Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγω προσωπικα στο ipodtouch χρησιμοποιω τριτες εφαρμογες για sync. Δεν εχω αναγκη απο itunes τα 2-3 service Που τρεχει +το quicktime.

Απλως πηρε ο πατερας μου το 3GS και για να του το ενεργοποιησω χρειαστηκε να φορτωσω Itunes.

Καλα τωρα θα μου πειτε "σιγα εβαλες μια εφαρμογη και τρεχουν και 3 service, τι θα παθεις?". Ε αμα καθε φορα σκεφτομαστε ετσι, λογικο ειναι που οι υπολογιστες γεμιζουν 150 προγραμματα και 240 service να τρεχουν πριν το καταλαβουμε και χανουμε την μπαλα!

Θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε με τον τρόπο που το θέτεις! Μάλιστα το itunes εκτός αυτά που λες, σε αρκετές περιπτώσεις κολλάει και το λειτουργικό και θέλει restart! :-(

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.
σε αρκετές περιπτώσεις κολλάει και το λειτουργικό και θέλει restart! :-(

Καποιο αλλο προβλημα υπαρχει στο pc σου.2+ χρονια ποτε μα ποτε δεν κολλησε τα windows.Να κολλησε μονο το itunes ναι,αλλα τα windows ποτε.

Δημοσ.

γειααα σας :D

Σκεφτομαι να κανω install το appsync για να περασω τις σπασμενες apps απο τν installous στα itunes. Απλως ηθελα να μαθω αν το εχει κανει install και καποιος αλλος απο εδω για να μου πει εαν δημιουργει κανενα προβλημα. Α, και εχει 3.1.2 firmware εαν παιζει καποιο ρολο. ;)

Δημοσ.

Κανενα προβλημα απολυτως. Και εγω με 3.1.2. Απλα προσεξε να εγκαταστησεις το AppSync 3.1 και οχι το 3.0

Δημοσ.

Bonjour (Αληθεια τι ειναι? η wiki λεει zero-config τυπου εφαρμογη) Και τετοιες μουφιτσες τις εχω βγαλει απο το παλιο μου πισι που κολλαγε, απλως στην προκειμενη σχολιασα το γεγονος πως σε εξαναγκαζει η apple να βαλεις itunes.

Και αν αυτος που το επαιρνε δεν ειχε υπολογιστη και γνωσεις υπολογιστη δηλαδ, τοτε τι? ΘΑ επρεπε να τρεχει σε φιλους του ή σε apple store για να του το ενεργοποιησουν?

Το αν το itunes ειναι μονοδρομος ας αφηνει την επιλογη να ο συνειδητοποιησει ο καθενας. Σορρυ αν ακουγεται κομπλεξικη η αποψη μου, συνηθως ειμαι πιο ανοικτομυαλος, απλως δεν μαρεσε οταν ανοιξα την καινουρια συσκευη και σκαει η εικονα με το καλωδιο και το logo του itunes.

Απλως εκθετω την αποψη μου.

• Moderators
Δημοσ.
Bonjour (Αληθεια τι ειναι? η wiki λεει zero-config τυπου εφαρμογη) Και τετοιες μουφιτσες τις εχω βγαλει απο το παλιο μου πισι που κολλαγε, απλως στην προκειμενη σχολιασα το γεγονος πως σε εξαναγκαζει η apple να βαλεις itunes.

Bonjour locates devices such as printers, as well as other computers, and the services that those devices offer on a local network using multicast Domain Name System service records.

http://en.wikipedia.org/wiki/Bonjour_%28software%29

Και αν αυτος που το επαιρνε δεν ειχε υπολογιστη και γνωσεις υπολογιστη δηλαδ, τοτε τι? ΘΑ επρεπε να τρεχει σε φιλους του ή σε apple store για να του το ενεργοποιησουν?

Γι αυτο και θεωρω σημαντικη την ερευνα αγορας(ή εστω ενα αφιλοτιμο google search)πριν ανοιξω το πορτοφολι μου.Αν παρεις iphone και δεν γνωριζεις πως το itunes ειναι απαραιτητο,συγνωμη αλλα δικο σου λαθος ειναι(γενικα μιλαω δεν αναφερομαι αποκλειστικα σε σενα).

Το αν το itunes ειναι μονοδρομος ας αφηνει την επιλογη να ο συνειδητοποιησει ο καθενας. Σορρυ αν ακουγεται κομπλεξικη η αποψη μου, συνηθως ειμαι πιο ανοικτομυαλος, απλως δεν μαρεσε οταν ανοιξα την καινουρια συσκευη και σκαει η εικονα με το καλωδιο και το logo του itunes.

Απλως εκθετω την αποψη μου.

Κανενα προβλημα,συζητηση κανουμε;)

Δημοσ.

Γι αυτο και θεωρω σημαντικη την ερευνα αγορας(ή εστω ενα αφιλοτιμο google search)πριν ανοιξω το πορτοφολι μου.Αν παρεις iphone και δεν γνωριζεις πως το itunes ειναι απαραιτητο,συγνωμη αλλα δικο σου λαθος ειναι(γενικα μιλαω δεν αναφερομαι αποκλειστικα σε σενα).

Κανενα προβλημα,συζητηση κανουμε;)

Ναι αλοιμονο δεν διαφωνω, απλως εν ολιγοις λεω πως δεν ειναι ολοι ψαχτοι, και ιδιεταιρα τωρα και που οι μεγαλες ηλικιες θελουν να μπουν σε τεχνολογικα ζητημα αντε να βγαλουν ακρη.

Σιγα τωρα που θα κατσει ο πατερας μου να ψαξει για το itunes απο την στιγμη που δεν ξερει τι σημαινει Windows Vista και 7!

Απλως ειδε ο ανθρωπος ενα iphone στην παρεα του, και ειπε να το παρει και αυτος για κινητο! Αντε τωρα να μην ειχε εμενα να του το ρυθμισω! :)

Δημοσ.

Επειδή είναι από τους βασικούς λόγους που πήρα iPhone, σόρρυ που ξαναρωτάω, ξέρει κανείς καμιά δωρεάν ή φτηνή εφαρμογή GPS με ελληνικούς χάρτες που δεν χρειάζονται wifi να δουλέψουν σε AppStore ή Cydia?

Ακόμα και κάποιος τρόπος να υπάρχει να κατεβάσω όλους τους χάρτες του GoogleMaps μόνιμα στην μνήμη του κινητού δεν θα με πείραζε, γιατί αυτή την στιγμή το GPS μου είναι ψιλοάχρηστο.

• Moderators
Δημοσ.

Ακόμα και κάποιος τρόπος να υπάρχει να κατεβάσω όλους τους χάρτες του GoogleMaps μόνιμα στην μνήμη του κινητού δεν θα με πείραζε, γιατί αυτή την στιγμή το GPS μου είναι ψιλοάχρηστο.

Το συγκεκριμενο γινεται με καλα αποτελεσματα.Το ειχα κανει στο 2g μου λογω ελειψης gps.Σου κανω copy paste τις οδηγιες,αν θελεις μεταφραση ριξε ενα ποστ.

You need a tool called Global Map Download Tool(GMDT)This program downloads the various maps for your area at different levels of zoom.

1-Run GMDT (\GMDL\bin\Debug\Global Map Download Tool.exe).In the “Browse” tab,find the location you want to download.Hit the “Preview 1x” button to see a preview of what GMDT will download.Put your map name into “Map Name (start with _) box.

2-The window will pop asking you which parts of the map you want to download.You can select the various zoom levels too.On the left hand side it’ll tell you how much space it’ll take.Try to keep it under 2GB.Now click the long button left of the “Cancel” button.

3. GMDT will now begin downloading all the map tiles… be patient since this could take a very long time depending on what you selected.

4. When it finishes, click “OK”

5. Now click “iPhone” on the top right.This will convert it to a iPhone MapTiles DB file.

6. Enter in a map name,output directory,also uncheck the “No 1x Map”, leave everything else alone.Click to begin the conversion.

7-Click “OK”

8.You now have 2 files.(com.apple.Maps.plist,MapTiles.sqlitedb) The MapTiles.sqlitedb file is the most important.

9. Use WinSCP or DiskAid to transfer the file in to/private/var/mobile/Library/Caches/MapTiles,replacing the one that Maps.app created.

To test,turn off your Wi-Fi.You should still see the map as your pan around.If you have a 3G iPhone,you’ll even see how it tracks your location.

If you have download lots of different regions you can use an app from Cydia called “Offline Maps” that simplify the process of switching map files...

Αν δεν βρεις το Global Map Download Tool-μου χε παρει λιγο για να το βρω-πες,να το βρω και να στο στειλω.

Δημοσ.

Εφοσον φιλε praetoriane αναφερεσε στο cydia υποθετω οτι το εχεις Jailbroken...Ψαξε στα "γνωστα μερη" για ολες τις turn by turn εφαρμογες GPS και δες ποια σε καλυπτει περισσοτερο. Ενδεικτικα τις αναφερω Navigon, iGO, Ndrive, Sygic, Tom Tom. Καμια απο αυτες δεν χρειαζεται wifi για να δουλεψει..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:27 ----------

Gio ενδιαφερον αυτο με το Global Download Tool. Το χεις δοκιμασει σε 3G? Λεω να αποπειραθω...αν δεν ειναι κοπος στειλε ενα Link με το που θα βρουμε αυτο το tool!

Δημοσ.
Καποιο αλλο προβλημα υπαρχει στο pc σου.2+ χρονια ποτε μα ποτε δεν κολλησε τα windows.Να κολλησε μονο το itunes ναι,αλλα τα windows ποτε.

Σε μένα μια φορά κόλλησε όταν "έτρεχα" μαζί και το utorrent , αλλά δεν μου το ξαναέκανε!

Σε πολλούς γνωστούς μου όμως κολλάει τρελά και για να το γράφω δεν το λέω από το μυαλό μου ..., το ότι σε σένα δουλεύει ρολόι , είναι άλλο ... shit happens!!!;):-)

• Moderators
Δημοσ.

Gio ενδιαφερον αυτο με το Global Download Tool. Το χεις δοκιμασει σε 3G? Λεω να αποπειραθω...αν δεν ειναι κοπος στειλε ενα Link με το που θα βρουμε αυτο το tool!

Δεν το εχω στο λαπτοπ αυτη τη στιγμη και στον σταθερο μου θα χω προσβαση το σαββατο.Αν δεν το βρειτε μεχρι τοτε-δεν νομιζω-το ανεβαζω για να το παρετε.Δεν το εχω δοκιμασει σε 3g αλλα δεν βλεπω καποιο λογο να μην λειτουργει.Βεβαια δεν ξερω αν αξιζει τα gb απο την στιγμη που εχεις κανονικο gps.;)

Σε μένα μια φορά κόλλησε όταν "έτρεχα" μαζί και το utorrent , αλλά δεν μου το ξαναέκανε!

Σε πολλούς γνωστούς μου όμως κολλάει τρελά και για να το γράφω δεν το λέω από το μυαλό μου ..., το ότι σε σένα δουλεύει ρολόι , είναι άλλο ... shit happens!!!;):-)

Αν δημιουργουσε τοσο σοβαρα προβληματα παντως σε οποιον υπολογιστη γινοταν εγκατασταση,μαλλον θα το φυσουσε η apple και δεν θα κρυωνε;)

Το εχω βαλει συνολικα σε 4 υπολογιστες και κανεις δεν εχει παραπονεθει για κατι αναλογο,καθως και 3 δικους μου οπου δουλευει απροσκοπτα;)

Δημοσ.

Sorry, αλλά αυτός που δεν έχει ιδέα απο υπολογιστές γιατί να πάρει iPhone(..smartphone γενικότερα)?

----------------

Now playing on iTunes: Wolfmother - In the Morning

via FoxyTunes

Δημοσ.
Sorry, αλλά αυτός που δεν έχει ιδέα απο υπολογιστές γιατί να πάρει iPhone(..smartphone γενικότερα)?

Ισως για τα γυαλιστερα και γαργαλιστικα κουμπακια! Δεν ξερω παντως απ'οτι φαινεται δεν παιρνουν μονο οι πιτσιρικαδες ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...