Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Global Map Download Tool για οποιον το ψαχνει http://www.in7ane.com/psp/gmdl.html ααααα
Praetorianos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) ---- Άκυρο ---- Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2009 από Praetorianos
koumos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Global Map Download Tool για οποιον το ψαχνει http://www.in7ane.com/psp/gmdl.html ααααα Τhnx, θα το δοκιμασω και θα ποσταρω να σας πω αν δουλευει. Προσωπικα με εξυπηρετει πολυ η εφαρμογη Maps, μπορω να βρισκω πολυ ευκολα αυτο που θελω και θεωρω οτι αξιζει τον κοπο η προσαπεθια...Ισα ισα να περασω τους χαρτες της Αθηνας και 2-3 αλλων πολεων, οχι πολλα πραματα
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Ναι αν μπορούσες θα το εκτιμούσα.. Μπήκα από το Google στο Global Map Download Tool αλλά μου έβγαλε πολλά directories. Κατέβασα 2-3 φακέλους αλλά είναι παντελώς άσχετα με αυτό που θελω.. Απο πανω ειναι boy,το δοκιμασες?Λειτουργει κανονικα το link.
koumos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Gio το δοκιμαζω τωρα...στο 96% ειμαι στο downloading (κανει αρκετη ωρα) αν εγω τελικα το πεταξω μεσα με το SCP το αρχειο του χαρτη, θα μπορω μετα να χρησιμοποιω το Maps και online? ή πλεον θα μου δειχνει μονο το χαρτη που εχω κατεβασει?
koumos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Μηπως θελει κανενα NET Framework να εγκαταστησω? Κριμα ρε γμτ και φαινοταν οτι πηγαινε καλα...Μπορει να φταει και το OS μου που ειναι χ64...
Praetorianos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Απο πανω ειναι boy,το δοκιμασες?Λειτουργει κανονικα το link. Ναι σόρρυ, είχε κολλήσει ο browser και είχα μείνει στην προηγούμενη σελίδα. Το κατεβάζω, το εγκαθιστώ και όταν πάω στο browse μου λέει γίνεται φόρτωση αλλά επι αρκετή ώρα δεν κάνει τίποτα. Πήγα στο Download στην cache ελπίζω να κάνει δουλειά.
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Gio το δοκιμαζω τωρα...στο 96% ειμαι στο downloading (κανει αρκετη ωρα)αν εγω τελικα το πεταξω μεσα με το SCP το αρχειο του χαρτη, θα μπορω μετα να χρησιμοποιω το Maps και online? ή πλεον θα μου δειχνει μονο το χαρτη που εχω κατεβασει? Εχω καιρο να το χρησιμοποιησω,αλλα αν θυμαμαι καλα σαν viewer ειχα ενα πακετο απο cydia offnline maps νομιζω.Το maps σου θα λειτουργει κανονικα. Μηπως θελει κανενα NET Framework να εγκαταστησω? Κριμα ρε γμτ και φαινοταν οτι πηγαινε καλα...Μπορει να φταει και το OS μου που ειναι χ64... Θελει net framework
koumos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Οκ αλλα πιο NET Framework? Πρεπει να εχω το 3.5 ηδη μεσα, πρεπει να ειχε εγκατασταθει με τo visual C++ builder μου...θα Googlarw λιγο και αν εχω κατι νεοτερο θα ποσταρω..
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Οκ αλλα πιο NET Framework? Πρεπει να εχω το 3.5 ηδη μεσα, πρεπει να ειχε εγκατασταθει με τo visual C++ builder μου...θα Googlarw λιγο και αν εχω κατι νεοτερο θα ποσταρω.. Microsoft .NET 2 απ οτι βλεπω απο google.(Eιμαι σε linux και δυστυχως δεν μπορω να σου πω τι εχω εγκατεστημενο στον σταθερο )
koumos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Πηγα να εγκαταστησω το NET 2.0 και μου πεταει σφαλμα οτι το εχω ηδη εγκατεστημενο με το λειτουργικο συστημα. Οποτε ειμαστε κομπλε ως προς αυτο...Κατι αλλο πρεπει να φταιει που δε μου δουλευει...
Jason13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 http://labs.adobe.com/technologies/flashcs5/appsfor_iphone/ απο τι καταλαβα ,θα εχει flash το iphone?
hasiotis_john Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά , υπάρχει πρόγραμμα που να κάνεις restart ή και shut down στο κινητό?? (Χωρίς jailbreak!!!) Βρήκα στο web μια ωραία εφαρμογή .... iReboot , αλλά δεν υπάρχει στο itunes!!! Υπάρχει κάτι άλλο??? Thanks!!
VitamineQ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 http://labs.adobe.com/technologies/flashcs5/appsfor_iphone/ απο τι καταλαβα ,θα εχει flash το iphone? όχι στον safari με το flash cs5 θα μπορούμε να φτιάξουμε κανονικές εφαρμογές (.ipa) και να τις πουλάμε από το appstore
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα