Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ΜΗΝ ξεχάσεις να κάνεις deauthorize τον υπολογιστή σου από το iTunes πριν κάνεις format. Μετά το format, κατεβάζεις το iTunes το ανοίγεις μια, κάνεις login με το account σου, κάνεις authorize το PC και το κλείνεις.

Καλή τύχη!

Thanks και τους δυο για τις πληροφορίες.

Κάτι τελευταίο, εμένα με προλάβατε αλλά ένας φίλος δεν έκανε καθόλου τίποτα από τα παραπάνω (αυτά παθαίνεις αν δεν είσαι insomniac :P). Υπάρχει κάτι που μπορεί να γλιτώσει? Πιο πολύ φοβάται τις επαφές και το authorize..

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το deauthorize δεν είναι μεγάλο πρόβλημα. Η Apple επιτρέπει να έχεις μέχρι 5 υπολογιστές authorized σε κάθε iTunes Account. Ο φίλος σου μπορεί να κάνει authorize το νέο PC χωρίς έχει κάνει deauthorize το προηγούμενο, απλώς στο iTunes account του θα φαίνεται πως χρησιμοποιεί 2 από τα 5 licenses. Όταν κάποια στιγμή φτάσει να έχει κατειλημμένα και τα 5, το iTunes θα του βγάλει την επιλογή deauthorize ALL. Θα μπορέσει λοιπόν να διαγράψει όλα τα authorizations και να κάνει authorize μόνο το/τα PC που θέλει τότε. Εννοείται πως σε όλη αυτή τη διαδικασία δεν χρειάζεται να πληρώσει ξανά για οποιαδήποτε εφαρμογή έχει κατεβάσει από το app store.

Για τις επαφές του δεν είμαι και πολύ σίγουρος αν θα κρατηθούν όταν κάνει sync στο νέο PC. Θα πρότεινα πριν κάνει οτιδήποτε να φτιάξει ένα λογαριασμό στο MobileMe (ειναι δωρεάν για τους πρώτους 3 μήνες) και να κάνει sync τις επαφές του από το τηλέφωνο εκεί. Έτσι, θα είναι σίγουρος πως ακόμα κι αν σβηστούν κατά το Sync με το νέο PC, θα μπορέσει να τις ξαναβρεί.

Δημοσ.

Δηλαδή αν απλά γίνει ένα backup του iPhone (σώσιμό του κάπου) και μετά deauthorization, το format και η αντίστροφη διαδικασία, δε γίνεται δουλειά?

Δημοσ.
Θα κρατήσεις σε backup όλο το φάκελο του iTunes. Λογικά θα τον βρεις στο My Music. ΜΗΝ ξεχάσεις να κάνεις deauthorize τον υπολογιστή σου από το iTunes πριν κάνεις format. Μετά το format, κατεβάζεις το iTunes το ανοίγεις μια, κάνεις login με το account σου, κάνεις authorize το PC και το κλείνεις. Την δεύτερη φορά θα το ανοίξεις έχοντας πατημένο το Shift, θα πατήσεις την επιλογή "Choose Library" και του "δείχνεις" το αρχείο "iTunes library.xml". Θα κάνει import τα πάντα, αλλά δε θα φαίνονται οι εφαρμογές σου, για να εμφανιστούν όλες, απλά κατεβάζεις μια free app από το iTunes Store.

Μετά τη διαδικασία αυτή το iTunes είναι όπως το είχες πριν το format.

Δοκιμασμένο σε μετάβαση από XP σε Vista και από Vista σε 7.

Καλή τύχη!

Φίλε επειδή μ' ενδιαφέρει και μένα αυτό που λες , είδα το φάκελο στο δικό μου pc και βρήκα μόνο αυτό : iTunes Music Library.xml , είναι το ίδιο αρχείο??? Σε ρωτάω γιατί λέει "music" το δικό μου!

