tsak4 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Νέο πρόβλημα. Τώρα από ότι φαίνεται κάθε εφαρμογή που έχω εγκαταστήσει κλείνει με το που την τρέχω! Διάβασα πως το έχουν και αλλοι αυτό και θέλει η απεγκαταστασγ και ξανά εγκατάσταση η να κανείς φόρμας. Α τε αιφονγκ με τα μεγαλεία σου! Αγορασμενες εφαρμογες? Ηξερα οτι το κανει αυτο μονο αν βαλεις σπασμενες σε iPhone που δεν ειναι σπασμενο ( μερικες τις αναγνωριζει το κινητο αλλα δεν τις τρεχει )
therock Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Όχι ρε συ όλες τις free που έχω κατεβάσει από το AppStore. Καμμιά δεν τρέχει. Το πρόβλημα προκύπτει με όλες δίχως μια εξαίρεση. Μόνο οι προεγκατεστημενες τρέχουν τώρα ...
kgkatzi Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Όχι ρε συ όλες τις free που έχω κατεβάσει από το AppStore. Καμμιά δεν τρέχει. Το πρόβλημα προκύπτει με όλες δίχως μια εξαίρεση. Μόνο οι προεγκατεστημενες τρέχουν τώρα ... Δοκίμασε να κατεβάσεις μια free εφαρμογή από το app store. Για κάποιο λόγο έχει γίνει deauthorise το τηλέφωνο. Τουλάχιστον μια φορά που είχε συμβεί πριν 1 χρόνο έτσι το αντιμετώπισα...Ελπίζω να σου δουλέψει.
soiramk Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Όχι ρε συ όλες τις free που έχω κατεβάσει από το AppStore. Καμμιά δεν τρέχει. Το πρόβλημα προκύπτει με όλες δίχως μια εξαίρεση. Μόνο οι προεγκατεστημενες τρέχουν τώρα ... Κάνε ένα sync με το iTunes.
Praetorianos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Να ρωτήσω, θέλω να κάνω format στον υπολογιστή αλλά έχει φοβηθεί το μάτι μου αυτό το iTunes. Όταν το επανεγκαταστήσω και συνδέσω το iPhone θα πάθω καμιά λαχτάρα (συγχρονισμός του iPhone με τους μηδενικούς φακέλους του iTunes) ή θα λειτουργεί όπως πρέπει? Αν όχι, τι πρέπει να κάνω πριν προχωρήσω στο format?
nickvas19 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 παιδια γιατι οταν βαζω τραγουδια μου αφαιρει τα games(απο blackrain)?!λεει updating...
apostolisd Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Έχω ένα πρόβλημα με το iphone μου, δεν ξέρω αν έχει ξαναναφερθεί, αλλά δεν μπορώ να κάνω tethering. Για την ακρίβεια, η επιλογή δεν υπάρχει καν μέσα στις ρυθμίσεις. Το internet μου δουλεύει κανονικά με 3g. Νομίζω ότι μετά από "επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου" υπάρχει η επιλογή αλλά δεν δουλεύει, καθώς δεν δουλεύει γενικά το internet αφού έχει αλλάξει το apn μου από internet.vodafone.gr (με το οποίο μου δουλεύει και το οποίο μου το είπε άνθρωπος στο τηλέφωνο την πρώτη φορά) σε webonly.vodafone.gr. Μόλις το ξαναλλάξω ώστε να λειτουργεί το νετ χάνεται μυστηριωδώς η επιλογή. WTF?
angmar Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Kάτι πάει στραβά κατά το sync. Τα παιχνίδια τα κατέβασες μέσω iPhone ή από το pc και μετά τα πέρασες μέσω iTunes;
nickvas19 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Kάτι πάει στραβά κατά το sync. Τα παιχνίδια τα κατέβασες μέσω iPhone ή από το pc και μετά τα πέρασες μέσω iTunes; απο cydia.......
angmar Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 από cydia, μια εφαρμογή που λέγεται appsync την έχεις βάλει; Αν όχι κάν' το, κάνε ένα reboot και ξαναδοκίμασε να δεις αν θα σου τα σβήσει.
