Mercyful_Fate Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Υποτίθεται ότι μαζί με την μπαταρία θα λάβω και "tools" για το άνοιγμα. Άλλωστε σκέφτομαι να δοκιμάσω και ένα flash-αρισμα πριν βάλω την μπαταρία, μήπως και φιλοτιμηθεί και φτιάξει. In any case, θα το πάω μέχρι το τέλος το όλο πράγμα.
haHa Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Καλη τυχη παντως!! (τα tools ουσιαστικα σε βοηθανε να στραβωσεις καπως λιγοτερο το αλουμινιο.. Οτι θα το στραβωσεις ειναι σχεδον σιγουρο)
mogolfiero Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Για ποιο λογο πρεπει να ειστε τοσο απολυτοι αν δεν το εχετε κανει? Δεν καταλαβαινω. Προχτες παρελαβα μια μπαταρια για ενα iPod ενος φιλου και ειχε μεσα τα soft tools για να το ανοιξουμε Επειδη ομως η περιεργεια σκοτωσε την γατα, δεν αντεξα και ειπα να ανοιξω το iPhone μου να δω τι παιζει (ειναι 3g 8gb) Το πειραμα ολοκληρωθηκε με πληρη επιτυχια χωρις στραβωματα και ιστοριες οπως λετε. Οποτε, αν δεν το εχετε δοκιμασει , καλυτερα να μην επηρεαζετε αρνητικα τους υπολοιπους!
mindtrapper Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Για ποιο λογο πρεπει να ειστε τοσο απολυτοι αν δεν το εχετε κανει?Δεν καταλαβαινω. Προχτες παρελαβα μια μπαταρια για ενα iPod ενος φιλου και ειχε μεσα τα soft tools για να το ανοιξουμε Επειδη ομως η περιεργεια σκοτωσε την γατα, δεν αντεξα και ειπα να ανοιξω το iPhone μου να δω τι παιζει (ειναι 3g 8gb) Το πειραμα ολοκληρωθηκε με πληρη επιτυχια χωρις στραβωματα και ιστοριες οπως λετε. Οποτε, αν δεν το εχετε δοκιμασει , καλυτερα να μην επηρεαζετε αρνητικα τους υπολοιπους! Δεν μιλάνε για το 3g/s, λένε για το πρώτο που είναι αλουμίνιο πίσω. Οπότε άσε τις συμβουλές, γιατί μπορεί να επηρεάσεις εσύ κάποιον και να στραβώσει το κινητό του.
Speed Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Ποιο application είναι αυτό που μπορείς και ενεργοποιεις και απενεργοποιεις προγράμματα κυρίως για διαχείριση μπαταρίας και εμφανίζετε όταν κάνεις slide στο σημείο που δείχνει το δίκτυο , ποσοστο μπαταρίας κτλ...
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Ποιο application είναι αυτό που μπορείς και ενεργοποιεις και απενεργοποιεις προγράμματα κυρίως για διαχείριση μπαταρίας και εμφανίζετε όταν κάνεις slide στο σημείο που δείχνει το δίκτυο , ποσοστο μπαταρίας κτλ... SBSettings αααααα
mogolfiero Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δεν μιλάνε για το 3g/s, λένε για το πρώτο που είναι αλουμίνιο πίσω. Οπότε άσε τις συμβουλές, γιατί μπορεί να επηρεάσεις εσύ κάποιον και να στραβώσει το κινητό του. Δεν εδωσα συμβουλες, δεν καταλαβες καλα. Ειπα απλα εγω τι εκανα -γραφοντας και το μοντελο του κινητου μου για να ειμαι ξεκαθαρος-. Απο την στιγμη που ουτε εσυ το εχεις κανει -φανταζομαι- δεν σου πεφτει λογος να μου λες τι να γραψω και τι οχι Φιλικα παντα
georgeadams Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Για ποιο λογο πρεπει να ειστε τοσο απολυτοι αν δεν το εχετε κανει?Δεν καταλαβαινω. Προχτες παρελαβα μια μπαταρια για ενα iPod ενος φιλου και ειχε μεσα τα soft tools για να το ανοιξουμε Επειδη ομως η περιεργεια σκοτωσε την γατα, δεν αντεξα και ειπα να ανοιξω το iPhone μου να δω τι παιζει (ειναι 3g 8gb) Το πειραμα ολοκληρωθηκε με πληρη επιτυχια χωρις στραβωματα και ιστοριες οπως λετε. Οποτε, αν δεν το εχετε δοκιμασει , καλυτερα να μην επηρεαζετε αρνητικα τους υπολοιπους! Και ποιός σου είπε πως δεν το έχω κάνει? Έχω αλλάξει το communications board από iPhone 1st Generation ενός φίλου μου, πριν από 2 χρόνια.
mindtrapper Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Για ποιο λογο πρεπει να ειστε τοσο απολυτοι αν δεν το εχετε κανει?Δεν καταλαβαινω. Προχτες παρελαβα μια μπαταρια για ενα iPod ενος φιλου και ειχε μεσα τα soft tools για να το ανοιξουμε Επειδη ομως η περιεργεια σκοτωσε την γατα, δεν αντεξα και ειπα να ανοιξω το iPhone μου να δω τι παιζει (ειναι 3g 8gb) Το πειραμα ολοκληρωθηκε με πληρη επιτυχια χωρις στραβωματα και ιστοριες οπως λετε. Οποτε, αν δεν το εχετε δοκιμασει , καλυτερα να μην επηρεαζετε αρνητικα τους υπολοιπους! Δεν είπες απλά τι έκανες, την είπες στα παιδιά που λένε ότι το αλουμίνιο στραβώνει αν ανοίξεις το κινητό ενώ δεν είχες καταλάβει καν για ποιο κινητό μιλάνε. Και επειδή δε μου πέφτει λόγος να σου πω τι θα γράφεις, δε σου πέφτει και εσένα να πεις σε εμένα, οπότε μην στραβώνεις, "Φιλικα παντα" Offtopic over...
mogolfiero Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Πολυ ευκολα αρπαζεστε βλεπω Δεν σκοπευω να αρχισω διαμαχη κλπ, οποιος θελει το ανοιγει, οποιος δεν θελει τσουκου Να ειστε καλα Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2010 από mogolfiero
haHa Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Για ποιο λογο πρεπει να ειστε τοσο απολυτοι αν δεν το εχετε κανει?Δεν καταλαβαινω. Προχτες παρελαβα μια μπαταρια για ενα iPod ενος φιλου και ειχε μεσα τα soft tools για να το ανοιξουμε Επειδη ομως η περιεργεια σκοτωσε την γατα, δεν αντεξα και ειπα να ανοιξω το iPhone μου να δω τι παιζει (ειναι 3g 8gb) Το πειραμα ολοκληρωθηκε με πληρη επιτυχια χωρις στραβωματα και ιστοριες οπως λετε. Οποτε, αν δεν το εχετε δοκιμασει , καλυτερα να μην επηρεαζετε αρνητικα τους υπολοιπους! Επειδη φιλε το εχουμε δοκιμασει, για αυτο ακριβως λεμε οτι ειναι δυσκολο.. Ομως εσυ απο οτι μας λες ΔΕΝ το εχεις δοκιμασει σε iphone 2g που ειναι δυσκολο .(οχι 3g που ειναι πολυ πιο ευκολο) Αρα στην περιπτωση σου ταιριαζει καλυτερο αυτο που ειπες: "Οποτε, αν δεν το εχετε δοκιμασει , καλυτερα να μην επηρεαζετε αρνητικα τους υπολοιπους!" Και μην αρπαζεσαι ετσι ευκολα! Σιγα το πραγμα , μπερδευτηκες... Φιλικα παντα Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2010 από haHa
mogolfiero Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Τετοιες απαντησεις γουσταρω Τελικα ποια η διαφορα στο αν ανοιγεις 2G ή 3G? Γιατι εγω ειδα καποιους που προσπαθουσαν να το ανοιξουν αναμεσα στο πλαστικο και στο χρωμιο. Εγω το ανοιξα αναμεσα στο τζαμι και το χρωμιο. Ως χρωμιο οριζω την ταινια που υπαρχει γυρω γυρω αναμεσα στο πισω πλαστικο καπακι και το τζαμι. Τελικά hAha για το στράβωμα του αλουμινιου εννοουσες το πισω καπακι? Τοσο ευκολα στραβωνει? Εγω νομιζα οτι εννοουσατε τν γραμμη γυρω γυρω απο το τζαμι... Τωρα μπηκα στο κλιμα, σορρυ για τν αναστατωση
haHa Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Το 3g για να το ανοιξεις αρκει να ξεβιδωσεις 2 βιδες και μετα να σηκωσεις την οθονη. (για περαιτερω ανοιγμα θελεις λιγο ακομα ξεβιδωμα και βγαλσιμο ταινιων κλπ) Το 2g για να το ανοιξεις πρεπει να ξεχωρισεις το πισω κατω μερος(μαυρο πλαστικο) με το πισω πανω μερος (αλουμινιο). Για να το καταφερεις αυτο ειναι σχετιακ δυσκολο, ενω για να βγαλεις μετα το αλουμινιο, ειναι σχεδον υποχρεωτικο να στραβωσεις το ιδιο το αλουμινιο... Καμμια σχεση στο ανοιγμα..
mogolfiero Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Μολις ειδα ενα βιντεακι στο YouTube και οντως εχεις δικιο. Και ο τυπας εκει λεει οτι στραβωνει παρα πολυ ευκολα οποτε θελει και προσοχη. Τι να πω, σορρυ και παλι παιδες, ειμαι ακομα νεος στο αθλημα iPhone, ολα ιδια μου φαινονται
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δεν είπες απλά τι έκανες, την είπες στα παιδιά που λένε ότι το αλουμίνιο στραβώνει αν ανοίξεις το κινητό ενώ δεν είχες καταλάβει καν για ποιο κινητό μιλάνε. Και επειδή δε μου πέφτει λόγος να σου πω τι θα γράφεις, δε σου πέφτει και εσένα να πεις σε εμένα, οπότε μην στραβώνεις, "Φιλικα παντα" Offtopic over... Επειδη φιλε το εχουμε δοκιμασει, για αυτο ακριβως λεμε οτι ειναι δυσκολο.. Ομως εσυ απο οτι μας λες ΔΕΝ το εχεις δοκιμασει σε iphone 2g που ειναι δυσκολο .(οχι 3g που ειναι πολυ πιο ευκολο) Αρα στην περιπτωση σου ταιριαζει καλυτερο αυτο που ειπες: "Οποτε, αν δεν το εχετε δοκιμασει , καλυτερα να μην επηρεαζετε αρνητικα τους υπολοιπους!" Και μην αρπαζεσαι ετσι ευκολα! Σιγα το πραγμα , μπερδευτηκες... Φιλικα παντα Λοιπόν, έχοντας "σφάξει" άπειρες φορές το πρώτο μου iphone (το μεταλλικό προφανώς), έχω να πω πως όλα είναι θέμα του "τεχνικού" και το πόσο ...ατσούμπαλος είναι! Αν βιαστείς να το ανοίξεις και ειδικά όταν αφαιρέσεις και τις βίδες κάτω από το πίσω πλαστικό κάλυμα και αρχίσεις να το σηκώνεις με όλη σου τη δύναμη, ε είναι λογικό να το στραβώσεις. Αν έχεις τα ειδικά tools και ανασηκώσεις το πίσω καπάκι γύρω γύρω και προσεκτικά δεν θα αποκτήσεις απολύτως κανένα σημάδι! Τα πιο πολλά σημαδάκια τα αποκτάς στις άκρες του αλλουμινίου όταν προσπαθείς να το ανασηκώσεις με κάποιο ...λάθος εργαλείο. Απο κει και πέρα, πιο πολύ θα πρέπει να προσέξεις τα "ποδαράκια" του πίσω πλαστικού, γιατί είναι πολύ λεπτά και με το παραμικρό στραβώνουν, με αποτέλεσμα όταν θα το ξανακλείσεις να μην είναι απόλυτη η σύνδεσή του με το μεταλλικό καπακι! Αυτά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα