daniel's_saving_grace Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά, χτες μου έτυχε να είναι εκτός μπρίζα το wi-fi μου και το κινητό συνδέθηκε σε GPRS αυτόματα και μoυ κατανάλωσε traffic. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω το GPRS ή να με ρωτάει πριν συνδεθεί; Έχω iphone 3GS άσπαστο σε cosmote. (Η ερώτηση είναι πέρα από το ότι μπορούσα να το είχα δει από μόνος μου το σηματάκι του GPRS, αυτό το ξέρω)...
haHa Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Αρχικα προσεξε μην σου καταναλωνει traffic ακομα και χωρις να το καταλαβεις.. Πχ οταν εισαι εκτος wifi και τυχει και κανει fetch για email κλπ. Η καλυτερη λυση για την απενεργοποιησει του 3g/gprs ειναι να βαλεις λαθος apn. Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν σε nonjailbroken iphone με cosmote carrier μπορεις να αλλαξεις το apn. Για δες στις ρυθμισεις->network.
doctorm Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Υπαρχει ενα εξαρτημα το οποιο κανει 50Ε περιπου αλλα δουλευει μονο σε Ipod..δωρον αδωρον απο την apple. εγω ακουω ραδιοφωνακι μαζι με τα ακουστικα του iphone, παιζει τελεια!και εκτος απο ραδιοφωνο, παιζει σαν controler του ipod, αλλαζει κοματια κτλ http://www.griffintechnology.com/products/navigate Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2009 από doctorm
koumos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 εγω ακουω ραδιοφωνακι μαζι με τα ακουστικα του iphone, παιζει τελεια!και εκτος απο ραδιοφωνο, παιζει σαν controler του ipod, αλλαζει κοματια κτλ http://www.griffintechnology.com/products/navigate Ελα , δεν το ξερα οτι υπηρχε τετοιο συμβατο με iphone! nice..
gRim Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 εγω ακουω ραδιοφωνακι μαζι με τα ακουστικα του iphone, παιζει τελεια!και εκτος απο ραδιοφωνο, παιζει σαν controler του ipod, αλλαζει κοματια κτλ http://www.griffintechnology.com/products/navigate Σε ευχαριστώ για την πληροφορία!
alan79 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπερα και απο μενα, εχω μια απορια οποιος μπορει να βοηθησει. Ειμαι συνδρομητης voda. και εχω συνδεση με οικονομικο προγραμμα. Μπορω στο προγραμμα αυτο να βαλω σκετο πακετο με data (πχ το surf & email 250) ? Με συμφερει καλυτερα στο παγιο παρα ενα προγραμμα συμβολαιου που ειναι αποκλειστικα για iphone. Οποιος ξερει να απαντησει. Ευχαριστω.
daniel's_saving_grace Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Η καλυτερη λυση για την απενεργοποιησει του 3g/gprs ειναι να βαλεις λαθος apn.Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν σε nonjailbroken iphone με cosmote carrier μπορεις να αλλαξεις το apn. Για δες στις ρυθμισεις->network. Δε μου δίνει τέτοια επιλογή!
haHa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δε μου δίνει τέτοια επιλογή! Jailbreak λοιπον! (εκτος αν ξερεις καποιος κανα κολπο να εμφανισεις το apn menu χωρις jailbreak)
inSync Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Jailbreak λοιπον! (εκτος αν ξερεις καποιος κανα κολπο να εμφανισεις το apn menu χωρις jailbreak) Ίσως αν βάλει κάποιο .ipcc αρχείο με λάθος apn (edit με .plist editor) με alt+Restore
DimitrisM. Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Σημερα, με δυνατο ηλιακο φως απο πισω μου, ειδα αριστερα οπως το κραταω στην παλαμη μου τρια κοκκινα "στιγματα". Το ενα κατω απο το αλλο και το τριτο αριστερα τους.Τι ειναι?Καποιος αισθητηρας?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Σημερα, με δυνατο ηλιακο φως απο πισω μου, ειδα αριστερα οπως το κραταω στην παλαμη μου τρια κοκκινα "στιγματα". Το ενα κατω απο το αλλο και το τριτο αριστερα τους.Τι ειναι?Καποιος αισθητηρας? Οι αισθητήρες φωτός για την αυτόματη ρύθμιση του φωτισμού της οθόνης και ο αισθητήρας που απενεργοποιεί την οθόνη όταν πλησιάζεις το τηλέφωνο στο αυτί σου!
giorgos_k Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Καλημέρα, ερώτηση : Σε iPhone 3GS αγορααασμένο απο Αμερική άρα κλειδωμένο, αφού πραγματοποιηθεί το ξεκλείδωμα(ultr@snow) θα δουλεύει κανονικά internet και tethering απο vodafone αρχικά, αλλα και με wind-cosmote(με κάποιο data plan προφανώς και τις αντίστοιχες ρυθμίσεις apn κλπ)?
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Καλημέρα, ερώτηση : Σε iPhone 3GS αγορααασμένο απο Αμερική άρα κλειδωμένο, αφού πραγματοποιηθεί το ξεκλείδωμα(ultr@snow) θα δουλεύει κανονικά internet και tethering απο vodafone αρχικά, αλλα και με wind-cosmote(με κάποιο data plan προφανώς και τις αντίστοιχες ρυθμίσεις apn κλπ)? Aν μιλαμε για την 3.1 οχι(προς το παρον τουλαχιστον),καθως η apple εχει απενεργοποιησει το tethering
giorgos_k Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Οχι στην 3.1, σε 3.0 ή 3.0.1 παίζουν ολα μια χαρά? Ευχαριστώ
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Οχι στην 3.1, σε 3.0 ή 3.0.1 παίζουν ολα μια χαρά? Ευχαριστώ Yeap! (10 χαρακτηρες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα