Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ok ολα καλα βέβαια κάπου είδα αυτο :

Εχω 3gs αγορασμενο τον Οκτωβριο ,Να το επιχειρίσω????

Δες αν το 4-5 ψηφιο στο serial number ειναι πανω απο 39 τοτε θα εχεις iPhone με νεο bootrom και αν κανεις jailbreak θα εχεις το προβλημα που λεει το spoiler σου..

Εγω εχω με νεο bootrom το εκανα αλλα δεν ηθελα να εχω στο μυαλο μου μην τυχον και κλεισει το κινητο και ψαχνω για υπολογιστη και το εκανα restore και πλεον το εχω οπως το πηρα..

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Με ή χωρις jailbreak πως μπορω να μεταφερω pdf αρχεια σε iphone?

Εχω διαβασει μεσω ιντερνετ καποια απο σαφαρι και μπορω να πω πως βολευε καπως και σκεφτομαι πως μπορω να μεταφερω τα δικα μου αρχεια.

Ενας τροπος που εχω σκεφτει ειναι να στειλω pdf στον εαυτο μου με mail, και να το διαβασω απο κει.

Αλλοι πιθανοι τροποι υπαρχουν?

Υπάρχουν πολλά προγράμματα που επιτρέπουν μεταφορά αρχείων από τον υπολογιστή στο iPhone. Τα περισσότερα είναι επί πληρωμή, όπως για παράδειγμα το iFiles, το Files², το mbDrive, το Air Sharing Pro και πολλά άλλα. Πολλά από αυτά έχουν και δωρεάν Lite εκδόσεις. Δοκίμασε τα.

Αυτό που προτείνω όμως, και μάλιστα είναι δωρεάν, είναι το Dropbox.

Κατέβασε την εφαρμογή για τον ή τους υπολογιστές σου (έχουν εκδόσεις για PC, Mac & Linux) και την αντίστοιχη για το iPhone.

Σε κάθε υπολογιστή που θα εγκαταστήσεις την εφαρμογή σου θα δημιουργηθεί ένας φάκελος με το όνομα Dropbox. Ότι αρχεία ρίχνεις σε αυτόν τον φάκελο, θα συγχρονίζονται αυτόματα με τους υπόλοιπους υπολογιστές ΚΑΙ με την εφαρμογή Dropbox στο iPhone σου.

Αν φτιάξεις δωρεάν λογαριασμό, έχεις δικαίωμα χρήσης μέχρι 2GB χώρου. Αν θέλεις περισσότερο χώρο, μπορείς να πληρώσεις.

Στο iPhone, μέσα από το Dropbox (ή τις υπόλοιπες εφαρμογές που ανέφερα στην αρχή) θα μπορείς να ανοίγεις όλους τους τύπους αρχείων που ανοίγει ως attachments και η εφαρμογή email του iPhone, δηλαδή, αρχεία Text, Word, Excel, PowerPoint, PDF, JPG, GIF, PNG, HTML, MP3 κλπ.

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Ηθελα να ρωτήσω,έχω ένα iPhone 3g και στην μπαταρία δε μου δείχνει το ποσοστό όπως στο 3gs.Εχει να κάνει με τη συσκευή ή με το firmware;Εχω το τελευταίο firmware.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Έχει να κάνει με τη συσκευή. Για κάποιο περίεργο λόγο, η Apple διάλεξε να ενεργοποιήσει αυτήν την επιλογή μόνο στο 3GS και όχι στο 3G.

Δημοσ.
Έχει να κάνει με τη συσκευή. Για κάποιο περίεργο λόγο, η Apple διάλεξε να ενεργοποιήσει αυτήν την επιλογή μόνο στο 3GS και όχι στο 3G.

Κατάλαβα,όντως περίεργο.

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.:-)

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να αγοράσω το iPhone 3Gs από το apple store.

Το πρόβλημα μου μόνο είναι πως δεν μπορώ να βάλω τη χώρα γιατί δε βρίσκω την επιλογή Ελλάδα.

Μπορεί να βοηθήσει κανείς;

Δημοσ.

Όχι δεν κάνεις λάθος, δεν μπορείς να αγοράσεις τπτ από το applestore με ελληνική διεύθυνση, κάθε applestore εξυπηρετεί μόνο την χώρα στην οποία βρίσκεται, και εδώ πολύ απλά δεν έχουμε και ούτε πιστεύω να δούμε ποτέ.

Δημοσ.

Επίσης για pdf υπάρχει και το πολύ καλό Goodreader στα 0,79€

Προσωπικά το προτιμώ απο το reader του Dropbox. Μεταφέρει pdf στο iphone μέσω wifi και τα αποθηκεύει στη συσκευή.

Και η σελίδα τους για περισσότερες πληροφορίες.

Δημοσ.

Στον υπολογιστή έχω iTunes 8.0.2 και μου λέει πως θέλει πιο καινουριω για να συνεργαστεί με iPhone.

Μέσω του μενού του update κατεβασα λοιπόν την τελευταία έκδοση η οποία και εγκαταστάθηκε, αλλά ακόμα μου δείχνει πως έχω την ίδια και δεν το συνδέει. Μιλάμε για Κούλα πράματα. Τώρα τι μπορώ να κάνω;

Δημοσ.

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! :-D

Αγαπητοί φίλοι, σε λίγες ώρες θα γίνω κάτοχος ενός 3GS 32 και, να πω την αλήθεια, είμαι εντελώς στα τυφλά, καθότι ΝΟΚΙΑκιας. Από πληροφορίες που συγκέντρωσα, μάλλον με το που θα προμηθευτώ το iPhone το μόνο που θα μπορώ να κάνω είναι να κάθομαι και να το κοιτάω.

Θα παρακαλούσα θερμά λοιπόν όποιον έχει την υπομονή να μου δώσει μερικά στοιχεία για το τι θα πρέπει να κάνω (προσπαθώντας να εφεύρω τον τροχό), ξεκινώντας από το Α.

Σημειωτέον ότι στο πακέτο της mobile σύνδεσής μου δεν έχω internet, οπότε θα ήθελα αρχικά ό,τι κάνω να το κάνω μέσω σύνδεσης με το PC και μόνο, χωρίς να συνδεθεί το iphone στο internet μέσω κινητής τηλεφωνίας (αλήθεια πώς θα αποκλείσω mobile internet σύνδεση του iphone?).

Αξίζει τον κόπο να σπάσει το iphone με κάποιο πρόγραμμα? ποιο? κίνδυνοι?

Ενδιαφέρομαι για κάποιο turn to turn navi πρόγραμμα για αυτόνομη χρήση του iphone ως GPS Navigator. Τι προτείνετε? (σπασμένο ή original?)

Ενα μεγάλο ευχαριστώ για τον κόπο σας!!!

Δημοσ.
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! :-D

Αγαπητοί φίλοι, σε λίγες ώρες θα γίνω κάτοχος ενός 3GS 32 και, να πω την αλήθεια, είμαι εντελώς στα τυφλά, καθότι ΝΟΚΙΑκιας. Από πληροφορίες που συγκέντρωσα, μάλλον με το που θα προμηθευτώ το iPhone το μόνο που θα μπορώ να κάνω είναι να κάθομαι και να το κοιτάω.

Θα παρακαλούσα θερμά λοιπόν όποιον έχει την υπομονή να μου δώσει μερικά στοιχεία για το τι θα πρέπει να κάνω (προσπαθώντας να εφεύρω τον τροχό), ξεκινώντας από το Α.

Σημειωτέον ότι στο πακέτο της mobile σύνδεσής μου δεν έχω internet, οπότε θα ήθελα αρχικά ό,τι κάνω να το κάνω μέσω σύνδεσης με το PC και μόνο, χωρίς να συνδεθεί το iphone στο internet μέσω κινητής τηλεφωνίας (αλήθεια πώς θα αποκλείσω mobile internet σύνδεση του iphone?).

Αξίζει τον κόπο να σπάσει το iphone με κάποιο πρόγραμμα? ποιο? κίνδυνοι?

Ενδιαφέρομαι για κάποιο turn to turn navi πρόγραμμα για αυτόνομη χρήση του iphone ως GPS Navigator. Τι προτείνετε? (σπασμένο ή original?)

Ενα μεγάλο ευχαριστώ για τον κόπο σας!!!

Εγώ μέρες τώρα δεν κατάφερα (και από ότι κατάλαβα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ κιόλας) να απενεργοποιήσεις το να μπορείς να μπαίνεις στο internet μέσω έστω του δικτύου του παροχέα.

Δηλαδή έχω κλείσει wi-fi - 3g και ότι άλλο μπορούσα αλλά ΠΑΛΙ αν ανοίξω το safari ή τα mail θα συνδεθεί αλλά με πιο αργή ταχύτητα. Ένας γνωστός μου (στη vodafone) εκείνος μου είχε πει ότι είχε ζητήσει να απενεργοποιήσουν αυτή τη δυνατότητα να μπαίνει στο internet από τον παροχέα. Ακόμα δε βρήκα χρόνο ούτε να το ελέγξω ούτε να ρωτήσω. Αν έχω νεότερα θα ενημερώσω πάντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...