Jimmy_Caesar Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Οσο το έχω ψάξει (λίγο) και σε μένα συγχρονίζει αμφίδρομα, με Win XP.
mogolfiero Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Παιδες η ιδια ιστορια με το φορματ παιζει και αν θελω να εχω το τηλεφωνο σε 2 itunes πανω? Τι εννοω: Εχω φτιαξει το iTunes στο φορητο μου, γιατι εκει εχω και μεγλαυτερη προσβαση, υπαρχει η δυνατοτητα να περασω ακριβως τα ιδια αρχεια/τραγουδια/apps/contacts και στο itunes του σταθερου μου? Ωστε να μπορώ να το ρυθμιζω και απο αυτο?
Erwdios Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Έχω την εξής απορία. Αν έχω μία playlist με 100 τραγούδια και θέλω να περάσω άλλα 100 από άλλον υπολογιστή όμως, που δεν διαθέτει στη βιβλιοθήκη του τα πρώτα 100, θα τα διαγράψει και θα προσθέσει τα νέα ή θα τα διατηρήσει και θα προσθέσει και τα νέα? Επίσης αν αγοράσω ένα μουσικό album από itunes, μπορώ να το γράψω σε cd ή να μεταφέρω τα αρχεία σε άλλο PC/mp3 player ή θα φάω πακέτο?
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Έχω την εξής απορία. Αν έχω μία playlist με 100 τραγούδια και θέλω να περάσω άλλα 100 από άλλον υπολογιστή όμως, που δεν διαθέτει στη βιβλιοθήκη του τα πρώτα 100, θα τα διαγράψει και θα προσθέσει τα νέα ή θα τα διατηρήσει και θα προσθέσει και τα νέα? Θα διαγραψει την προηγουμενη και θα παρει την νεα.Παντα με ενα μονο itunes μπορεις να κανεις sync.Υπηρχε ενα προγραμμα απο το cydia που μπορει να σε βοηθησει να χρησιμοποιησεις και δευτερη itunes library,δημιουργοντας ουσιαστικα ενα δευτερο φακελο μεσα στο iphone σου για να γινεται ξεχωριστα το sync.Swaplibrary λεγεται αλλα αυτη την στιγμη δεν το βλεπω μεσα.Δεν εχω και πολλα sources περασμενα,οποτε ισως να βρισκεται σε καποιο repositoy. Επίσης αν αγοράσω ένα μουσικό album από itunes, μπορώ να το γράψω σε cd ή να μεταφέρω τα αρχεία σε άλλο PC/mp3 player ή θα φάω πακέτο? Απο την στιγμη που τα αγορασεις,ναι εχεις το δικαιωμα να τα γραψεις.
therock Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 To hardware του 3gs πως μεταφραζεται οσον αφορα τις επιδοσεις και πως συγκρινεται σε σχεση με το ipod touch? Δηλαδη σε ποιους τομεις υπερεχει σε υλικο επιπεδο?
Whiteyez Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Το 3gs είναι ένα λίγο πιο παχύ ipod touch που μπορεί να κάνει και κλήσεις.
jase Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά ξέρει κανείς αν στο airplane mode το κινητό εκπέμπει καθόλου ακτινοβολία? Ρωτάω γιατί θέλω να δοκιμάσω ένα application που έχει σχέση με τον ύπνο (το Sleep Cycle συγκεκριμένα) και αν εκπέμπει δεν ψήνομαι να το έχω δίπλα στο κεφάλι μου όλο το βράδυ...
Whiteyez Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δεν νομίζω να εκπέμπει αφού κλείνει την κεραία εντελώς. Εγώ ενεργοποιώ το airplane mode κάθε βράδυ διότι έχω το κινητό κοντά στο κεφάλι μου.
Nomikaria Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Κι εγώ σε airplane mode το βάζω,καίει και λιγότερη μπαταρία απ'το να το ανοιγοκλείνεις.
jase Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Οκ, ελπίζω να έχετε δίκιο παιδιά, αλλιώς σε κανένα μήνα θα μου τον έχει κάψει τον εγκέφαλο! Sent from my iPhone using Insomnia.app
BlackScorpionX Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Και εγώ σε airplane mode το βράδυ. Μια ερώτηση κιόλας, αν βάλω ξυπνητήρι και το κλείσω (το τηλέφωνο) δε χτυπάει! Χαζό δεν είναι αυτό; (Λες να έχω κάνει κάτι λάθος; )
georgeadams Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Σωστά. Αν σβήσεις (power off) το iPhone, το ξυπνητήρι δεν λειτουργεί, με τον ίδιο τρόπο που, αν σβήσεις τον υπολογιστή σου, δεν μπορείς πχ να ακούς μουσική από αυτόν.
Nomikaria Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Βαλ'το σε airplane mode που είναι σαν να'ναι κλειστό και το ξυπνητήρι χτυπάει μια χαρά.
BlackScorpionX Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 ΟΚ καλά το κατάλαβα λοιπόν. Παρόλαυτα, ΑΠΟΡΩ γιατί το έκαναν αυτό. Δεν έχω δει άλλο κινητό (όχι ότι έχουν περάσει και πολλά από τα χέρια μου...) που να μη χτυπάει το alarm όταν το σβήνεις. (Και τη διαφορά αυτή δεν την λες ακριβώς "ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ" ) Επίσης, μήπως ξέρετε κάποια εφαρμογή (σε μη σπασμένο με JB iPhone) που να παίζει βίντεο, τύπου VLC ας πούμε; (Free ή όχι δε με πειράζει)
georgeadams Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 ΟΚ καλά το κατάλαβα λοιπόν. Παρόλαυτα, ΑΠΟΡΩ γιατί το έκαναν αυτό. Δεν έχω δει άλλο κινητό (όχι ότι έχουν περάσει και πολλά από τα χέρια μου...) που να μη χτυπάει το alarm όταν το σβήνεις Όλα τα Smartphones το ίδιο κάνουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα