margaritagr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 αν εχω καταλαβει τι λες, αυτο εμφανιζεται αν πατησεις το κουμπι του μενου 2 φορες
therock Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Πρέπει να κατεβάσεις το σωστό configuration file για τη Wind. Πήγαινε στο http://help.benm.at/help.php Πειραζει τπτ και στις υπολοιπες ρυθμισεις? Μου εβγαλε μια προειδοποιησει οταν μπηκα στην σελιδα απο το κινητο και επελεξα να περασει τις ρυθμισεις για την wind.
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Έχω ένα Samsung Omnia και σκέφτομαι σοβαρά να το "σκοτώσω" για κανά 200-250ευρω, επειδή τα WM6.1 δεν την παλεύουν κάστανο πλέον. Άν με το καλό τα καταφέρω, λέω να στραφώ προς την iPhone μεριά. Έχω κάποιες απορίες, αν υπάρχει κάποιος καλοθελητής ας μου τις λύσει: 1) Ποιές είναι οι ουσιαστικές διαφορές του iPhone 3G με το 3GS; Δώστε βάση στο ουσιαστικές, όμως. Κάτι πυξίδες και κάτι Voice Calls δεν με αγγίζουν καν για να δώσω το επιπλέον χρήματα. Η διαφορές στην επεξεργαστική ισχύ και στη μνήμη είναι αρκετά αισθητές, ώστε να υπερτερεί πολύ το 3GS έναντι του 3G; 2) Υπάρχει πρόγραμμα στο App Store που να μπορεί να ανοίγει .cbr και .cbz αρχεία; Πόσο καλό είναι, αν το έχει δοκιμάσει κάποιος (το ρωτάω γιατί το αντίστοιχο πρόγραμμα των WM είναι απλά ο ορισμός της ευχρηστίας); 3) Υπάρχει πρόγραμμα στο App Store που να ανοίγει αρχεία .mkv και να παίζει ΚΑΙ τους soft υπότιτλους, χωρίς ιδιαίτερο κόπο (το ρωτάω γιατί στα WM πρέπει να μου φύγει ο κώλος στο ψάξιμο μέχρι να καταφέρω να κάνω τον TCPMP να δουλέψει σωστά); 4) Τι παίζει με hard/soft reset και με τις εμπορικές εφαρμογές που κατεβάζονται από το App Store; Χάνονται και πρέπει να ξαναγοραστούν; Ή δεν υπάρχουν καν πράγματα όπως "hard reset"; Αυτά τα λίγα.
knox Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 αν εχω καταλαβει τι λες, αυτο εμφανιζεται αν πατησεις το κουμπι του μενου 2 φορες Ναι αυτό ήταν. Ευχαριστώ πολύ
therock Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Εν τελεί το πήρα το πενακι και δεν μπορώ να πω ότι λέει και πολλά. Με τα δάκτυλα καλύτερος είναι ο χειρισμός πιστεύω. Απλώς στο πληκτρολόγιο έχεις καλύτερη ακρίβεια στο να στοχευεις του χαρακτήρες αλλά στην τελική λόγω της πίεσης που χρειάζεται να ασκήσεις μάλλον Καραντάσιου να χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο. Επηρεάστηκαν από κάποια βιντεακια στο γιουτουμπ που λέγανε πως είναι το καλύτερο πενακι και πως έχει αμεσαη αποκριση. Προσωπικά μπορώ να πω ότι το μετάνιωσε. Επίσης το πλαινο μπρατσακι δεν εφαρμόζει ένα του φοράς θήκη. Αυτά εν συντομία.
georgeadams Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 1. Ναι οι διαφορές στην ταχύτητα μεταξύ 3G & 3GS είναι εμφανείς, ειδικά σε βαρειές εφαρμογές (πχ GPS Navigation). Άλλη σημαντική διαφορά τους είναι στην κάμερα. Το 3GS έχει autofocus, μεγαλύτερη ανάλυση και τραβάει και βίντεο. 2. Δεν έχω ιδέα. Google it. 3. Το iPhone ΔΕΝ παίζει AVI ή MKV. Πρέπει να κάνεις re-encode τα video σε MP4. Σε περιβάλλον Mac OS X υπάρχουν προγράμματα που το κάνουν, υποστηρίζοντας και soft subtitles. Σε περιβάλλον Windows υπάρχουν προγράμματα που υποστηρίζουν hard subtitles. Για soft subtitles δεν γνωρίζω. 4. Ό,τι αγοράζεις από το App Store αποθηκεύεται στο iTunes στον υπολογιστή σου. Σε περίπτωση που κάνεις Restore στο iPhone (διαγράψεις τα πάντα και περάσεις το λειτουργικό του από την αρχή), την επόμενη φορά που θα κάνεις sync με το iTunes, θα περαστούν ξανά σε αυτό όλες οι εφαρμογές. Έτσι κι αλλιώς, ακόμα και αν έχεις διαγράψει εντελώς μια εφαρμογή, και από το iPhone και από το iTunes, αν πας να την ξανακατεβάσεις χρησιμοποιόντας το ίδιο iTunes Account, το App Store "θυμάται" πως την έχεις ήδη αγοράσει και δεν στη χρεώνει ξανά.
georgeadams Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Λογικό μου φαίνεται. Από την αρχή άλλωστε, η βασική φιλοσοφία του iPhone είναι να ΜΗΝ χρειάζεσαι stylus.
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 3. Το iPhone ΔΕΝ παίζει AVI ή MKV. Πρέπει να κάνεις re-encode τα video σε MP4. Σε περιβάλλον Mac OS X υπάρχουν προγράμματα που το κάνουν, υποστηρίζοντας και soft subtitles. Σε περιβάλλον Windows υπάρχουν προγράμματα που υποστηρίζουν hard subtitles. Για soft subtitles δεν γνωρίζω. Σίγουρα δεν παίζει .mkv; Το .mkv format είναι container για h.264 codecs. Νόμιζα ότι υποστήριζε h.264 το iphone. Μου φαίνεται λίγο παράξενο να υποστηρίζει mpeg-4 κι όχι h.264. Τέσπα.
Vasilisxd Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Μαγκες , βγήκε το Proswitcher το οποίο δίνει δυνατότιτα (σε συνδιασμό με το Backrounder) να έχουμε Multitasking όπως εμφανίζεται στο PalmPre. Απεγκαταστηστε (εάν έχετε) το Kirikae και βάλτε αυτό. Θα το βρείτε δωρεάν στο Repo : http://booleanmagic.com/repo/ Τα Σπάει !!!
ApoelAndreas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Το 3GS ειναι αρκετα πιο γρηγορο απο το 3G. Επισης αν δεν κανω λαθος, το 3G βγαινει μονο σε 8GB τωρα ενω το 3GS σε 16 και 32.. Και το 3GS εχει καλυτερη καμερα και τραβαει βιντεο. Αν θα αγορασεις τωρα καποιο κινητο και θα ειναι iPhone, δεν αξιζει και τοσο να παρεις το 3G, αποψη μου. Και εγω ειχα Ομνια, το αγορασα τον Φεβραρη και τον Αυγουστο πηρα το 3GS.. Να σου πω οτι απο τον Ιουνιο που ανακοινωθηκε μετρουσα μια μια τις μερες.. Δηλαδη 4 μηνες αντεξα με το Ομνια Οσο για εφαρμογες, τις αγοραζεις μια φορα και αυτο ηταν. Αν βγει νεο update θα μπορεις να το κατεβασεις free(δεν ξερω αν σε ελαχιστες εφαρμογες ΙΣΩΣ πρεπει να πληρωσεις, μαλλον οχι). Θα πρεπει να ξαναπληρωσεις μονο οταν βγει για παραδειγμα δευτερος τιτλος καποιου παιχνιδιου. Για την καθε εφαρμογη μια φορα πληρωνεις μονο.
therock Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Λογικό μου φαίνεται. Από την αρχή άλλωστε, η βασική φιλοσοφία του iPhone είναι να ΜΗΝ χρειάζεσαι stylus. Ε κριμα τα video review ηταν θετικα, Και ενα μελος στην προηγουμενη σελιδα ειπε παλι πως μετραει, αλλα προσωπικα τζιφος πιστευω. Ε βασικα για χειρισμο στο πλεικτρολογιο, να κλικαρω σε λινκ χωρις να ζοομαρω και να αποφυγω τις γρατσουνιες το πηρα. Αλλα αμα ειναι να ανταποκρινεται μια στις τοσες το αγγιγμα του και να χρειαζεται να το πιεζω τι να το κανω. Αραγε θα μπορουσα να το επιτρεψω, αχρησιμοποιητο ειναι?
Vasilisxd Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 1. Οι διαφορές στην ταχύτητα είναι μεγάλες και το 3Gs έχει 256mbRam. Εσύ αποφασίζεις εάν αξίζει τα τα σκάσεις. Πάντως και το 3G την παλεύει πολύ καλα. Επίσεις η διαφορά της Camera απο 2mpx σε 3,2. 2. Τι τα θές τέτοιου τύπου αρχεία στο Osx(Λειτουργικό του iPhone) ? Τι μπορεί να περιλαμβάνουν ? 3. Υπάρχει πρόγραμμα (Vlc4iPhone) με FLAC, OGG, MPEG / MPG, AVI, MP3 (and soon VCD, DivX, XVIX, WMA, WMV). Για mkv μάλλον θα πρέπει να κάνεις μεταροπή. 4. Εάν σου κολλήσει το κινητό, μπορεις μέσω iTunes να το επαναφέρεις.
georgeadams Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Σίγουρα δεν παίζει .mkv; Το .mkv format είναι container για h.264 codecs. Νόμιζα ότι υποστήριζε h.264 το iphone. Μου φαίνεται λίγο παράξενο να υποστηρίζει mpeg-4 κι όχι h.264. Τέσπα. Ναι, υποστηρίζει h.264 αλλά όχι σε MKV container. Σύμφωνα με το http://www.apple.com/iphone/specs.html, υποστηρίζει: Video formats supported: H.264 video, up to 1.5 Mbps, 640 by 480 pixels, 30 frames per second, Low-Complexity version of the H.264 Baseline Profile with AAC-LC audio up to 160 Kbps, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats H.264 video, up to 2.5 Mbps, 640 by 480 pixels, 30 frames per second, Baseline Profile up to Level 3.0 with AAC-LC audio up to 160 Kbps, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats MPEG-4 video, up to 2.5 Mbps, 640 by 480 pixels, 30 frames per second, Simple Profile with AAC-LC audio up to 160 Kbps, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats 2. Τι τα θές τέτοιου τύπου αρχεία στο Osx(Λειτουργικό του iPhone) ? Τι μπορεί να περιλαμβάνουν ? Τα CBZ & CBR είναι αρχεία Comic Book. Ουσιαστικά είναι συμπιεσμένα αρχεία ZIP ή RAR που περιέχουν αρχεία PDF, όπου κάθε PDF είναι και μια σκαναρισμένη σελίδα του comic.
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Ναι, υποστηρίζει h.264 αλλά όχι σε MKV container. Σύμφωνα με το http://www.apple.com/iphone/specs.html, υποστηρίζει: Ναι, αυτό βλέπω δυστυχώς. Αφού υποστηρίζει h.264 κι όχι matroska, τότε σημαίνει ότι δεν έχει demuxer και συνεπώς δεν θα υπάρξει ποτέ πρόγραμμα που να παίζει .mkv στο iphone (ανάθεμά την την Apple και τις τακτικές που ακολουθεί ενάντια στα open source formats). Το πρόβλημα της μετατροπής από .mkv σε .mp4 είναι ότι στους υπότιτλους επέρχεται ένα χάος χειρότερο κι από την διαίρεση με μηδενικό παρονομαστή. Έχει δοκιμάσει κανείς να μετατρέψει soft-subbed .mkv σε .mp4; Τι γίνεται με τους υπότιτλους (εννοείται χωρίς να μπει στην διαδικασία να κάνει demux τους υπότιτλους); Και γενικά πόση ώρα παίρνει η μετατροπή .mkv, .avi ή .ogg σε .mp4; Τα CBZ & CBR είναι αρχεία Comic Book. Ουσιαστικά είναι συμπιεσμένα αρχεία ZIP ή RAR που περιέχουν αρχεία PDF, όπου κάθε PDF είναι και μια σκαναρισμένη σελίδα του comic. Όχι απαραίτητα .pdf. Μπορεί να είναι απλά αρχεία εικόνας συμπιεσμένα. Τελικά, βρήκα ότι υπάρχει το ComicZeal στο App Store που με καλύπτει για αυτό που θέλω και φαίνεται αρκετά καλό. Κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω. Όταν συνδέσω το iphone με το pc μου (με Ubuntu OS ας πούμε), αν δεν κάνω sync, το αναγνωρίζει σαν εξωτερική μονάδα αποθήκευσης; Μπορώ να κάνω copy-paste κανονικά τα διάφορα αρχεία που θέλω (.mp3, .mp4 κλπ) χωρίς κάποιον περιορισμό και χωρίς jailbreaks κ.ο.κ.;
georgeadams Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Όχι, δεν το βλέπει σαν εξωτερική μονάδα αποθήκευσης. Χωρίς jailbrake, η μόνη επικοινωνία μεταξύ υπολογιστή και iPhone γίνεται μέσω του iTunes και δεν υπάρχει έκδοση του iTunes για Linux. Υπάρχει μόνο για Mac OS X και Windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα