Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θα μπορεις.(Aπλα στην χειροτερη θα ειναι tethered η ολη ιστορια και θα πρεπει να σαι κοντα στο pc σου καθε φορα που κανεις reboot)

http://iphonejtag.blogspot.com/2009/11/blacksn0w-is-live.html

Α οκ , το οποιο υποθετω αργα ή γρηγορα θα λυθει ( εχω πολυ καιρο να ασχοληθω με την iPhone scene :P , αλλα θυμαμαι οτι καθε τοσο βγαιναν νεα tools και ξεκλειδωματα )

thanks παντως :-)

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάρω ένα Ipod Nano αλλά μιας και εδώ και καιρό γυρίζει μέσα στο μυαλό μου η ιδέα του να πάρω Iphone,θα ήθελα να ρωτήσω αν βολεύει για να ακούς μουσική.

Εννοείται ότι θα το χρησιμοποιώ και για άλλα πράγματα αλλά μιας και δε το έχω άμεσα ανάγκη αν δε βολεύει ιδιαίτερα θα μπορούσα να πάρω τώρα το Ipod(που είναι και πιο φτηνό) και μελλοντικά τσιμπάω και ένα Iphone.

ΥΓ.Ξέρουμε πότε περίπου θα βγει το νέο μοντέλο;

• Moderators
Δημοσ.
θα ήθελα να ρωτήσω αν βολεύει για να ακούς μουσική.

Ναι.Δεν μπορω κατι που μπορει να σ ενοχλησει.Ο λογος που το πηρα ηταν το ipod που περιλαμβανει(2G εποχη ειμαι:lol:).

Εννοείται ότι θα το χρησιμοποιώ και για άλλα πράγματα αλλά μιας και δε το έχω άμεσα ανάγκη αν δε βολεύει ιδιαίτερα θα μπορούσα να πάρω τώρα το Ipod(που είναι και πιο φτηνό) και μελλοντικά τσιμπάω και ένα Iphone.

Εαν ειναι να παρεις τωρα nano και μελλοντικα να παρεις iphone,προφανως θα παρεις τωρα iphone μια και καλη.

Δημοσ.
Για να μπω ιντερνετ μεσω συνδεσης 3G Internet, χρειαζεται αν ρυθμισω κατι? Εχει δωρεαν mb ο πατερας μου στο λογαριασμο συμβολαιου, και θελω να δοκιμασω να μπω μεσω αυτων.

Χρειαζεται να ρυθμισω apn και τετοια? Βρηκα μια σελιδα με ρυθμισεις, αλλα στις ιδοτητες του κινητου το εχει κρυμενο το μενου ρυθμισης του APN, και υποτιθεται πως πρεπει να μπω σε μια διευθυνση μεσω του iphone.

Αληθεια, ειναι τωρα ολα αυτα απαραιτητα, η θα μπορω μονο βαζοντας την sim να μπω κατευθειαν?

bump. Γνωριζει κανεις τι γινεται?

Δημοσ.

Εγκατέστησε το itunes στο pc σου, άνοιξε με το itunes όσα mp3 θες. Αυτό θα δημιουργήσει ένα library. Σύνδεσε το iphone σου στη usb και μετά πήγαινε στο itunes και δες ότι σου έχει αναγνωρίσει το iphone. Επέλεξε με το ποντίκι σου το iphone και πήγαινε στο tab music. Εκεί θα δεις χρήσιμες επιλογές για το πώς μπορείς να φορτώσεις με mp3 το iphone σου. Mπορείς να περάσεις ολόκληρο το library που έχεις, ή να διαλέξεις artists, playlists που έχεις φτιάξει κτλ. Καλή επιτυχία!

Ίσως υπάρχουν και άλλοι τρόποι, αλλά προσωπικά βολεύτηκα πολύ το itunes και δεν το έχω ψάξει με εφαρμογές τρίτων. Όποιος ξέρει και θέλει, ας μας κάνει ένα review για άλλη μια φορά να δούμε πια άλλα προγραμματάκια συνεργάζονται με το iphone μας ώστε να το γεμίζουμε τραγουδάκια! :-)

Δημοσ.
Για να μπω ιντερνετ μεσω συνδεσης 3G Internet, χρειαζεται αν ρυθμισω κατι? Εχει δωρεαν mb ο πατερας μου στο λογαριασμο συμβολαιου, και θελω να δοκιμασω να μπω μεσω αυτων.

Χρειαζεται να ρυθμισω apn και τετοια? Βρηκα μια σελιδα με ρυθμισεις, αλλα στις ιδοτητες του κινητου το εχει κρυμενο το μενου ρυθμισης του APN, και υποτιθεται πως πρεπει να μπω σε μια διευθυνση μεσω του iphone.

Αληθεια, ειναι τωρα ολα αυτα απαραιτητα, η θα μπορω μονο βαζοντας την sim να μπω κατευθειαν?

Αν έχεις Vodafone, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Απλώς πας στο:

Ρυθμίσεις > Γενικά > Δίκτυο > Κοινή χρήση Internet

Αν έχεις Cosmote ή Wind και iPhone με firmware 3.1 (ή παλαιότερο), πήγαινε στο http://help.benm.at/help.php για να κατεβάσεις το απαραίτητο configuration file. Σε iPhone με firmware 3.1.2, το κόλπο αυτό δεν πιάνει εκτός αν το iPhone είναι jailbroken με blackra1n.

Δημοσ.
Εγκατέστησε το itunes στο pc σου, άνοιξε με το itunes όσα mp3 θες. Αυτό θα δημιουργήσει ένα library. Σύνδεσε το iphone σου στη usb και μετά πήγαινε στο itunes και δες ότι σου έχει αναγνωρίσει το iphone. Επέλεξε με το ποντίκι σου το iphone και πήγαινε στο tab music. Εκεί θα δεις χρήσιμες επιλογές για το πώς μπορείς να φορτώσεις με mp3 το iphone σου. Mπορείς να περάσεις ολόκληρο το library που έχεις, ή να διαλέξεις artists, playlists που έχεις φτιάξει κτλ. Καλή επιτυχία!

Ίσως υπάρχουν και άλλοι τρόποι, αλλά προσωπικά βολεύτηκα πολύ το itunes και δεν το έχω ψάξει με εφαρμογές τρίτων. Όποιος ξέρει και θέλει, ας μας κάνει ένα review για άλλη μια φορά να δούμε πια άλλα προγραμματάκια συνεργάζονται με το iphone μας ώστε να το γεμίζουμε τραγουδάκια! :-)

σε ευχαριστω πολυ! υποθετω το ιδιο κανω και με βιντεακια και photos ε?

Δημοσ.

Αν έχεις Cosmote ή Wind και iPhone με firmware 3.1 (ή παλαιότερο), πήγαινε στο http://help.benm.at/help.php για να κατεβάσεις το απαραίτητο configuration file. Σε iPhone με firmware 3.1.2, το κόλπο αυτό δεν πιάνει εκτός αν το iPhone είναι jailbroken με blackra1n.

3.1.2 εχω και κοσμοτε. Δηλαδη σε εξαναγκαζει η ιδια η apple Να το κανεις jailbrake? Γιατι τετοια καφριλα?

• Super Moderators
Δημοσ.
3.1.2 εχω και κοσμοτε. Δηλαδη σε εξαναγκαζει η ιδια η apple Να το κανεις jailbrake? Γιατι τετοια καφριλα?

Αν έχεις 3.1.2 και έχεις ήδη πακέτο data από την Cosmote, δεν κάνεις τίποτα, βάζεις τη SIM και έχεις δίκτυο.

Ούτε jailbreak ούτε τίποτα.

Δημοσ.
Αν έχεις 3.1.2 και έχεις ήδη πακέτο data από την Cosmote, δεν κάνεις τίποτα, βάζεις τη SIM και έχεις δίκτυο.

Ούτε jailbreak ούτε τίποτα.

Α οκ, πειτε το ετσι ρε παιδια και ειχα ψαρωσει! θενξ :)

Δημοσ.

Ίσως δεν κατάλαβα καλά την ερώτηση. Αυτά που γράφω πιο πάνω αφορούν το Tethering, δηλαδή τη δυνατότητα να χρησιμοποιείς το iPhone σου ως 3G modem για να μπαίνεις στο internet με το laptop σου.

Αν θέλεις απλώς να μπαίνεις στο internet από το ίδιο το iPhone δεν χρειάζεσαι τίποτε παραπάνω.

Δημοσ.
Ίσως δεν κατάλαβα καλά την ερώτηση. Αυτά που γράφω πιο πάνω αφορούν το Tethering, δηλαδή τη δυνατότητα να χρησιμοποιείς το iPhone σου ως 3G modem για να μπαίνεις στο internet με το laptop σου.

Αν θέλεις απλώς να μπαίνεις στο internet από το ίδιο το iPhone δεν χρειάζεσαι τίποτε παραπάνω.

Α τωρα καταλαβα, γιατι μου γανηκε περιεργο που ανεφερες το ICS (Internet Connection Sharing) σαν λυση σε αυτο που ελεγα.

Παρεπιπτωντος, ετσι και χρησιμοποιεις συσκευη σαν 3G Modem, η καταναλωση Bandwidth αυξανεται? Εχω και ενα νοκια s60 Που εμ εφαρμογουλα μπορεις να το χρησιμοποεις για διαμοιρασμα δικτυου.

Σε κατασταση αναμονης στελνει/δεχεται πακετα η συσκευη με το δικτυο που εχεις συνδεθει?

Δημοσ.

Συνδεδεμένο ως 3G modem πάνω σε υπολογιστή, καταναλώνει bandwith ανάλογα με τις δραστηριότητες του υπολογιστή. Φυσικά αυτό περιλαμβάνει όχι μόνο το web browsing αλλά ότι άλλο "ιντερνετικό" κάνει ο υπολογιστής σου, πχ αν έχει κάποιο πρόγραμμα που ελέγχει για νέα email κάθε χ λεπτά, αν έχει κάποιο antivirus που ελέγχει για ενημερώσεις κλπ κλπ.

Σε κατάσταση αναμονής όταν είναι αυτόνομο (χωρίς να χρησιμοποιείται το tethering), και πάλι το iPhone καταναλώνει μια μικρή ποσότητα bandwith ανάλογα με τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει, όπως για παράδειγμα, αν έχεις ορίσει να ελέγχει για νέα mail κάθε λίγα λεπτά ή αν έχεις ενεργοποιημένο το Push και κάποια εφαρμογή σου στέλνει Push notifications.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως, για χαμηλώτερη κατανάλωση μπαταρίας, όταν το iPhone είναι σε αναμονή, με σβησμένη οθόνη και χωρίς να είναι ανοιχτή κάποια εφαρμογή που χρησιμοποιεί δίκτυο, αν δεν έχεις συνδεδεμένο το καλώδιο του φορτιστή, το WiFi κλείνει αυτόματα και παραμένει ανοιχτό μόνο το 3G.

Έτσι, ακόμα κι αν στο σπίτι σου έχεις WiFi, αν έχεις ρυθμίσει το iPhone να ελέγχει για email κάθε μερικά λεπτά, το κάνει καταναλώνοντας bandwith μέσω του 3G και όχι μέσω του WiFi σου, εκτός κι αν το έχεις στο ρεύμα.

Δημοσ.

Καλημέρα και από εμένα. Σκεφτόμουν να κάνω το βήμα και να αγοράσω το iphone και εγώ. Έχω δίκτυο κοσμοτε. Υπάρχει περίπτωση να έχω οποιοδήποτε πρόβλημα με το internet λόγω cosmote? Αν κάποιος από εσας έχει iphone σε cosmote ας αναφέρει εντυπώσεις / προβλήματα και αν είναι ικανοποιημένος. Αυτά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...