koumos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Ναι βρε ανθρωπε! Πατωντας το Shift + Restore και διαλεγοντας το καταλληλο .ipsw (απο το λινκ που σου εδωσα) το οποιο ειναι η 3.0 και ΟΧΙ η 3.1 το τηλεφωνο θα επιστρεψει στην 3.0 Σε οποιο .ipsw του πεις θα κανει restore Και οχι στην 3.1 υποχρεωτικα
ApoelAndreas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Ναι βρε ανθρωπε! Πατωντας το Shift + Restore και διαλεγοντας το καταλληλο .ipsw (απο το λινκ που σου εδωσα) το οποιο ειναι η 3.0 και ΟΧΙ η 3.1 το τηλεφωνο θα επιστρεψει στην 3.0Σε οποιο .ipsw του πεις θα κανει restore Και οχι στην 3.1 υποχρεωτικα Μα αφου σου λεω, για να το κανω αυτο που λες πρεπει να κανω κατι download. Γιατι πρεπει να γινεται αυτο? Αφου υποτιθεται ετσι και αλλιως θα επρεπε να παει στην 3.0 ενω τωρα πρεπει να το κατεβασω το firmware απο μονος μου. Και δεν υπαρχει καν στο iTunes ή στο site της Apple... Αυτο που λεω ειναι οτι δεν κανει Restore σε οποιο .ipsw του πω. Για να το κανει αυτο, πρεπει να κατεβασω καποιο .ipsw. Τωρα θα κανει απο μονο του Restore στο νεοτερο .ipsw που υπαρχει.
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 3GS εχω. Υπαρχουν καπου τα firmwares στο site της Apple? Στο site της Apple δεν βρηκα κατι...Στο link που σου εδωσα υπαρχουν και για 3GS Τα λινκς στο iphonehellas ειναι απο το site της apple.
ApoelAndreas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Ta λινκς στο iphonehellas ειναι απο το site της apple. Αυτο θελω. Αφου ειναι απο το site της Apple, σημαινει οτι υπαρχουν και εκει. Αλλα δεν βρισκω τπτ.
koumos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Γιατι πρεπει να γινεται αυτο? Κατσε 2 λεπτα να παρω τον Steve Jobs να τον ρωτησω... ετσι ειναι...τι να κανουμε τωρα? απλα η apple θεωρει οτι καθε firmware παλιο = Περασμενα ξεχασμενα και σε προτρεπει υποχρεωτικα να πας στο καινουργιο γιατι θα ειναι καλυτερο..
ApoelAndreas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Γιατι πρεπει να γινεται αυτο? Κατσε 2 λεπτα να παρω τον Steve Jobs να τον ρωτησω...ετσι ειναι...τι να κανουμε τωρα? απλα η apple θεωρει οτι καθε firmware παλιο = Περασμενα ξεχασμενα και σε προτρεπει υποχρεωτικα να πας στο καινουργιο γιατι θα ειναι καλυτερο.. Χεσμενη την εχω την Apple. Την 3.0.1 δεν προκειται να την βαλω με τιποτα.
koumos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Μα δε σε πιεζει κανεις να τη βαλεις με το ζορι ντε. Shift+Restore την 3.0 και τελος. αρκετα το κουρασαμε!
mindtrapper Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) Γνωρίζει κανείς αν για να μπω net με 3g πρέπει να έχω και edge ενεργοποιημένο; Έχω wifi και edge κλειστό (από sbsettings) και ανοίγω μόνο 3g αλλά δεν έχει σύνδεση ακόμα και αν το σηματάκι πάνω λέει "3G" και δείχνει να έχει σήμα (σε ελάχιστα σημεία δηλαδή, μας έχει υποχρεώσει η Cosmote με την κάλυψη 3g...). Τρία μπορεί να συμβαίνουν: 1. Να λέει ότι έπιασε 3g αλλά να έχει πιάσει τα @@ του. 2. Να θέλει και edge ανοιχτό για να δουλέψει το 3g (αλλά γιατί; ) 3. Να έχει το τηλέφωνο μου πρόβλημα. Που μου φαίνεται χλωμό γιατί πριν 2 εβδομάδες είχα πιάσει 3g στο Αίγιο κοντά και δούλευε. Μετά γύρισα σπίτι και έμπαινα μόνο με wifi (δεν πιάνω 3g εδώ anyway) αλλά σήμερα ήμουν κέντρο Αθήνα και δεν δούλευε. Help. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2009 από mindtrapper
flameboy Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Οχι δεν έχει σχέση το edge και δεν νομίζω οτι η cosmote το υποστηριζει ετσι κι αλλιώς. Μαλλον το πρώτο θα συμβένει...
looperx Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Γεια χαρά παιδιά. Μόλις πέρασα κι εγώ μετά από χρόνια χρήσης windows mobile στο iphone 3GS. Το πήρα από κάποιον που το είχε από επιδότηση σφραγισμένο. Το θέμα είναι ότι δε μου έδωσε το τιμολόγιο, το χρειάζομαι για την εγγύηση ή μου φτάνει το serial και το imei της συσκευής;Ευχαριστώ πολύ!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Υπενθυμίζω στα μέλη ότι απαγορεύεται αυστηρά η αναζήτηση ή η δημοσίευση link για παράνομα αντίγραφα λογισμικού. Στην απαγόρευση αυτή συμπεριλαμβάνεται και το λογισμικό για το iPhone.
Nosterdamus Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Καλημέρα σας, Θα ήθελα παρακαλώ να μου λύσετε μια απορία. Ετοιμάζομαι να κάνω format στο PC και θέλω να πάρω backup το iTunes. Το OS μου είναι Win 7 επομένως το path που κρατάει το backup είναι όπως τα Vista: “On Windows Vista: \Users\(username)\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup\” Αυτό το path είναι σωστό; Απλά θα κάνω copy-paste όλο το φάκελο “backup” στο “new” PC και θα είναι όλα όπως πρέπει ή θα χάσω contacts, sms κλπ; Για να πάρω τα mp3 πρέπει να κάνω copy το \Music\iTunes;Τι θα γίνει με τις φωτο, τα applications στο επόμενο sync; Θα χαθούν; Eυχαριστώ.
tor_mentor Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα σε όλους. Έχω μια απορία. Ξέρει κανείς πότε θα ξαναέχουμε iPhone 3GS στα καταστήματα της Ελλάδας? Το έχω κάνει παραγγελία από κατάστημα της Vodafone και με πηγαίνουν από βδομάδα σε βδομάδα εδώ και 3 βδομάδες τώρα. Άκουσα ότι η Apple είχε κάποιο πρόβλημα με το shipping των κινητών στην Ελλάδα, ότι ήρθαν πολύ λιγότερα από αυτά που ήταν να έρθουν, αλλά δεν έχω ακούσει τίποτα για το πότε θα έχουμε iPhone 3GS ξανά στην αγορά.
vasilis450 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 καλησπερα δεν μπορω να ακουσω ραδιο απο το e-radio.gr , δεν μπορω να δω το live score απο τη σελιδα του παμε στοιχημα. προσπαθησα να κατβασω το flash απο το safari αλλα δεν το κατεβαζει υπαρχει καποιος τροπος να βρω ακρη να το κατεβασω στο iphone 3gs η δεν γινετε ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα