Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με έτρωγε το χέρι μου.. Βέβαια με μπρίζωσε η ανακοίνωση του geohot (http://www.iphonehellas.gr/9279/reboot-on-recovery-mode-after-blacksn0w-blame-apple-not-geohot/) όπου δν είπε ξεκάθαρα οτι δουλεύει πάνω στο πρόβλημα για να το λύσει.. Υπέροχο το blackrain κατα τ' άλλα..

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.
Υπάρχει καμιά καλλή εφαρμογή παιδια για διάβασμα βιβλίων? ebook από iphone?

Δεν εχω δοκιμασει τι παιζει τελευταια και αν υπαρχει κατι καλο καινουριο,εχω το GoodReader και ειμαι ικανοποιημενος.

• Moderators
Δημοσ.
Άλλο που δεν καταλαβαίνω με το iphone και σπάζομαι. Έχω ένα pdf! Πώς το διαβάζω στο iphone?????? :confused::confused::confused::confused:

Θα πρεπει πρωτα να το περασεις στο iphone.To συγκεκριμενο προγραμμα που ανεφερα πριν εχει ενσωματομενη wifi transfer ικανοτητα και λεπτομερης οδηγιες για την ερωτηση σου.

Σε περιπτωση που θελεις να ακολουθησεις ενα do it yourself-και αφου εχεις κανει jailbreak-μεταφερεις το pdf στο iphone ειτε μεσω wifi με το putty,το winscp κλπ,ειτε μεσω usb με το plugin του total commander (tpod),σε φακελο της επιλογης σου και στην συνεχεια καθοδηγεις τον pdf reader που εχεις στον συγκεκριμενο φακελο.

Δημοσ.

Φίλε GiO. Ευχαριστώ και πάλι. Το πρόβλημα είναι ότι στη Σκωτία που βρίσκομαι δεν έχω wifi και δεν μπορώ να βάλω κιόλας! Τώρα το γιατί είναι μεγάλη ιστορία. Βέβαια wifi έχω στο πανεπιστήμιο, αλλά δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω. Μου έβγαζε ένα μήνυμα λάθους το πρόγραμμα αλλά δε θυμάμαι τι! Το πρόγραμμα που προσπάθησα να χρησιμοποιήσω είναι το discover. Αλλά αυτό που ακούω και χαίρομαι είναι ότι μπορώ με jailbreak να περάσω pdfs από usb? Wow!!! Τέλος πάντων θα κάνω λίγο υπομονή μπας και βελτιωθεί το πράγμα με το jailbreak... Τέλος πάντων μακάρι η Apple να ξυπνήσει να βελτιώσει κάποια απλά πραγματάκια. Δεν μπορεί επιτέλους να βάλει κάποια υποστήριξη για pdf στο itunes και να κάνουμε τα pdfs synchronize?

• Moderators
Δημοσ.
Αλλά αυτό που ακούω και χαίρομαι είναι ότι μπορώ με jailbreak να περάσω pdfs από usb? Wow!!!

Σου πα να το διαβασεις,θα σε βοηθησει σε καποια πραγματα;)

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=231042#%CE%A0%CF%8E%CF%82_%CE%BD%CE%B1_%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CE%B8%CF%8E_%CE%BC%CE%B5%CF%83%CF%89_USB_%CE%BC%CE%B5_%CF%87%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7_%CF%84%CE%BF%CF%85_Total_Commander_%CE%BC%CE%B5_%CF%84%CE%BF_iPhone

Δημοσ.

@ixthy. Ενας ευκολος τροπος για να περνας αρχεια στο iphone ειναι η εφαρμογη drobox. Αυτο το κατεβαζεις στο pc σου και δημιουργει ενα φακελο που οτι βαλεις μεσα το συγχρονιζει σε ολες τις συσκευες που εχεις εγκαταστησει το dropbox. Και στο iphone. Ετσι με ενα πολυ απλο τροπο μπορεις να διαβαζεις ολους τους γνωστους τυπους αρχειων(pdf,doc,xls...). Χρειαζεται iphone os 3.1.(no j/b, free).

Δημοσ.

Όσοι ενδιαφέρονται, πλέον από σήμερα το iPhone από Αγγλία, ξεκλείδωτο.

Για συσκευές με συμβόλαιο, άμεσα.

Για καρτοκινητά μετά το πέρας των 12 μηνών με 15 λίρες.

41879293.jpg

Δημοσ.
Πως διαγραφω τα podcasts που κατεβασα στο Iphone? Ευχαριστω προκαταβολικα.

Λογικα τα σβηνεις απο το itunes και κανεις sync.;)

Δημοσ.
Λογικα τα σβηνεις απο το itunes και κανεις sync.;)

Το βρηκα φιλε μετα απο λιγα δευτερολεπτα, απορησα γιατι δεν μου εμφανισε κατευθειαν τα podcasts στο itunes και ειπα μηπως σβηνονται με διαφορετικο τροπο. Thanks παντως.

Δημοσ.

Ρε παιδια το νεο jb rc3 θα κανει δουλεια στο καινουριο 3gs μου.

Ρωταω γιατι κατι λενε για tethered jb προς το παρων στο συγκεκριμενο μοντελο και καποια αλλα προβληματα .......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...