Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!

Ο συγχρονισμός που έχω δοκιμάσει είναι και με Outlook, και με Address Book, αλλά τζίφος.

Το Google Contacts δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, μόλις πριν λίγο έκανα ένα λογαριασμό και θα το δοκιμάσω, αλλά διαβάζω κακές κριτικές.

Οσο για το vodafone360, είμαι στη Wind, άρα... :(

δεν παίζει ρόλο σε τι εταιρία είσαι.. και εγώ στην cosmote είμαι και μια χαρά το δουλεύω το vodafone360

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στο κινητό δουλεύει μια χαρά το internet. Έχω συμβόλαιο στη vodafone με 500mb. Κάτι είχα ακούσει για προβλήματα με το thethering αλλά δεν έδωσα σημασία γιατι δεν το χρειαζόμον τότε. Wtf??

Παιδιά δώστε καμια ιδέα γιατί δν βγαζω ακρη. Πήρα τηλ και στην τεχνική υποστήριξη της vodafone, μου είπαν να κάνω ενα reset τα network settings, το έκανα αλλά η επιλογή Κοινή χρήση internet δν λέει να εμφανιστεί στο menu. Κάποιος που να έχει 3GS και να υπάρχει η επιλογή Κοινή χρήση ιντερνετ(Internet Tethering) στο μενού Ρυθμίσεις/Γενικά/Δίκτυο?

Δημοσ.
Παιδιά δώστε καμια ιδέα γιατί δν βγαζω ακρη. Πήρα τηλ και στην τεχνική υποστήριξη της vodafone, μου είπαν να κάνω ενα reset τα network settings, το έκανα αλλά η επιλογή Κοινή χρήση internet δν λέει να εμφανιστεί στο menu. Κάποιος που να έχει 3GS και να υπάρχει η επιλογή Κοινή χρήση ιντερνετ(Internet Tethering) στο μενού Ρυθμίσεις/Γενικά/Δίκτυο?

Εγώ, σε Vodafone, σε "φρέσκο" iPhone 3GS με την τελευταία έκδοση του λειτουργικού (3.1.2) έχω κανονικά την επιλογή για tethering.

Δημοσ.
Εγώ, σε Vodafone, σε "φρέσκο" iPhone 3GS με την τελευταία έκδοση του λειτουργικού (3.1.2) έχω κανονικά την επιλογή για tethering.

Τελικά κατέφυγα σε restore και λειτουργεί το tethering, προσωρινά :cry: Εντυπωσιάστηκα πάντως με την ταχύτητα download, με full σήμα 3G κατέβαζα απτον iMac με 500+ :X

Δημοσ.
Τελικά κατέφυγα σε restore και λειτουργεί το tethering, προσωρινά :cry: Εντυπωσιάστηκα πάντως με την ταχύτητα download, με full σήμα 3G κατέβαζα απτον iMac με 500+ :X

Κάτι δε πήγε καλά με το προηγούμενο jailbreak. Το δικό μου GS διαθέτει tethering και είναι και jailbroken. Όντως η ταχύτητα που έπιασες είναι εξωφρενική, ελπίζω να τράβηξες screenshot γιατί έτσι όπως πάει η voda δε νομίζω να την ξαναδείς.

Δημοσ.

Το αφεντικό τρελάθηκε! (αν μπορεί κάποιος ας το εξηγήσει γιατι εγώ δεν μπορώ)

post-38816-129063052284_thumb.jpg

Σταθερά πάνω απο 1000 μέχρι που το σταμάτησα γιατί τρόμαξα(ο μετρητής στο iphone και στο download meter έδειξαν +100mb!)

post-38816-129063052296_thumb.jpg

Αυτό το έπιανε για πλάκα :X

Πάντως μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημένος με Vodafone, και επαρχία που κινούμαι είναι κομπλέ απο σήμα και 3G

Δημοσ.

Guys, εδώ κ λίγο καιρό χωρίς κάποιο προφανές πρόβλημα, restore ή κάτι ανάλογο, δε λειτουργεί το genius recommendations όταν ανοίγω το app store. Μου λέει ότι δεν έχω κάποιο recommendation γιατί δεν έχω κατεβάσει εφαρμογές. Παρόλα αυτά, apps κατεβαζω κ εγκαθιστώ κανονικά κ από τη συσκευή κ από το iTunes όλο αυτό τον καιρό. Καμία ιδέα τι παίζει;

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Το iPhone μου (2G 8GB) σήμερα, ενώ είχε κάμποση μπαταρία, ξαφνικά έσβησε. Επίσης, το έβαλα να φορτίσει για λίγη ώρα γιατί έπρεπε να φύγω, και στην πορεία μου ξαναέσβησε. Τώρα που γύρισα και το ξανάβαλα βλέπω ότι φορτίζει ελάχιστα και δεν πάει η μπάρα παραπάνω, και αν το βγάλω από τη βάση μου πετάει αμέσως το low battery.

Μάλλον τα επαιξε η μπαταρία, ε?

Είδα ότι στο ebay έχει πολλές πάμφθηνες, όποτε μάλλον θα παραγγείλω και θα την αλλάξω μόνος μου. ;)

Δημοσ.
Το iPhone μου (2G 8GB) σήμερα, ενώ είχε κάμποση μπαταρία, ξαφνικά έσβησε. Επίσης, το έβαλα να φορτίσει για λίγη ώρα γιατί έπρεπε να φύγω, και στην πορεία μου ξαναέσβησε. Τώρα που γύρισα και το ξανάβαλα βλέπω ότι φορτίζει ελάχιστα και δεν πάει η μπάρα παραπάνω, και αν το βγάλω από τη βάση μου πετάει αμέσως το low battery.

Μάλλον τα επαιξε η μπαταρία, ε?

Είδα ότι στο ebay έχει πολλές πάμφθηνες, όποτε μάλλον θα παραγγείλω και θα την αλλάξω μόνος μου. ;)

1ον, μπορει να μην φταιει η μπαταρια..Δοκιμασε για σιγουρια κανενα restore,αφησε το και αρκετη ωρα να φορτισει και δοκιμασε και καμμια αλλη usb ή καλωδιο sync.

2ον, καλη τυχη στο να αλλαξεις μονος σου μπαταρια.Ειναι αρκετα δυσκολο, ενω ΣΙΓΟΥΡΑ το κινητο σου θα φαινεται καπως στραπατσαρισμενο στο πισω μερος εκειπου ενωνεται το μαυρο πλαστικο με το αλουμινιο.

Και δεν μιλαω για γραντζουνιες ή για λακουβιτσες που ηδη φανταζομαι θα εει μετα απο τοσο καιρο χρησης, αλλα για χοντροτερα πραγματα.

Δημοσ.

Εμένα μου έχεις συμβεί κάτι παρεμφερές, αλλά φταίει αποκλειστικά το USB port του υπολογιστή.

Για την ακρίβεια, τα εξωτερικά-μπροστινά USB ports ίσως να μην έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν την ποσότητα του ρεύματος που χρειάζεται για να τροφοδοτηθεί η συσκευή (ή ακόμα να μη γίνεται καλή επαφή), οπότε και να μη φορτίζει. Αυτό το έχω αντιμετωπίσει σε 3 υπολογιστές ως τώρα με εξωτερική συσκευή που χρειάζεται τροφοδοσία (iPhone, HDD, TVTuner). Δοκίμασε όλα τα ports του υπολογιστή σου και δες αν φορτίζει.

Δημοσ.

Παίδες, αυτό που μου λέτε για το usb είναι elementary.

Φυσικά και το δοκίμασα στο ρεύμα να φορτίσει, όπως επίσης και με άλλο καλώδιο. Flash-αρισμα να πω την αλήθεια δεν έκανα, αλλά είναι αργά ούτως ή άλλως, καθώς έχω παραγγείλει ήδη μπαταρία από ebay.

Όσο για την τοποθέτηση, στο youtube μου φάνηκε εύκολη διαδικασία. Έχω ξανακάνει συγκολλήσεις (ηλεκτρικές) σε καλώδια και συσκευές, οπότε πιστεύω δεν θα με προβληματίσει πολύ. Όσο για τα καπάκια, θα δείξει πόσο εύκολα θα βγούνε.

Δημοσ.

Υπάρχει βέβαια σετ με ειδικά εργαλεία που θα κάνουν πιο εύκολο το εγχείρημα.

(σε λίγες μέρες θα είναι στα χέρια μου, και αν θέλεις και στη διάθεσή σου φίλε μου)

Δημοσ.
Όσο για την τοποθέτηση, στο youtube μου φάνηκε εύκολη διαδικασία. Έχω ξανακάνει συγκολλήσεις (ηλεκτρικές) σε καλώδια και συσκευές, οπότε πιστεύω δεν θα με προβληματίσει πολύ. Όσο για τα καπάκια, θα δείξει πόσο εύκολα θα βγούνε.

Το πρόβλημα δεν είναι στις συγκολλήσεις αλλά στο καπάκι. Το αλουμινένιο πίσω καπάκι του iPhone 1ης γενειάς είναι πολύ δύσκολο να βγει χωρίς να στραβώσει αφήνοντας άσχημα σημάδια.

Δημοσ.
Το πρόβλημα δεν είναι στις συγκολλήσεις αλλά στο καπάκι. Το αλουμινένιο πίσω καπάκι του iPhone 1ης γενειάς είναι πολύ δύσκολο να βγει χωρίς να στραβώσει αφήνοντας άσχημα σημάδια.

Ακριβως εκει ειναι το προβλημα, οχι στα καλωδιακια!

Καλη τυχη mercyful_fate!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...