(είναι στο My Music/iTunes μέσα)

Δημοσ.

Φίλε μου δεν είναι το ίδιο αρχείο, θα πρέπει να κάνεις ένα search στον υπολογιστή για να βρεις το αρχείο που αναφέρω και να το σώσεις με όλο το φάκελο του.

Δημοσ.
Φίλε μου δεν είναι το ίδιο αρχείο, θα πρέπει να κάνεις ένα search στον υπολογιστή για να βρεις το αρχείο που αναφέρω και να το σώσεις με όλο το φάκελο του.

Το αρχείο που λες ("iTunes library.xml") , ΔΕΝ υπάρχει στον υπολογιστή μου πουθενά!

Μόνο αυτό βρήκα "" iTunes Library.itl ""

Δημοσ.
Ρε παιδια αγορασα αυτα τα ακουστικα γιατι τα αλλα τα εχασα και δε δουλευει η αλλαγη εντασης..τα παλια που ειχα δεν ειχαν τετοια κουμπακια.. 35€ πλαισιο

img0418fr.jpg

By thanos7yuxos, shot with iPhone 3G at 2010-01-10

Γύρνα τα πισω...

Δημοσ.
ενταξει ειναι σαπιοι εκει στην apple..

Ναι είναι λιγάκι, πρώτα το καταπληκτικό feature της ένδειξης μπαταρίας με ποσοστό και τώρα αυτό με τα ακουστικά, εύγε!

Δημοσ.

Όσον αφορά τα κουμπιά έντασης, είναι hardware limitation του 3G που στην έξοδο ακουστικών έχει 2 επαφές αντί για 3 που έχει το 3GS. Εξ ορισμού στο 3G δεν πρόκειται να υπάρξουν controls περαν αυτών πάνω στη συσκευή. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Όσο για το ποσοστό της μπαταρίας, ανάθεμα τι σκεφτόντουσαν όταν όταν έλεγαν "χμμμμμμ, ναι στο 3GS όχι στο 3G". Ότι αυτός θα ήταν ο λόγος να αγοράσουμε το 3GS? :rolleyes:

• Super Moderators
Δημοσ.
ενταξει ειναι σαπιοι εκει στην apple..

Πριν αγοράσουμε κάτι, ελέγχουμε τη συμβατότητα με τη συσκευή που έχουμε!

B)

Δημοσ.

Παιδιά,στο dropbox όταν μεταφέρεις αρχεία από τον υπολογιστή μπορείς να τα αποθηκεύσεις στο τηλέφωνο; Π.χ μεταφέρω μια εικόνα,μου τη δείχνει αλλά πώς την αποθηκεύω ώστε να τη χρησιμοποιήσω ως ταπετσαρία ας πούμε;

Επίσης γίνεται και το αντίστροφο,δηλ βγάζεις μια φωτό με το iPhone και μέσω dropbox τη στέλνεις στον υπολογιστή ή μόνο ως αποθηκευτικό μέσο χρησιμοποιείται;

Thanks!

Δημοσ.
Παιδιά,στο dropbox όταν μεταφέρεις αρχεία από τον υπολογιστή μπορείς να τα αποθηκεύσεις στο τηλέφωνο; Π.χ μεταφέρω μια εικόνα,μου τη δείχνει αλλά πώς την αποθηκεύω ώστε να τη χρησιμοποιήσω ως ταπετσαρία ας πούμε;

Επίσης γίνεται και το αντίστροφο,δηλ βγάζεις μια φωτό με το iPhone και μέσω dropbox τη στέλνεις στον υπολογιστή ή μόνο ως αποθηκευτικό μέσο χρησιμοποιείται;

Thanks!

Προς το παρών η εφαρμογή δε το κάνει αυτό. Μπορείς προς το παρών να στείλεις τη φώτο με email στον εαυτό σου, να την ανοίξεις στο safari και να την σώσεις στη library από εκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...