georgeadams Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Εγώ μέρες τώρα δεν κατάφερα (και από ότι κατάλαβα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ κιόλας) να απενεργοποιήσεις το να μπορείς να μπαίνεις στο internet μέσω έστω του δικτύου του παροχέα.Δηλαδή έχω κλείσει wi-fi - 3g και ότι άλλο μπορούσα αλλά ΠΑΛΙ αν ανοίξω το safari ή τα mail θα συνδεθεί αλλά με πιο αργή ταχύτητα. Ένας γνωστός μου (στη vodafone) εκείνος μου είχε πει ότι είχε ζητήσει να απενεργοποιήσουν αυτή τη δυνατότητα να μπαίνει στο internet από τον παροχέα. Ακόμα δε βρήκα χρόνο ούτε να το ελέγξω ούτε να ρωτήσω. Αν έχω νεότερα θα ενημερώσω πάντως. Κι όμως έχει γραφτεί πολλές φορές εδώ μέσα. Αν έχεις Vodafone, πήγαινε στο Ρυθμίσεις > Γενικά > Δίκτυο > Κινητό δίκτυο δεδομένων και διέγραψε ό,τι γράφει στην επιλογή APN.
Jimmy_Caesar Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για τους άλλους παρόχους?
georgeadams Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Ναι, κανονικά το ίδιο ισχύει. Τη σημείωση για τη Vodafone την έβαλα γιατί έχω ακούσει πως σε μερικούς χρήστες της Cosmote αυτή η επιλογή λείπει.
Whiteyez Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Όντως στην COSMOTE δεν υπάρχει τέτοια επιλογή.
inSync Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Βασικά iPhone πάει πακέτο με data μαζί. Ξέρω ότι τα συμβόλαια με δεδομένα είναι άθλια και σκέτη κλεψιά, αλλά πρώτον μιλάμε για μια internet συσκευή και δεύτερον τι να το κάνεις αν πρέπει να περιμένεις να έχει ανοιχτό wifi όταν θα το έχεις ανάγκη?
Alt3rnative Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) edit...solved Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2010 από Alt3rnative
therock Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδια πως περνω φωτογραφιες που εχω τραβηξει με την καμερα του iphone στο PC? Μου χει βγαλει την παναγια και ακομα δεν μπορω να το καταφερω. Στο πεδιο photos σου εχει sync from και του λες απο ποιο φακελο του PC να παρει φωτογριφιες και θεωρητικα να στειλει και αυτες που εχει το ιδιο το κινητο. Ε λοιπον του δεινω και εγω ενα φακελο αρχικα αδειο ωστε να μην εχει να παρει παρα μονο να δωσει αυτες που εχει το κινητο μεσα, αλλα τιποτα. Πως στο καλο μπορω να στειλω τις φωτογραφιες στο PC με αυτα τα sync Που εχουμε μπλεξει?
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδια πως περνω φωτογραφιες που εχω τραβηξει με την καμερα του iphone στο PC? Μου χει βγαλει την παναγια και ακομα δεν μπορω να το καταφερω. Στο πεδιο photos σου εχει sync from και του λες απο ποιο φακελο του PC να παρει φωτογριφιες και θεωρητικα να στειλει και αυτες που εχει το ιδιο το κινητο. Ε λοιπον του δεινω και εγω ενα φακελο αρχικα αδειο ωστε να μην εχει να παρει παρα μονο να δωσει αυτες που εχει το κινητο μεσα, αλλα τιποτα. Πως στο καλο μπορω να στειλω τις φωτογραφιες στο PC με αυτα τα sync Που εχουμε μπλεξει? Οταν συνδεεις το iphone στο pc,οταν μπαινεις στο My computer,δεν στο αναγνωριζει σαν iPhone?Εκει μπορεις να του κανεις double click σαν να ειναι καποιο usb stick/φωτογραφικη μηχανη/φορητος σκληρος κλπ,να ανοιξεις τον φακελο που θα δεις κ να κανεις copy τις φωτογραφιες που υπαρχουν απο iphone σου και paste στον υπολογιστη σου.Δεν χρειαζεσαι itunes για το συγκεκριμενο. Μιλαω για windows φυσικα αν και υποθετω πως κατι αντιστοιχο συμβαινει σε mac.
therock Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Οχι δεν μου το εμφανιζει σαν removable device. Δεν του εχω κανει jailbreak βεβαια. Με ποιο τροπο μπορω να το εμφανισω στο my computer?
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Οχι δεν μου το εμφανιζει σαν removable device. Δεν του εχω κανει jailbreak βεβαια. Με ποιο τροπο μπορω να το εμφανισω στο my computer? Σε οτι pc εχω συνδεσει το δικο μου-περα των δικων μου pc-γινεται εγκατασταση καποιος driver ο οποιος στην συνεχεια βλεπει το iphone και μπορεις να κανεις την διαδικασια που σου περιεγραψα πιο πανω. Οταν το συνδεεις με το pc δηλαδη δεν κανει απολυτως τιποτα,παρα μονο φορτιζει?
therock Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Οταν το συνδεεις με το pc δηλαδη δεν κανει απολυτως τιποτα,παρα μονο φορτιζει? Ακριβως. Διαβασα καπου πως αν το κανεις uninstall απο το device manager σαν imaging device Που το δειχνει και μετα βγαλεις και ξαναβαλεις το καλωδιο τοτε θα περασει τον driver Και το προβλημα θα λυθει. Το δοκιμασα αλλα δεν επιασα ουτε αυτο...
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Ακριβως. Διαβασα καπου πως αν το κανεις uninstall απο το device manager σαν imaging device Που το δειχνει και μετα βγαλεις και ξαναβαλεις το καλωδιο τοτε θα περασει τον driver Και το προβλημα θα λυθει. Το δοκιμασα αλλα δεν επιασα ουτε αυτο... A στο device manager το βλεπει?Σαν iPhone? (Για να μην ψαχνω,μηπως αναφερει και το ονομα του driver εκει που διαβασες το παραπανω?)
therock Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Τωρα δεν ξερω, το κανα uninstall ακουγοντας αυτο το τιπ και δεν το εχει καν. Παντως στο λαπτοπ με vista το βλεπει σαν εξωτερικη συσκευη και πηρα τις φωτοργαφεις. Στον επιτραπεζιο με win server 2k3 δεν καταφερα να βγαλω ακρη.
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Παντως στο λαπτοπ με vista το βλεπει σαν εξωτερικη συσκευη και πηρα τις φωτοργαφεις. Στον επιτραπεζιο με win server 2k3 δεν καταφερα να βγαλω ακρη. E αφου εκανες την δουλεια σου,ok. Σε win 2k3 παιζει να ναι ιδιαιτερη περιπτωση,αν και αν θυμαμαι καλα τα 2008 R2 που εχω μου το αναγνωρισαν κανονικα.
therock Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Νέο πρόβλημα. Τώρα από ότι φαίνεται κάθε εφαρμογή που έχω εγκαταστήσει κλείνει με το που την τρέχω! Διάβασα πως το έχουν και αλλοι αυτό και θέλει η απεγκαταστασγ και ξανά εγκατάσταση η να κανείς φόρμας. Α τε αιφονγκ με τα μεγαλεία σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα