haHa Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Απο κει και πέρα, πιο πολύ θα πρέπει να προσέξεις τα "ποδαράκια" του πίσω πλαστικού, γιατί είναι πολύ λεπτά και με το παραμικρό στραβώνουν, με αποτέλεσμα όταν θα το ξανακλείσεις να μην είναι απόλυτη η σύνδεσή του με το μεταλλικό καπακι! Αυτά! Σε εμενα, αυτα τα ποδαρακια 1 στις 2 μου σπανε/στραβωνουν οταν ανοιγω iPhone 2g. Ειναι πολυ ευαισθητα..
Mercyful_Fate Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Πάντως χτες φόρτωσα το 3.1.2 (ήμουν στο 3.0 ακόμα) και θα το ψιλολιώσω σήμερα στη μουσική (@work ) για να δω αν αλλάζει κάτι σε σχέση με την μπαταρία.
Mercyful_Fate Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Πάντως χτες φόρτωσα το 3.1.2 (ήμουν στο 3.0 ακόμα) και θα το ψιλολιώσω σήμερα στη μουσική (@work ) για να δω αν αλλάζει κάτι σε σχέση με την μπαταρία. Λοιπόν, φαίνεται πως το κόλπο έπιασε. Μέχρι τώρα η μπαταρία έχει πέσει κατά φυσιολογικό ποσοστό. Θα δω και τις επομενες μέρες πως θα πάει, αλλά έχω την εντύπωση πως θα το γλιτώσει το χειρουργείο.
haHa Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Λοιπόν, φαίνεται πως το κόλπο έπιασε.Μέχρι τώρα η μπαταρία έχει πέσει κατά φυσιολογικό ποσοστό. Θα δω και τις επομενες μέρες πως θα πάει, αλλά έχω την εντύπωση πως θα το γλιτώσει το χειρουργείο. Και το δικο μου iphone ειχε φαει καποια στιγμη σκαλωμα (iphone os 3.0) και ετρωγε γρηγορα την μπαταρια.. Επισης ειχε γινει αργο , γιατι γεμιζε χωρις λογο η μνημη Ram. Mε ενα φλασαρισμα εστρωσε. Αν ηταν και το δικο σου καπως πιο αργο τελευταια, τοτε μαλλον κατι επαιζει και με εσενα με την καταναλωση ram κλπ.
kebinB Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 χθες πήρα το 3GS. καμία σχέση με το 3G όσο αναφορά την ταχύτητα. ευχαριστίεμαι να κάνω πράγματα πλέον χωρίς κολλήματα.
BlackScorpionX Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Λοιπόόόόόν....γιατί ένα iphone3g δεν βρίσκει wi-fi; (Βρίσκει καμιά φορά αλλά μετά γιοκ πάλι) Δοκίμασα όλα τα reset εκτός από το ολοκληρωτικό restore. Δεν είναι στην εγγύηση πλέον. Γνωρίζει κανείς κόστος για επισκευή; (Δεν είναι δικό μου το τηλ.)
koumos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Μηπως υπαρχει προβλημα με το ιδιο το wireless network? Αυτο το "πιανει καμια φορα αλλα μετα γιοκ" με προβληματισε γι αυτο στο λεω... Υποθετω οτι εννοεις οτι δεν πιανει καποιο συγκεκριμενο wifi ετσι?
BlackScorpionX Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δεν πιάνει κανένα. Το δικό μου κινητό (3gs) δίπλο στο εν λόγω "προβληματικό" πιάνει 2 δίκτυα συνέχεια. Το "καμιά φορά αλλα μετά γιοκ" είναι ακριβώς όπως στο λέω... μπορεί ύστερα από προσπάθεια μισής ώρας να δει το δίκτυο (ένα δίκτυο γενικώς) αλλά μόλις πάω να συνδεθώ, δεν... Το δοκιμασα σε 2 ξεχωριστά, σπίτια με wi-fi. Το ίδιο ακριβώς συνέβη.
angmar Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δε μας είπες αν το έκανε από την αρχή ή του ήρθε ξαφνικά η απέχθεια για τα ασύρματα δίκτυα. Δοκίμασε κάποιο πρόγραμμα πέρα από το stock (π.χ. wifitrak, wififofum) αν δε κάνουν κάτι και αυτά (που δε νομίζω να κάνουν) κάνε ένα sync με itunes και μετά restore. Δε θα χάσεις κάτι αφού τις πληροφορίες θα τις κάνει backup στο pc και θα τις επαναφέρεις μετά το restore.
Teisos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 λοιπόν.., "χειρουργοί" μου!: επειδή παρατηρώ αρκετές αλλοιώσεις τόσο στο ακουστικό, οσο και στο μεγάφωνο και γενικα αν δεν εχω handsfree παρατηρειται δυσκολία στην επικοινωνία, παίζει να αλλαξω τα απαραιτητα; Ειναι το 2G. Που θα κυμανθει το κοστος; Εγω θα το κανω δε θα το δωσω πουθενα φυσικα, αν και δεν το χω ξανακανει, αλλα.. το'χω
mogolfiero Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Παιδες υποστηριζουν τα iphone 3G/s A2DP? Θελω δηλαδη να κανω streaming μουσικη στο αυτοκινητο μεσω Bluetooth, ειναι εφικτο αυτο?
Mercyful_Fate Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 λοιπόν.., "χειρουργοί" μου!:επειδή παρατηρώ αρκετές αλλοιώσεις τόσο στο ακουστικό, οσο και στο μεγάφωνο και γενικα αν δεν εχω handsfree παρατηρειται δυσκολία στην επικοινωνία, παίζει να αλλαξω τα απαραιτητα; Ειναι το 2G. Που θα κυμανθει το κοστος; Εγω θα το κανω δε θα το δωσω πουθενα φυσικα, αν και δεν το χω ξανακανει, αλλα.. το'χω Κανένα φλασάρισμα δοκίμασες? Πριν κάτι μήνες είχα χάσει εντελώς τον ήχο από ακουστικό και ηχεία, είτε στη μουσική, είτε στα τηλεφωνήματα, και γενικά δεν ακουγόταν τπτ. Φυσικά το handsfree δούλευε μια χαρά. Τελικά, μετά από μερικές ώρες επανήλθε μόνο του...
Alt3rnative Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Εχει σταματησει να λειτουργει το αριστερο headphone στις "ψειρες" που συμπεριλαμβανονται στο κουτι.Απομονωσα καπως τον ηχο μονο στο δεξι headphone η παιζει να χει καει? ευχαριστω εκ των προτερων...
BlackScorpionX Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Λοιπόν δεν κατάφερα τίποτα ούτε με το ολοκληρωτικό restore ούτε με το wififofum... Θα στείλω email στην apple να κράξω λιγάκι και θα σας πω τα αποτελέσματα.
georgeadams Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Παιδες υποστηριζουν τα iphone 3G/s A2DP? Θελω δηλαδη να κανω streaming μουσικη στο αυτοκινητο μεσω Bluetooth, ειναι εφικτο αυτο? Το 3G και το 3GS υποστηρίζουν A2DP. Κι εγώ το χρησιμοποιώ καθημερινά για να ακούω μουσική από το Bluetooth Car-Kit στο αυτοκίνητο μου και είναι πολύ πρακτικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα