Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το 3gs είναι ένα λίγο πιο παχύ ipod touch που μπορεί να κάνει και κλήσεις.

Σχηματικα ξερω πως ειναι καθως και 3gs εχω αλλα και touch.

Απλως ρωταω λειτουργικα αν το S εχει καποια προτερηματα, ωστε σε αντιθετη περιπτωση να χρησιμοποιοω το touch, που και πιο λεπτο και πιο ελαφρυ ειναι.

Απλως δεν ξερω μηπως το 3gs ανταποκρινεται καλυτερα σε θεματα ιντερνετ καθως λενε ειναι πιο γρηγορο και τετοια.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Συγχωρέστε μου μια λίγο off-topic ερώτηση.

Εχοντας συνηθίσει σε τηλέφωνα ΝΟΚΙΑ για πολλά χρόνια, πάρα πολλές από τις επαφές μου έχουν περισσότερα από το συνηθισμένο τηλέφωνα καταχωρημένα, όπως για παράδειγμα 3 κινητά, 2 εργασίας, 3 σπιτιού κλπ.

Πώς είναι δυνατόν να μεταφέρω ΟΛΑ τα στοιχεία των επαφών μου και στο iPhone?

Κάνοντας τον κλασσικό συγχρονισμό μεταφέρονται μόνον οι πρώτες θέσεις (1 κινητό, 1 εργασίας, 1 σπιτιού κλπ)

Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Εχοντας συνηθίσει σε τηλέφωνα ΝΟΚΙΑ για πολλά χρόνια, πάρα πολλές από τις επαφές μου έχουν περισσότερα από το συνηθισμένο τηλέφωνα καταχωρημένα, όπως για παράδειγμα 3 κινητά, 2 εργασίας, 3 σπιτιού κλπ.

Κάνοντας τον κλασσικό συγχρονισμό μεταφέρονται μόνον οι πρώτες θέσεις (1 κινητό, 1 εργασίας, 1 σπιτιού κλπ)

Δοκιμασε να τα μεταφερεις με το PC Suite στο Outlook και απο κει συγχρονισμο του outlook με το iphone.

Δημοσ.

Δεν πιάνει.... βασικά στο outlook το δευτερο κινητό θα στο βάλει στην κατηγορία αυτοκίνητο... τουλάχιστον εμένα έτσι τα έβαλε... δοκίμασε με google contacts... εγώ πλέον αυτό χρησιμοποιώ καθώς δέχεται διαφορετικά ονόματα για κατηγορίες-ετικέτες... Στο iphone μου εκτός από κινητό, σπίτι κλπ η κατηγορία-ετικέτα που βάζω σε ορισμένα τηλέφωνα είναι cu ή what's up... αν μετά τα συγχρονίσεις με το οutlook δεν τους περνάει αυτούε τους αριθμούς γιατί δεν έχει τέτοιες κατηγορίες-ετικέτες.. ενώ αντιθέτως στο google contacts δουλέυουν όλα ρολόι...

Βέβαια δεν ξέρω αν γίνεται μέσα απο το pc suite να συγχρονίσει με google contacts...

Δημοσ.
Encoutered a senction with no package : header. Έχω αυτό το πρόβλημα κάθε φορά που ανοίγω τ cydia εδώ και λίγες μέρες. Ξέρει κανείς τι παίζει;;

1) Μέσω SSH πήγαινε στο /private/var/lib/apt/lists/

2) Κάνε ενα backup τα αρχεία για να είμαστε σίγουροι.

3) Κάνε delete όλα τα αρχεία εκτός από το φάκελο partial.

Λογικά μετά θα είσαι οκ..

Δημοσ.
Δεν πιάνει.... βασικά στο outlook το δευτερο κινητό θα στο βάλει στην κατηγορία αυτοκίνητο... τουλάχιστον εμένα έτσι τα έβαλε... δοκίμασε με google contacts... εγώ πλέον αυτό χρησιμοποιώ καθώς δέχεται διαφορετικά ονόματα για κατηγορίες-ετικέτες... Στο iphone μου εκτός από κινητό, σπίτι κλπ η κατηγορία-ετικέτα που βάζω σε ορισμένα τηλέφωνα είναι cu ή what's up... αν μετά τα συγχρονίσεις με το οutlook δεν τους περνάει αυτούε τους αριθμούς γιατί δεν έχει τέτοιες κατηγορίες-ετικέτες.. ενώ αντιθέτως στο google contacts δουλέυουν όλα ρολόι...

Βέβαια δεν ξέρω αν γίνεται μέσα απο το pc suite να συγχρονίσει με google contacts...

Εγώ που συγχρονίζω το iPhone με το Address Book στο Mac μου δεν έχω τέτοιο θέμα, συνεπώς μάλλον πρόκειται για περιορισμό του Outlook.

Αν θυμάμαι καλά, εκτός από το Outlook, το iTunes δίνει επιλογή για συγχρονισμό με το AddressBook των Windows ή το Windows Mail. Για κοίτα μήπως και αυτά υποστηρίζουν custom εγγραφές...

Δημοσ.
Σχηματικα ξερω πως ειναι καθως και 3gs εχω αλλα και touch.

Απλως ρωταω λειτουργικα αν το S εχει καποια προτερηματα, ωστε σε αντιθετη περιπτωση να χρησιμοποιοω το touch, που και πιο λεπτο και πιο ελαφρυ ειναι.

Απλως δεν ξερω μηπως το 3gs ανταποκρινεται καλυτερα σε θεματα ιντερνετ καθως λενε ειναι πιο γρηγορο και τετοια.

Τα πιο πρόσφατης σχεδίασης iPod Touch (32GB & 64GB) έχουν αντίστοιχο hardware με το iPhone 3GS (δηλαδή, πιο γρήγορο CPU & GPU, μεγαλύτερη μνήμη).

Το iPod Touch 8GB όμως είναι πιο παλιάς σχεδίασης και έχει σχεδόν (έχει ελάχιστα πιο γρήγορο CPU) αντίστοιχο hardware με το iPhone 3G.

Δημοσ.
1) Μέσω SSH πήγαινε στο /private/var/lib/apt/lists/

2) Κάνε ενα backup τα αρχεία για να είμαστε σίγουροι.

3) Κάνε delete όλα τα αρχεία εκτός από το φάκελο partial.

Λογικά μετά θα είσαι οκ..

Ευχαριστω jase, δουλεψε αψογα.

Δημοσ.

Υπάρχει λόγος που δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το internet tethering στο κινητό μου (3GS jailbroken)? Όχι μόνο δεν δούλευε, πλέον δεν υπάρχει καν η επιλογή στο menu! Σε 3g που δοκίμασα δουλεύει

Δημοσ.

Στο κινητό δουλεύει μια χαρά το internet. Έχω συμβόλαιο στη vodafone με 500mb. Κάτι είχα ακούσει για προβλήματα με το thethering αλλά δεν έδωσα σημασία γιατι δεν το χρειαζόμον τότε. Wtf??

Δημοσ.

Φίλε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το vodafone360

για συγχρονισμό. Μόνο που αυτά που έχω με ετικέτα what's up μου τα εμφανίζει σαν ''άλλο''.

Δοκίμασε το μπορεί να σε βολέψει..

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!

Ο συγχρονισμός που έχω δοκιμάσει είναι και με Outlook, και με Address Book, αλλά τζίφος.

Το Google Contacts δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, μόλις πριν λίγο έκανα ένα λογαριασμό και θα το δοκιμάσω, αλλά διαβάζω κακές κριτικές.

Οσο για το vodafone360, είμαι στη Wind, άρα... :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...