Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να ρωτησω πια διαδικασια πρεπει να κανω πριν συνδεσω για πρωτη φορα το iphone 3gs μου στον imac....

τι πρεπει να μεταφερω απο τον παλιο μου υπολογιστη και που για να μην χαθουν τα δεδομενα μου?

ευχαρηστω πολυ!

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
PkgBackup(commercial)αλλα αν θυμαμαι καλα δεν κραταει sources παρα μονο τα πακετα.

Ευχαριστώ πολύ!

Είναι απίστευτα βαρετό μετά από κάθε update να περνάς απ'την αρχή όλα τα πακέτα...

Δημοσ.

ρε μάγκες γιατί δεν syncarei εφαρμογές που έχω κατεβάσει απο το itunes? είχε ένα -7.99 το πλήρωσα και δεν κάνει κανένα sync στις εφαρμογές πλέον εκτός απο εκείνες του θείου..

Δημοσ.

Sorry για το double post αλλα γραφω απο το iphone. Έκανα δοκιμες με το alarm clock αν μπορει να λειτουργησει οταν ειναι κλειστο το τηλεφωνο και τελικα δεν γινεται υπαρχει λυση εξεροντας το flight mode?

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Νομιζω μεγαλε οτι δεν υπαρχει τροπος.......Κριμα και εγω θα το ηθελα αυτο το feature.

Παντως επειδη χρησιμοποιω καθε μερα το ξυπνητηρι (σε 3gs) να ξερεις οτι για ενα οκταωρο σε flight mode η μπαταρια χανει μονο 2%.

Μικρο το κακο λοιπον απο αποψη οικονομιας μπαταριας.

Δημοσ.

Παιδια μπορειτε να μου πειτε με απλα λογια τι ακριβως πρεπει να κανω για να κανω restore μεσω itunes? Δεν θελω να κρατηθει τιποτα γιατι θα το στειλω για service.

thanks

• Moderators
Δημοσ.
Παιδια μπορειτε να μου πειτε με απλα λογια τι ακριβως πρεπει να κανω για να κανω restore μεσω itunes? Δεν θελω να κρατηθει τιποτα γιατι θα το στειλω για service.

thanks

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=231042#Firmware_2_1

Διαβασε εκει που λεω DFU mode.Το μονο που αλλαζει στην δικια σου περιπτωση ειναι πως θα επιλεξεις προφανως το κανονικο firmware που εχεις κατεβασει απο την apple και οχι καποιο custom.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω windows 7 και δεν μπορω να βρω τον φακελο με το firmware

ΟΚ! Μολις θυμηθηκα οτι ειναι στους κρυφους φακελους!

Επεξ/σία από spid_x
Δημοσ.

thanks

Spid x τι επαθε το iphone σου αν επιτρεπεται?

Δημοσ.

Αν εχει στο serial number το 4 κ 5 νουμερο μεγαλυτερο απο 39 δεν μπορει να γινει untethered jailbreak. Δηλαδη θα πρεπει να εχεις το Pc κοντα σε καθε reboot του τηλεφωνου για να τρεχεις το blackra1n.

Δημοσ.

Για να μπω ιντερνετ μεσω συνδεσης 3G Internet, χρειαζεται αν ρυθμισω κατι? Εχει δωρεαν mb ο πατερας μου στο λογαριασμο συμβολαιου, και θελω να δοκιμασω να μπω μεσω αυτων.

Χρειαζεται να ρυθμισω apn και τετοια? Βρηκα μια σελιδα με ρυθμισεις, αλλα στις ιδοτητες του κινητου το εχει κρυμενο το μενου ρυθμισης του APN, και υποτιθεται πως πρεπει να μπω σε μια διευθυνση μεσω του iphone.

Αληθεια, ειναι τωρα ολα αυτα απαραιτητα, η θα μπορω μονο βαζοντας την sim να μπω κατευθειαν?

Δημοσ.

Μια γρηγορη ερωτηση αν ειναι ευκολο. ( ειναι σε καλη τιμη και δε θελω να το χασω )

Μπορω να παρω καινουργιο σφραγισμενο iPhone 3gs , ασπρο 16GB αγορασμενο με AT&T.

Υπαρχει περιπτωση να μην μπορω να το ξεκλειδωσω?

( αν γινεται θα το βρω το πως , θελω να ξερω απλα μηπως δε γινεται )

• Moderators
Δημοσ.
Μια γρηγορη ερωτηση αν ειναι ευκολο. ( ειναι σε καλη τιμη και δε θελω να το χασω )

Μπορω να παρω καινουργιο σφραγισμενο iPhone 3gs , ασπρο 16GB αγορασμενο με AT&T.

Υπαρχει περιπτωση να μην μπορω να το ξεκλειδωσω?

( αν γινεται θα το βρω το πως , θελω να ξερω απλα μηπως δε γινεται )

Θα μπορεις.(Aπλα στην χειροτερη θα ειναι tethered η ολη ιστορια και θα πρεπει να σαι κοντα στο pc σου καθε φορα που κανεις reboot)

http://iphonejtag.blogspot.com/2009/11/blacksn0w-is-live.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...