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Να ρωτήσω, θέλω να κάνω format στον υπολογιστή αλλά έχει φοβηθεί το μάτι μου αυτό το iTunes. Όταν το επανεγκαταστήσω και συνδέσω το iPhone θα πάθω καμιά λαχτάρα (συγχρονισμός του iPhone με τους μηδενικούς φακέλους του iTunes) ή θα λειτουργεί όπως πρέπει? Αν όχι, τι πρέπει να κάνω πριν προχωρήσω στο format? Aν το συγχρονισεις με¨μηδενικους"φακελους,θα σβηστει το library σου(photos,videos,mp3s).Αφου κανεις ενα paste στους φακελους τα mp3s,photos και videos που ειχες πριν το format(υποθετω πως θα τα κρατησεις backup ολα αυτα),με το sync θα ξαναπεραστουν στο iphone σου. Οσον αφορα τις επαφες σου,θα σου ζητησει αν θελεις να μεταφερθουν απο το iphone σου στο itunes.Αν και δεν το εχω δοκιμασει,μπορεις να παρεις τον φακελο με τα τελευταια backup του iphone σου που κραταει το itunes και μετα το format να τα βαλεις στον default φακελο των backups.Φανταζομαι πως θα λειτουργησει και contacts+sms db θα ειναι οπως πριν.
nickvas19 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 από cydia, μια εφαρμογή που λέγεται appsync την έχεις βάλει; Αν όχι κάν' το, κάνε ένα reboot και ξαναδοκίμασε να δεις αν θα σου τα σβήσει. το χω βαλει δεν το δοκιμαζω...γιατι βαριεμε παλι απο την αρχη να τα βαζω...το icy τι ακριβως εχει?!και ποια η χρησιμοτητα του?!
angmar Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Να ρωτήσω, θέλω να κάνω format στον υπολογιστή αλλά έχει φοβηθεί το μάτι μου αυτό το iTunes. Όταν το επανεγκαταστήσω και συνδέσω το iPhone θα πάθω καμιά λαχτάρα (συγχρονισμός του iPhone με τους μηδενικούς φακέλους του iTunes) ή θα λειτουργεί όπως πρέπει? Αν όχι, τι πρέπει να κάνω πριν προχωρήσω στο format? Θα κρατήσεις σε backup όλο το φάκελο του iTunes. Λογικά θα τον βρεις στο My Music. ΜΗΝ ξεχάσεις να κάνεις deauthorize τον υπολογιστή σου από το iTunes πριν κάνεις format. Μετά το format, κατεβάζεις το iTunes το ανοίγεις μια, κάνεις login με το account σου, κάνεις authorize το PC και το κλείνεις. Την δεύτερη φορά θα το ανοίξεις έχοντας πατημένο το Shift, θα πατήσεις την επιλογή "Choose Library" και του "δείχνεις" το αρχείο "iTunes library.xml". Θα κάνει import τα πάντα, αλλά δε θα φαίνονται οι εφαρμογές σου, για να εμφανιστούν όλες, απλά κατεβάζεις μια free app από το iTunes Store. Μετά τη διαδικασία αυτή το iTunes είναι όπως το είχες πριν το format. Δοκιμασμένο σε μετάβαση από XP σε Vista και από Vista σε 7. Καλή τύχη!
hackfree3 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 παιδιά μήπως έχει βγει κάποιο κόλπο για το jailbrake πρόβλημα του blackrain στο 3gs? επειδή κάθε φορά που κλείνω το τηλέφωνο,όταν το ανοίγω πρέπει να τρέχω το πρόγραμμα blackra1n στον υπολογιστή για να ανοίξει....είναι σπαστικό....
angmar Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Προς το παρών τίποτα σχετικά με το untethered jailbreak. Δοκίμασε να μη το κλείνεις, είναι λιγότερο σπαστικό έτσι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα