therock Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Τελικα πηρα την belkin grip ergo. Κανα πενακι καλο παιζει? Επειδη θεωρτητικα προοριζεται για δαχτυλικο touch δεν ξερω αν τα μυτερα στυλο θα κανουν δουλεια. Μια απλη ερευνα μου αποκαλυπτει αυτο. http://www.thinkgeek.com/gadgets/cellphone/a31f/ Αλλα υπαρχουν? Μπαταρια παντως και με καλο Condition Που τις εχω κανει, αν ειμαι ολη μερα ιντερνετ με 3g το βραδυ εχει τελιωσει σε σημειο που σβηνει. Τοσο πολυ ρευμα τρωει το 3g ή εχει μπαταρια ταλίπωρη?
Nomikaria Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Τέτοιο pen moυ'πε ένας φίλος μου ότι βρήκε σ'ένα κατάστημα Καλλιθέα,κάπου Ματζαγριωτάκη.Το είδα κι από κοντά,πολύ καλό για το iPhone!
nikpoth Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Τέτοιο pen moυ'πε ένας φίλος μου ότι βρήκε σ'ένα κατάστημα Καλλιθέα,κάπου Ματζαγριωτάκη.Το είδα κι από κοντά,πολύ καλό για το iPhone! http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006094
therock Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006094 Ναι οντως ειναι αυτο που αναφερω, nice find. Αλλα προιοντα παρομοια υπαρχουν ή μονο αυτο ξεχωριζει? Στα 10 ευρω παντως ειμαι διστακτικος να το παρω χωρις πρωτα να το δοκιμασω με καποιο τροπο....
Nomikaria Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Οh,υπάρχει και στο e-shop,δεν το΄ξερα.Ενδιαφέρον..Αν είναι το ίδιο μ'αυτό που έχω δει,είναι πολύ καλό πάντως.
Praetorianos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Έχει βρει κανείς καμιά χρήσιμη εφαρμογή μέσω Cydia? Δηλαδή ένας από τους λόγους που το φόρτωσα είναι για τις πολλές μη επίσημες που κυκλοφορούν, αλλά όσες έχω κατεβάσει μέχρι τώρα ή μάπα είναι ή δεν δουλεύουν όπως πρέπει... Μου διαφεύγει κάποια που αξίζει?
giorgos_k Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 +1 για αναφορά μηνυμάτων, carrier logos, winterboard και sbs settings. Τίποτα άλλο, βαριέμαι και να πειραματιστώ παραπάνω. Με το untetherd jailbreak τι θα γίνειειειει??????
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Με το untetherd jailbreak τι θα γίνειειειει?????? 'πομονηηηηηη Στα του cydia να προσθεσω και το ωραιοτατο iBlacklist για να κοβεις τους παρεισακτους.
therock Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Αν φοραει θηκη το κινητο, τοτε το μπρατσακι για το στυλο θα μπορει να το φοραει? Κατι τετοιο μολις αναρωτηθηκα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:58 ---------- Στον browser δεν γίνεται με κάποιο τροπο να έχεις πάνω από 8 καρτελες ανοικτές; Συνέχεια ξεμενω, και ειδικά όταν παταω σε εξωτερικά λινκ μου το ανοίγει σε νέα κλεινωντας μια παλιά και χανω καρτλες που άντε μετά να θυμηθώ τι είχα ανοίξει.
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Στον browser δεν γίνεται με κάποιο τροπο να έχεις πάνω από 8 καρτελες ανοικτές; Συνέχεια ξεμενω, και ειδικά όταν παταω σε εξωτερικά λινκ μου το ανοίγει σε νέα κλεινωντας μια παλιά και χανω καρτλες που άντε μετά να θυμηθώ τι είχα ανοίξει. Ισως και να μην ειναι περιορισμος του safari οσο του iphone και της ram που εχει.Ποσα mb εχεις ελευθερα οταν φορτωνεις 8 tab?
therock Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Την ραμ που την λέει;παντως όχι είναι όντως περιορισμός του σαφάρι το έχω διαβάσει και αλλού, απλώς δεν έχω βρει κάποια λύση.
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Την ραμ που την λέει;παντως όχι είναι όντως περιορισμός του σαφάρι το έχω διαβάσει και αλλού, απλώς δεν έχω βρει κάποια λύση. Αν το εχεις jailbroken,απο το sbsettings,στο extras and options-->statusbar free ram.
knox Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μια ερώτηση. Βάζω ένα mp3 να παίζει και το αφήνω. Το τηλέφωνο κλειδώνει, το κομμάτι συνεχίζει να παίζει. Όλα ΟΚ. Καμιά φορά όταν πατάω το επάνω κουμπί για να ανοίξει η οθόνη, εκτός από την επιλογή για το ξεκλείδωμα και το ρολόι, μου βγάζει επιλογές play, ff και previous. Είναι πολύ βολικό επειδή δε χρειάζεται να ξεκλειδώσεις το τηλέφωνο για να αλλάξεις κομμάτι. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω καταλάβει πως βγαίνουν αυτές οι επιλογές. Πάντα τυχαία εμφανίζονται.. Ξέρει κανείς τπτ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα