Nomikaria Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Προς το παρών η εφαρμογή δε το κάνει αυτό. Μπορείς προς το παρών να στείλεις τη φώτο με email στον εαυτό σου, να την ανοίξεις στο safari και να την σώσεις στη library από εκεί. A,μάλιστα!Ελπίζω να το κάνει στο μέλλον γιατί θα'ναι πολύ χρήσιμο.. Σ'ευχαριστώ!
Nomikaria Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Μια ακόμα απορία για dropbox.Ενώ στο iPhone μου διαβάζει τα pdf,δεν μου ανοίγει τα αρχεία word,μήπως πρέπει να γίνει μετατροπή; Thanks.
alexzzz Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 αρχεία .doc και docx μου τα ανοίγει κανονικά πάντως. Τα .ods του open office δεν μου ανοίγει
Nomikaria Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Ουπς,κι εμένα του open office δν μου ανοίγει,όλα τα αρχεία μου όμως ειναι odt,μπορεί να γίνει μετατροπή;;
alexzzz Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Ουπς,κι εμένα του open office δν μου ανοίγει,όλα τα αρχεία μου όμως ειναι odt,μπορεί να γίνει μετατροπή;; βέβαια... τα ανοίγεις με το open office και τα σώζεις σαν .doc ή .docx...
Nomikaria Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 βέβαια... τα ανοίγεις με το open office και τα σώζεις σαν .doc ή .docx... Ωωω,δεν το'χα προσέξει αυτό,κι έψαχνα για πρόγραμμα μετατροπής. Να'σαι καλά alexzzz,σ'ευχαριστώ πολύ!
Erwdios Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Διάβασα πιο πίσω ότι πριν κάνουμε format, πρέπει να κάνουμε deauthorize το PC. Τι γίνεται στην περίπτωση που ο υπολογιστής δεν ανοίγει και πάμε για format εκτάκτου ανάγκης?
alexzzz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Κάποτε που το ψιλό έψαξα (χωρίς να έχω πρόβλημα... καθαρά από περιέργεια) μπορείς να κάνεις deauthorize και τα 5 pc που σου επιτρέπει αλλά με έναν περιορισμό χρονικό νομίζω...
giorgos_k Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Το deauthorize δεν είναι μεγάλο πρόβλημα. Η Apple επιτρέπει να έχεις μέχρι 5 υπολογιστές authorized σε κάθε iTunes Account. Ο φίλος σου μπορεί να κάνει authorize το νέο PC χωρίς έχει κάνει deauthorize το προηγούμενο, απλώς στο iTunes account του θα φαίνεται πως χρησιμοποιεί 2 από τα 5 licenses. Όταν κάποια στιγμή φτάσει να έχει κατειλημμένα και τα 5, το iTunes θα του βγάλει την επιλογή deauthorize ALL. Θα μπορέσει λοιπόν να διαγράψει όλα τα authorizations και να κάνει authorize μόνο το/τα PC που θέλει τότε. Εννοείται πως σε όλη αυτή τη διαδικασία δεν χρειάζεται να πληρώσει ξανά για οποιαδήποτε εφαρμογή έχει κατεβάσει από το app store. μπλαμπλαμπλαμπλα
Erwdios Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Εμένα η απορία μου είναι, αν θα συγχρονίσει τις εφαρμογές και τα τραγούδια μετά το format ή αν θα μου τα διαγράψει και μέσα από το iphone, όπως μου έχει κάνει κ παλιότερα και καθόμουν και ξανακατέβαζα, μία - μία τις εφαρμογές από την αρχή.
georgeadams Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Θα σου τα διαγράψει από το iPhone. Η φιλοσοφία λειτουργίας του iTunes είναι: iTunes > iPhone και όχι iTunes < iPhone ή iTunes <> iPhone Πριν το format κράτησε ένα αντίγραφο της βιβλιοθήκης του iTunes (όλο το φάκελο iTunes που βρίσκεται μέσα στο My Music) και μετά το format ξαναρίξ' το στο PC σου, για να μην χρειαστεί να ξανακατεβάζεις τίποτε.
Erwdios Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Θα σου τα διαγράψει από το iPhone. Η φιλοσοφία λειτουργίας του iTunes είναι: iTunes > iPhone και όχι iTunes < iPhone ή iTunes <> iPhone Πριν το format κράτησε ένα αντίγραφο της βιβλιοθήκης του iTunes (όλο το φάκελο iTunes που βρίσκεται μέσα στο My Music) και μετά το format ξαναρίξ' το στο PC σου, για να μην χρειαστεί να ξανακατεβάζεις τίποτε. Ευχαριστώ. Εαν έχω αποθηκευμένο το library σε δεύτερο υπολογιστή, φαντάζομαι μπορώ και από εκεί να επαναφέρω μουσική και apps, σωστα?
BlackScorpionX Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Εμένα στο mac συχγρονίζει αμφίδρομα και κανονικά calendar / contacts / music / photos κτλ. Στα windows είναι αλλιώς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα