kage Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 http://myplaisio.gr/news/%CF%84%CE%BF-iphone-3gs-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%BE%CE%B5%CE%B9-video-1080p Το iPhone 3GS μπορεί να παίξει video 1080p...καλο ειναι για διαφημιση αλλα ακουγετε χλωμο...
inSync Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 http://myplaisio.gr/news/%CF%84%CE%BF-iphone-3gs-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%BE%CE%B5%CE%B9-video-1080pΤο iPhone 3GS μπορεί να παίξει video 1080p...καλο ειναι για διαφημιση αλλα ακουγετε χλωμο... Παίζει σε συγκεκριμένα όμως bitrate...
islas canarias Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Θέμα: iphone και access point προβληματα! Kαλημερες! εχω το εξης προβλημα: το iphone μου (3gs), ενω συνδεεται κανονικα στο ασυρματο ρουτερ, μερικα μετρα παρακατω που εχω access point, αρνειται πεισματικα να συνδεθει. ξερει κανεις τι παιζει?? (εαν παω παλι πισω προς το ρουτερ..κανενα προβλημα!) (το δικτυο ειναι μια χαρα, ολα τα pc/laptop συνδεονται και στα access points και παντου!)
lefman07 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Σήμερα έβαλα το wind-i 300. Θάλω να με βοηθήσετε τι ρυθμίσεις να κάνω στο iphone ωστε να μπαίνω στο internet. Ευχαριστώ!
kikoath Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Σήμερα έβαλα το wind-i 300. Θάλω να με βοηθήσετε τι ρυθμίσεις να κάνω στο iphone ωστε να μπαίνω στο internet. Ευχαριστώ! Θσ πας Settings –> General –> Network –> Cellular Data Network και μετά θα βάλεις τα παρακάτω APN: gint.b-online.gr Username: κενό Password: κενό
lefman07 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Θσ πας Settings –> General –> Network –> Cellular Data Network και μετά θα βάλεις τα παρακάτω APN: gint.b-online.gr Username: κενό Password: κενό Ευχαριστώ! Σε διπλανό forum μου είπαν να βάλω αυτό το ΑΡΝ αλλά για username+password να βάλω web. Δούλεψε και με αυτό το τρόπο. Τι συμβαίνει;
Snolly Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Ευχαριστώ! Σε διπλανό forum μου είπαν να βάλω αυτό το ΑΡΝ αλλά για username+password να βάλω web. Δούλεψε και με αυτό το τρόπο. Τι συμβαίνει; Απλά δε χρειάζεται authentication. Και αυτά να βάλεις θα παίξει. username: maria password: h_asxhmh
tempo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Απλά δε χρειάζεται authentication. Και αυτά να βάλεις θα παίξει. username: maria password: h_asxhmh :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
lefman07 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ φίλε μου. edit: ΠΑιδιά βοήθεια! Εγκατέστησα το itunes 9 και ότι και να κάνω crashάρει. Τι να κάνω μου έχει σπάσει τα νεύρα. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2009 από lefman07
DimitrisM. Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Σημερα παρελαβα το νεο iphone καθως το προηγουμενο που ειχα αγορασει ηταν ελαττωματικο και το γυρισα πισω μολις το αγορασα.Το κουτι του σημερινου ειχε επιπλεον αυτοκολλητο " Εισαγεται για την Cosmote.Κατασκευαστηκε στην Κινα" .Στην Κινα κατασκευαζονται τα iphones?
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Στην Κινα κατασκευαζονται τα iphones? Yeaaaaaap ααααααα
islas canarias Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Σημερα παρελαβα το νεο iphone καθως το προηγουμενο που ειχα αγορασει ηταν ελαττωματικο και το γυρισα πισω μολις το αγορασα.Το κουτι του σημερινου ειχε επιπλεον αυτοκολλητο " Εισαγεται για την Cosmote.Κατασκευαστηκε στην Κινα" .Στην Κινα κατασκευαζονται τα iphones? designed in california, made in china...
Xorxhs! Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 μια γρηγορη ερωτηση αν και πιστευω οτι σιγουρα εχει ειπωθει ξανα... Τι ισχυει με το gps του iphone 3gs? Exω το eten glofish x800 και το gps του θεωρω οτι ειναι απο τα καλυτερα(sirf star III). Eιναι δωρεαν? Υπαρχει προγραμμα οπως το destinator ή καποιο αλλο της ιδιας περιπου ευχρηστίας?
ArisG88 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 μια γρηγορη ερωτηση αν και πιστευω οτι σιγουρα εχει ειπωθει ξανα...Τι ισχυει με το gps του iphone 3gs? Exω το eten glofish x800 και το gps του θεωρω οτι ειναι απο τα καλυτερα(sirf star III). Eιναι δωρεαν? Υπαρχει προγραμμα οπως το destinator ή καποιο αλλο της ιδιας περιπου ευχρηστίας? Μια χαρα ειναι το GPS , υπαρχουν προγραμματα που δεν χρειαζεσαι internet πχ Navigon, Tom Tom
islas canarias Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Μια χαρα ειναι το GPS , υπαρχουν προγραμματα που δεν χρειαζεσαι internet πχ Navigon, Tom Tom +1, εχω το navigon! συνδεεται σχετικα γρηγορα με δορυφορο και εχει πολυ καλους χαρτες. χρησημοποιει μονο gps δεκτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα