οντως αυτο πρεπει να φταιει. Το εψαξα λιγο παραπανω και απο οτι ειδα το ΟΕΜ Bluetooth κιτ δεν το υποστηριζει. Θα το δοκιμασω ομως στο αλλο αυτοκινητο της οικογενειας, που εχουμε και εμεις ενα Sony με Bluetooth Σευχαριστω!
AKIS87 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 καλησπερα.μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι η διαφορα μεταξυ του κινεζικου και του κοινου iphone που κυκλοφορει εδω?
mindtrapper Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Το ένα είναι iPhone και το άλλο δεν είναι. Μην λες του κινέζικου iPhone, επειδή πωλείται κανονικά και στην Κίνα πλέον. Αυτό που λες εσύ ονομάζεται "κλώνος". Πάλι λάθος κατά την άποψη μου γιατί πέρα από εμφάνιση καμία σχέση δεν υπάρχει. Πιο σωστός όρος είναι "απομίμηση".
AKIS87 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 εχω βρει ενα απο ιδιωτη στο ρεθυμνο με 290€....πως θα καταλαβω αν ειναι η απομιμηση?
tombst0ne Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 ο κλωνος απλα εχει το ιδιο μεγεθος εικονιδια κτλ με το κανονικο iPhone αλλα εχουν τεραστια διαφορα. μαλλον σου πουλα το 1ο iPhone η το 3G τα κινεζικα τα βρισκεις στο ebay απο 60 ευρο μεχρι 200 καπου εκει
georgeadams Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 καλησπερα.μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι η διαφορα μεταξυ του κινεζικου και του κοινου iphone που κυκλοφορει εδω? Αν δεν έχεις ξαναδεί από κοντά iPhone ποτέ στη ζωή σου, ο πιο εύκολος τρόπος για να το καταλάβεις είναι να δεις το βύσμα για το καλώδιο συγχρονισμού. Αν είναι USB, MiniUSB ή MicroUSB, ΔΕΝ είναι iPhone. Τα iPhone (όπως και τα iPod) χρησιμοποιούν το Apple Dock Connector για να συνδεθούν στη USB του υπολογιστή.
GeorgeVls Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Μου διαγραφηκαν ολα τα sources. Tωρα τι κανω?? Ηelp! Προσπαθω να τα εγκαταστησω αλλα τιποτα!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Προσπαθω να τα εγκαταστησω αλλα τιποτα!! Κανεις δηλαδη add source και δεν το δεχεται το εκαστοτε source που βαζεις?
GeorgeVls Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Κανεις δηλαδη add source και δεν το δεχεται το εκαστοτε source που βαζεις? yep, +οτι εχουν διαγραφει ολα. Και ολα αυτα εγιναν οταν πηγα να εγκαταστησω ενα source
Jimmy_Caesar Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμα. Πώς είναι δυνατόν να συγχρονίσω (μεταφέρω) τα sms από άλλο τηλέφωνο (NOKIA) στο iPhone. Προσπάθησα να βρω κάτι στο iTunes, αλλά δεν τα κατάφερα. Επίσης υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδεθεί πλήρως (και για internet) το iPhone με PC εκτός του WiFi? Ευχαριστώ
Erwdios Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Έχω αγοράσει μία gift card από applestore και θέλω να ψωνίσω, αλλά κάθε φορά που αγοράζω κάποια εφαρμογή, μου χρεώνει την πιστωτική που είχα δηλώσει κατά την εγγραφή μου στο iTunes. Καμία ιδέα? Και μία παρατήρηση: Το στο διάλο παίζει με το SAR του? Κάθε φορά που φοράω ακουστικά και έχω δίπλα τη συσκευή, αρχίζει τα παράσιτα 10 δεύτερα πριν την εισερχόμενη κλήση και μόλις αρχίσιε και χτυπάει μου τρυπάει τον εγκέφαλο. Ακόμα και 2 μέτρα μακρυά να το βάλω, κάνει παρεμβολές. Μιλάμε τέτοιο πράγμα ούτε με Nokia 3210 δεν θυμάμαι να αντιμετώπισα.
therock Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδια μια εφαρμογουλα δεν υπαρχει που να καταγραφει τα σημεια WIFI Με τις ιδιοτητες του αναλογα με τν τοποθεσια του χρηστη? ΠΧ βρισκομαι εγω σε ενα σημειο, που εχει 7 Hotspots, καποια κλεισφωμενα και καποια ακλειδωτα. Δεν γινεται με καποιο τροπο και με χρηση του GPS να καταγραφει η ονομασια τους και η κατασταση κλειδωματος σε συνδυασμο με το στιγμα μου (συντεταγμενες)? ΚΑτι τετοιο πιστευω θα ηταν πολη σημαντικο, αν ψαχνεις για σημεια wireless προσβασης.
GeorgeVls Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Καθε φορα που συνδεομαι με το itunes μετα απο προσφατο restore Κολλαει στον συγχρονισμο των επαφων.. Και μου δειχνει ολη την ωρα συγχρονισμος σε εξελιξη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα