Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Ίσα ίσαι κρύβει κινδύνους! Μην επικινδυνολογουμε αδικα.Η διαδικασια του jailbreak δεν μπορει να προκαλεσει προβλημα στο hardware κομματι του κινητου.AN προκαλεσει προβλημα θα εχει να κανει με το software και τη φασαρια να ξανακανουμε τα παντα απο την αρχη(restore,sync κλπ).Αν ριξουμε μια ματια στα iphones που εχουν γινει jailbreak ανα τα fora,θα καταλαβουμε πως αν το jailbreak γινει συμφωνα με τις οδηγιες που μας δινει η dev team,οι πιθανοτητες να παει κατι στραβα ειναι πολυ πολυ μικρες.
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Ναι αλλά άμα κάνουμε κάνα λάθος τι γίνεται; Κακο του κεφαλιου σου αν κανεις λαθος.Δεν μπορεις να κατηγορησεις το jailbreak οταν εσυ εχεις κανει το λαθος.Οι οδηγιες που δινονται ειναι ακριβης. There's no patch for stupidity...
papadakn Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με τη διαθεσιμότητα του 3GS? Είμαι ήδη συνδρομητής vodafone, έχω iphone 3g εδώ και 1 χρόνο και ψάχνομαι για το καινούργιο. Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση πως 4 μήνες μετά να μην υπάρχει στοκ στην Αθήνα. Στο πλαίσιο απο ότι κατάλαβα έχουν συσκευές αλλά τις δίνουν μόνο για νέα συμβόλαια. Τελείως Ουγκάντα η κατάσταση...
Cue Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Πραγματικά τα ακουστικά της Apple είναι τραγικά. Από αυτά π είχα αγοράσει, σε αυτά που είχε το iPod Classic και τώρα με το iPhone όλα τα χουν φτήσει. Τώρα με το iPhone στο δεξί ακουστικό έχει πέσει η ένταση του ήχου και το κουμπί ίσα που δουλεύει. Έξι μήνες το έχω το τιμημένο! Ξέρουμε αν ισχύει η εγγύηση και για τα ακουστικά? Έχετε να προτίνετε κάποιο ζευγάρι? Φυσικά να δουλεύει και το music/voice/phone control. !@#!#$!##$@!$@!#
soiramk Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Πραγματικά τα ακουστικά της Apple είναι τραγικά. Από αυτά π είχα αγοράσει, σε αυτά που είχε το iPod Classic και τώρα με το iPhone όλα τα χουν φτήσει. Τώρα με το iPhone στο δεξί ακουστικό έχει πέσει η ένταση του ήχου και το κουμπί ίσα που δουλεύει. Έξι μήνες το έχω το τιμημένο! Ξέρουμε αν ισχύει η εγγύηση και για τα ακουστικά? Έχετε να προτίνετε κάποιο ζευγάρι? Φυσικά να δουλεύει και το music/voice/phone control. !@#!#$!##$@!$@!# Θα με ενδιέφερε και εμένα! Επίσης τα ακουστικά του 3G παίζουν στο 3G? Εννοώ το volume control και mic.
zuratharamon Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Ναι... με 20€ απο ebay τσίμπησα της sennheiser ένα ζευγάρι (MM50 iP) και είμαι ΤΡΕΛΑ ευχαριστημένος! http://cgi.ebay.ie/SENNHEISER-MM50-iP-for-iPhone-iPhone3G-iPhone-3GS_W0QQitemZ180411045186QQcmdZViewItemQQptZUK_AudioVisualElectronics_HomeAudioHiFi_Headphones?hash=item2a01561542&_trksid=p3286.c0.m14 (Στο αγγλικό applestore έχουν 58 λιρες http://store.apple.com/uk/product/TR530ZM/A)
Cue Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Με ένα γρήγορο search για Sennheise MP50 review βρήκα το παρακάτω. UPDATE: Someone in the office went out and bought a pair of these shortly after these headphones were reviewed. As of November 2nd, about three months after this was written, the microphone button has stopped working entirely. It was definitely related to the poor cord guard. The person in question reported any movement at the cord guard could send the signal that the microphone button was pressed down. We strongly recommend taping up this junction, adding some kind of splint, or otherwise stopping the cord from bending at the cord guard too sharply. Τα άλλα που βρήκα είναι τα Etymotic hf2 τα οποία έχουν 100 EUR! ffs. Όπως επίσης και τα Maximo iP-HS5 (υποστηρίζουν και voice control στο 3G) αλλά δε τα βρήκα πουθενά για αγορά.
zuratharamon Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Εγώ τα έχω κανένα χρόνο τα συγκεκριμένα και δεν έχουν κανένα θέμα (αφού έβγαλα οφφ 2 ζευγάρια original ακουστικών iphone) Επίσης ο μπράδερ μου τα έχει για κανα 6μηνο και πάλι κανένα θέμα...
S2Katana Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Στο 3GS, ακούτε ήχο και από τα 2 εξωτερικά ηχεία, αριστερά και δεξιά από τη θύρα σύνδεσης usb?
haHa Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Ενα ειναι το εξωτερικο ηχειο!! Το αλλο που μοιαζει με ηχειο, ειναι το μικροφωνο!
S2Katana Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Oυφ, καλά το κατάλαβα.Σε ευχαριστώ. (Κλασσικά, δεν διάβασα manual lol)
inSync Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 the ra1n has come http://www.blackra1n.com κατεβάστε το one-click * 30 sec jailbreak για την 3.1.2 μόνο για windows για την ώρα (thnx bootcamp)
Whiteyez Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Απίστευτος ο GeoHot, respect. Tο δοκίμασα σε Windows 7 x64 και όλα δούλεψα ρολόι με το 3GS μου.
Vasilisxd Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Πράγματι , το δοκίμασα και εγώ σήμερα σε ένα 3Gs. Έκανα αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση 3.1.2 , έτρεξα το εξεδάκι , μπήκε μόνο του σε DFU και έβαλε ένα icon με το blackra1n. Το έτρεξα και έγινε το Jailbrake. Η όλη διαδικασία κράτησε -βαριά- ένα λεπτό και είναι το Πλέον εύκολο αποφυλάκισμα. Super το πρόγραμμα του geohot, πλάκα εχει την ώρα που είναι σε DFU δείχνει ότι και στο Site...την φάτσα του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα