Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιγά σιγά ετοιμάζομαι και γώ για την αγορά του. Αρχές νέου έτους. Αξίζει το ξεκλείδωμα παιδιά ? Σε μια φραπεδοσυζήτηση μου παν ότι μετά κρατάει πιο λίγο η μπαταρία. Επίσης μετά το ξεκλείδωμα φορτώνουμε ότι θέλουμε πάνω ?

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρονια κάτοχος HTC συσκευών και τώρα πλέον iphone. Δυο ερωτήσεις έχω μόνο.

Υπάρχει κάποιο GPRS Monitor που να μου μετράει ποσα MB έχω χαλάσει κάθε μηνα ?

Υπάρχει τρόπος να ανοίγει η οθόνη όταν έχεις νέο email ? Όπως και στο SMS δηλαδή που φωτίζει η οθόνη και καταλαβαίνεις αν το έχεις πάνω στο τραπέζι ότι έχει έρθει νέο μήνυμα.

edit: Επίσης ισχύει αυτό που λέει ο Κοσμάς πάνω οτι μετα το jailbreak κρατάει λιγότερο η μπαταρία ?

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από great
  • Moderators
Δημοσ.
Σιγά σιγά ετοιμάζομαι και γώ για την αγορά του. Αρχές νέου έτους. Αξίζει το ξεκλείδωμα παιδιά ? Σε μια φραπεδοσυζήτηση μου παν ότι μετά κρατάει πιο λίγο η μπαταρία. Επίσης μετά το ξεκλείδωμα φορτώνουμε ότι θέλουμε πάνω ?

Nαι φορτωνεις οτι θελεις.Η μπαταρια κραταταει μια απτα ιδια,αρκει να χεις κλειστο το ssh(γενικα πρεπει να το χεις κλειστο οταν δεν το χρειαζεσαι)

Δημοσ.
Nαι φορτωνεις οτι θελεις.Η μπαταρια κραταταει μια απτα ιδια,αρκει να χεις κλειστο το ssh(γενικα πρεπει να το χεις κλειστο οταν δεν το χρειαζεσαι)

Πως κλείνουμε το ssh? :-)

Δημοσ.
Πως κλείνουμε το ssh? :-)

Ανοιγεις το SBSettings (αν δεν το εχεις ηδη το βρισκεις στο cydia), βρισκεις το toggle του SSH εκει και το κλεινεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ανοιγεις το SBSettings (αν δεν το εχεις ηδη το βρισκεις στο cydia), βρισκεις το toggle του SSH εκει και το κλεινεις.

Έχω εγκαταστήσει το sbssettings αλλά δε το βρίσκω να το ανοίξω. :fear:

(iphone 3gs, 3.1.2)

edit: To βρήκα! Slide στη status bar. 3η μέρα με το iphone και ακόμα το μαθαίνω... :-)

Επεξ/σία από Cromb
Δημοσ.

Ερώτηση: μια φωτογραφία που υπάρχει στο camera roll, χρησιμοποιείται σα φωτό σε μια επαφή. Αν διαγραψω τη φωτογραφία, θα συνεχίσει να εμφανίζεται στην επαφή;

• Moderators
Δημοσ.
Ερώτηση: μια φωτογραφία που υπάρχει στο camera roll, χρησιμοποιείται σα φωτό σε μια επαφή. Αν διαγραψω τη φωτογραφία, θα συνεχίσει να εμφανίζεται στην επαφή;

Yeap.

ααααα

Δημοσ.

εχω και ενα iPhone 3gs, θελω να ρωτησω τι παραπάνω δυνατότητες έχει ενα IPHONE με τα mac σε σχέση με τα windows? καπου ειχα διαβασει οτι μαζι με mac υπολογιστη εχει πολλες παραπανω δυνατοτητες και ευκολιες

Δημοσ.

Παιδιά μπορείτε να μου πείτε κάποιον τρόπο να κάνω backup το cydia? Κάπου είχα δει να λένε για το AptBackup.. Είναι όντως καλό, και επίσης θα μου κρατήσει και τα sources;

Δημοσ.
εχω και ενα iPhone 3gs, θελω να ρωτησω τι παραπάνω δυνατότητες έχει ενα IPHONE με τα mac σε σχέση με τα windows? καπου ειχα διαβασει οτι μαζι με mac υπολογιστη εχει πολλες παραπανω δυνατοτητες και ευκολιες

Καμια ουσιαστικη διαφορα φιλε μου. Εγω εχω και τα 2 και την δουλεια μου την κανω το ιδιο απλα και στα παραθυρια και στο OS X.

• Moderators
Δημοσ.
Παιδιά μπορείτε να μου πείτε κάποιον τρόπο να κάνω backup το cydia? Κάπου είχα δει να λένε για το AptBackup.. Είναι όντως καλό, και επίσης θα μου κρατήσει και τα sources;

PkgBackup(commercial)αλλα αν θυμαμαι καλα δεν κραταει sources παρα μονο τα πακετα.

Δημοσ.
Καμια ουσιαστικη διαφορα φιλε μου. Εγω εχω και τα 2 και την δουλεια μου την κανω το ιδιο απλα και στα παραθυρια και στο OS X.

καπου ειχα διαβασει οτι το iphone σε mac εχει μεγαλυτερες ευκολιες στιν συνχρονισμο, κλπ...

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να ανοίγει η οθόνη όταν έχεις νέο email ? Όπως και στο SMS δηλαδή που φωτίζει η οθόνη και καταλαβαίνεις αν το έχεις πάνω στο τραπέζι ότι έχει έρθει νέο μήνυμα.

να υποθέσω ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος δηλαδή ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...