Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλημέρα και από εμένα. Σκεφτόμουν να κάνω το βήμα και να αγοράσω το iphone και εγώ. Έχω δίκτυο κοσμοτε. Υπάρχει περίπτωση να έχω οποιοδήποτε πρόβλημα με το internet λόγω cosmote? Αν κάποιος από εσας έχει iphone σε cosmote ας αναφέρει εντυπώσεις / προβλήματα και αν είναι ικανοποιημένος. Αυτά!

Κανένα απολύτως πρόβλημα με Cosmote και iPhone. Δουλεύω καθημερινά με 3G σύνδεση (e-mail, RSS, browsing) άψογα.

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι! Επειδή μου έστειλαν ένα promotion code για να μια εφαρμογή και ως γνωστόν γίνεται από το US store της itunes, θα έχω κάποιο πρόβλημα με τις ήδη εφαρμογές-παιχνίδια που ήδη έχω??

Εννοώ, απ' ότι το έψαξα, πρέπει να κάνω αλλαγή χώρας από τις ρυθμίσεις , να κατεβάσω ένα free app , να δημιουργήσω καινούργιο λογαριασμό με διαφορετικό mail και να προχωρήσω ...

Απλά φοβάμαι μην μπαίνοντας στο Αμερικάνικο store , θα χάσω στο συγχρονισμό αυτά που ήδη έχω!

Και κάτι άλλο ... ότι κατεβάσω από το ξένο , θα είναι συμβατό με το Ελληνικό ... θα κάνει update για παράδειγμα όταν βγεί κάποιο??

Ας μου πει κάποιος που χρησιμοποιεί διπλό λογαριασμό .... THANKS!!!:-)

Δημοσ.

Εν τελει εβαλα την δικια μου καρτα που εχω wind f2g και μου το εμφανισε το μενου του APN.

Εβαλα τις ρυθμισεις

Greece

Operator: - Telestet

GPRS APN: - gnet.b-online.gr

Username: - {your phone number}

Password: - 24680

DNS: - 212.152.79.19, 212.152.79.20

Που βρισκω απο εδω

http://www.iphoneuserguide.com/apple/2008/06/04/iphone3g/apn-settings-for-iphone-3g/

Αλλα και παλι δεν μπαινει. Y? Εχω ενεργοποιηση το πακετο προσοφρας με 100 mb και μου μενουν 99, αρα θα πρεπε να μπαινει. Το DNS Που το βαζεις, δεν ειχε καποιο πεδιο για αυτο.

Δημοσ.
Εν τελει εβαλα την δικια μου καρτα που εχω wind f2g και μου το εμφανισε το μενου του APN.

Εβαλα τις ρυθμισεις

Που βρισκω απο εδω

http://www.iphoneuserguide.com/apple/2008/06/04/iphone3g/apn-settings-for-iphone-3g/

Αλλα και παλι δεν μπαινει. Y? Εχω ενεργοποιηση το πακετο προσοφρας με 100 mb και μου μενουν 99, αρα θα πρεπε να μπαινει. Το DNS Που το βαζεις, δεν ειχε καποιο πεδιο για αυτο.

Για δοκιμασε gint.b-online.gr χωρις να βαλεις τίποτα αλλο.

Δημοσ.
Για δοκιμασε gint.b-online.gr χωρις να βαλεις τίποτα αλλο.

Μου το παν και σε αλλο φορουμ, τωρα που ξαναβαλα την καρτα το δοκιμασα και οντως αυτο ειναι. Θενξ φιλαρακι.

Δημοσ.
Ίσως δεν κατάλαβα καλά την ερώτηση. Αυτά που γράφω πιο πάνω αφορούν το Tethering, δηλαδή τη δυνατότητα να χρησιμοποιείς το iPhone σου ως 3G modem για να μπαίνεις στο internet με το laptop σου.

Αν θέλεις απλώς να μπαίνεις στο internet από το ίδιο το iPhone δεν χρειάζεσαι τίποτε παραπάνω.

Βαζοντας την καρτα την Wind F2G η επιλογη για Internet Connection Sharing δεν εμφανιζεται. Πριν ομως που ειχα την κοσμοκαρτα την ειχε. Ξερειες μηπως τι συμβαινει εδω?

Δημοσ.

Το tethering μου είπαν απο την vodafone οταν το είχα παρει οτι είναι κλειδωμένο με τα αντιστοιχα προγραμματα για της vodafone για iPhone.Οποιαδηποτε αλλαγη στο APN απενεργοποιουσε το tethering.Κατι αντιστοιχο απο οτι καταλαβα γίνεται στην Cosmote.Mε λιγα λογια και τα ελληνικά iPhone είναι κλειδωμένα μερικως.

Δημοσ.

Παιδιά, εγώ έχω iphone 3GS από Cosmote, άσπαστο με συμβόλαιο i45. Κάνω κανονικά internet tethering με το laptop μου. Μέχρι τώρα νόμιζα ότι έτσι ήταν το φυσικό αλλά τί διαβάζω τώρα ότι είναι μπλοκαρισμένο το tethering;

Δημοσ.

Μια χαρά δουλεύει το tethering στην Cosmote τουλάχιστον. Μην προκαλούμε τον πανικό αναίτια.

Δημοσ.

Μου φαγε σημερα μια ωρεα τουμπιτσα, απο την τσεπη της φορμας και κοπανησε κατω και το λυπηθηκα ρε παιδια.

Γενικοτερα ξερουμε κατα ποσο ειναι ανθεκτικο? Εμφανισιακα δεν μου παρουσιασε κατι, απλως πεταχτηκε λιγο το σιμ σλοτ σε σημειο που να μου λεει βαλε σιμ και στο κατω μερος ενα πλαστικακι κουνηθηκε λιγα χιλιαστικα και το πιεσα στη σωστη του θεση.

Μπορω να γνωριζω αν επαθε καποια εσωτερικη βλαβη? Θηκουλα δεν του χω παρει ακομα, γιατι περιμενω να φερει μια το public που ειδα να διαφημιζεται σε περιοδικο.

Δημοσ.
Μου φαγε σημερα μια ωρεα τουμπιτσα, απο την τσεπη της φορμας και κοπανησε κατω και το λυπηθηκα ρε παιδια.

Γενικοτερα ξερουμε κατα ποσο ειναι ανθεκτικο? Εμφανισιακα δεν μου παρουσιασε κατι, απλως πεταχτηκε λιγο το σιμ σλοτ σε σημειο που να μου λεει βαλε σιμ και στο κατω μερος ενα πλαστικακι κουνηθηκε λιγα χιλιαστικα και το πιεσα στη σωστη του θεση.

Μπορω να γνωριζω αν επαθε καποια εσωτερικη βλαβη? Θηκουλα δεν του χω παρει ακομα, γιατι περιμενω να φερει μια το public που ειδα να διαφημιζεται σε περιοδικο.

εγω δεν θα προλαβαινα να δω τι εχει παθει... θα το ειχα παθει το εγκεφαλικο..

Δημοσ.
εγω δεν θα προλαβαινα να δω τι εχει παθει... θα το ειχα παθει το εγκεφαλικο..

είναι ανθεκτικό. Εγω το έχω ένα χρόνο και μου έχει πέσει πολλές φορές (το τηλέφωνο :-)).. καμιά δεκαριά σίγουρα και χωρίς θήκη. Δεν την μπορώ τη θήκη γιατί αυξάνει τον όγκο είναι ήδη αρκετά ογκώδες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...