Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Απο ποιο νουμερο και μετα ξεκινησε το νεο bootroom?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:48 ----------

Eχω προβλημα με το cydia. Καθε φορα που το ανοιγω μου γραφει error refrashing data. Εχει κανεις το ιδιο?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:05 ----------

Και κατι τελευταιο : Οποτε κλειδωνω το τηλεφωνο, μετα απο λιγα δευτερολεπτα χανει σημα wi fi και μετα οταν το ξεκλειδωνω ενεργοποιειται αυτοματα. Οταν δεν κλειδωνω το τηλεφωνο το wi fi λειτουργει κανονικα. Να ανησυχησω η΄ετσι λειτουργει?

Για πες μας το 4 κ 5 νούμερο απο το S/N.

----------------

Now playing on iTunes: Rammstein - Sonne

via FoxyTunes

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
]Και κατι τελευταιο : Οποτε κλειδωνω το τηλεφωνο, μετα απο λιγα δευτερολεπτα χανει σημα wi fi και μετα οταν το ξεκλειδωνω ενεργοποιειται αυτοματα. Οταν δεν κλειδωνω το τηλεφωνο το wi fi λειτουργει κανονικα. Να ανησυχησω η΄ετσι λειτουργει?

Μην ανυσηχεις, ετσι λειτουργει...

Δημοσ.

Απο την 39 εβδομαδα και μετα.Οχι ετσι κανει το Iphone για εξοικονομηση της μπαταριας δεν μενει ανοικτο το wifi οταν κλειδωνει.

Δημοσ.

Ειναι εβδομαδα 39 το τηλεφωνο μου. +Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Αυτο που μου κανει το cydia γινεται σε ολους?

+Με το jb χανονται οι "γνωστοποιησει"? Γιατι τις εχασα!

Δημοσ.

Οι γνωστοποιησεις χαθηκαν γιατι δεν εχεις καποια εφαρμογη εγκατεστημενη που να τις χρησιμοποιει προς το παρον. Οταν βαλεις θα σου εμφανιστουν.

Οσο για το cydia εγω πριν λιγο ημουν κανονικα μεσα..

Δημοσ.
Οι γνωστοποιησεις χαθηκαν γιατι δεν εχεις καποια εφαρμογη εγκατεστημενη που να τις χρησιμοποιει προς το παρον. Οταν βαλεις θα σου εμφανιστουν.

Οσο για το cydia εγω πριν λιγο ημουν κανονικα μεσα..

Κανονικα ειμαι και εγω μεσα, αλλα εμφανιζεται και αυτο το μηνυμα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:55 ----------

Το ξερω σας εχω ζαλισει λιγο αλλα ακουστε και αυτο: πως εγκαθιστω διαφορα apps που κατεβαζω απ το internet πχ απ την appulo στο iphone μου? Ευχαριστω προκαταβολικα. :)

Δημοσ.
Το ξερω σας εχω ζαλισει λιγο αλλα ακουστε και αυτο: πως εγκαθιστω διαφορα apps που κατεβαζω απ το internet πχ απ την appulo στο iphone μου? Ευχαριστω προκαταβολικα. :)

Πρεπει να το εχεις JB'd και να εγκαταστησεις το AppSync απο cydia. Μετα απλα κανεις sync με το itunes, ενω εχεις περασει τα apps σου εκει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Πρεπει να το εχεις JB'd και να εγκαταστησεις το AppSync απο cydia. Μετα απλα κανεις sync με το itunes, ενω εχεις περασει τα apps σου εκει.

Το κινητο μου ειναι jb.To Appsync for OS 3.1 δουλευει για την 3.1.2?

Επεξ/σία από geORge_VLS
Δημοσ.

Ξέρει κανείς κάποιο καλό free ή έστω φτηνό navigation πρόγραμμα που να μην χρειάζεται wifi για να δουλέψει ικανοποιητικά και να αρκεί το ενσωματωμένο GPS?

Ή έστω κάποιος τρόπος να κατεβάσω το χάρτη όλης της Ελλάδας ή συγκεκριμένων περιοχών του Google Maps ώστε να μην ξεμένω από χάρτες σε ερημιές?

Δημοσ.

εχω ενα 3gs με vodafone.

αυριο παω αμστερνταμ

τι πρεπει να κανω για να εχω 3g ?

πιες ειναι οι χρεωσεις και η διαδικασια?

ευχαριστω

Δημοσ.
εχω ενα 3gs με vodafone.

αυριο παω αμστερνταμ

τι πρεπει να κανω για να εχω 3g ?

πιες ειναι οι χρεωσεις και η διαδικασια?

ευχαριστω

Βασικά ΜΗΝ πάρεις καθόλου τηλέφωνο , έχει άλλα πράγματα εκεί για να "χαζέψεις" ... :mrgreen::X;)

AmsterdamDM_468x315.jpg

Υ.γ. sorry για το οφ τόπικ, αλλά δεν άντεξα ... :-)

Δημοσ.

Kατεβαζω προγραμματα απ το ιντερνετ και οταν τα περναω στο itunes δεν εχουν εξωφυλλα(ιitunes artwork). Ενω οταν τα περναω στο iphone εχουν τα κανονικα τους εξωφυλλα. Μηπως ξερει κανεις πως τα περναω? Ευχαριστω προκαταβολικα. Εχω 3gs jb.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...