Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μην λέμε ότι θέλουμε. Σου παραθέτω το σχεδιάγραμμα από το manual του 3GS

34xkzna.jpg

Ναι, έχεις δίκιο... Μπερδεύτηκα σε αγγλική σελίδα που ανέφερε για 2 speakers, αλλά το ένα εννοούσε το ακουστικό :-)

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.
Παιδιά ξέρει κανείς πως μπορείς να αυξομειώσεις την ένταση του wifi; Νομίζω είχα διαβάσει (σε αυτό το topic μάλλον) ότι κάπως μπορείς να επιλέξεις την ισχύ του wifi έτσι ώστε να το μειώνεις στο σπίτι και να το βάζεις στο full όταν πας έξω. Δεν το βρίσκω με τίποτα όπως, δυστυχώς.

Αν εννοείς στο iphone δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση. Μπορεί όμως να έχει αντίστοιχη επιλογή το Wifi router που έχεις.

B)

Δημοσ.
Αν εννοείς στο iphone δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση. Μπορεί όμως να έχει αντίστοιχη επιλογή το Wifi router που έχεις.

B)

Πρέπει να έχεις δίκιο, αλλά σπάω το κεφάλι μου επειδή είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είχα διαβάσει κάτι τέτοιο στο Insomnia. Κάποιος έλεγε ότι ζεσταίνεται το κινητό του όταν βάζει wifi και του είχαν προτείνει να χαμηλώσει την ισχύ του δέκτη.

Μάλλον θα διάβαζα για άλλη συσκευή. :o

Δημοσ.

Παιδιά έχω το iphone εδώ και 2 εβδομαδες και όλα οκ μέχρι χθες με την μπαταρία. Μου κρατούσε 2 μέρες περίπου. Χθες όμως εγκατέστησα τα mobilelog, navigon, im+lite και quickoffice και από σημερα το πρωι που το άνοιξα μου τρώει την μπαταρία σαν τρελό. Χωρις να κάνω τίποτα και όλα κλειστά και η μπαταρία έχει φτάσει 76% από 100! Τί παίζεται? Ξέρετε κάτι? Είναι κάποιο από αυτά τα προγράμματα battery drainer? Πρέπει να φτιάξω κάποια ρύθμιση?

Δημοσ.

Το IM+ Lite το καινούριο, από όσο ξέρω, κρατάει ενεργά τα push notifications για μία ώρα.

Σίγουρα τρώει μπαταρία το feature.

Για τις άλλες εφαρμογές δεν ξέρω.

Δημοσ.

Παιδιά απο διαθεσιμότητα πως πάνε τα καταστήματα στην Αθήνα αυτές τις μέρες;

Θέλω σκέτη 32αρα συσκευή χωρίς σύνδεση. Αν παω σε γερμανούς κλπ θα βρεθεί καμία ή να περιμένω να μπει ο Σεπτεμβριος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το iPhone είναι ευαίσθητο στην θερμοκρασία.

Αν το ξεχάσετε στο αυτοκίνητο, αν το έχετε μπροστά στο παμπρίζ για πλοήγηση και το βλέπει ο ήλιος, καθώς και πιθανόν σε άλλες περιπτώσεις, υπερθερμαίνεται και πρέπει να περιμένετε να κρυώσει για να λειτουργήσει κανονικά.

http://support.apple.com/kb/HT2101

"Operate iPhone 3G and iPhone 3GS in a place where the temperature is between 0º and 35º C (32º to 95º F). Low- or high-temperature conditions might temporarily shorten battery life or cause the device to temporarily stop working properly."

"Using certain applications in hot conditions or direct sunlight for long periods of time, such as GPS tracking in a car on a sunny day or listening to music while in direct sunlight."

Μήπως εννοεί στην παραλία;

Σας έχει συμβεί;

post-6684-12906301961_thumb.jpg

Επεξ/σία από StavrosD
Δημοσ.
Το iPhone είναι ευαίσθητο στην θερμοκρασία.

Αν το ξεχάσετε στο αυτοκίνητο, αν το έχετε μπροστά στο παμπρίζ για πλοήγηση και το βλέπει ο ήλιος, καθώς και πιθανόν σε άλλες περιπτώσεις, υπερθερμαίνεται και πρέπει να περιμένετε να κρυώσει για να λειτουργήσει κανονικά.

http://support.apple.com/kb/HT2101

"Operate iPhone 3G and iPhone 3GS in a place where the temperature is between 0º and 35º C (32º to 95º F). Low- or high-temperature conditions might temporarily shorten battery life or cause the device to temporarily stop working properly."

Σας έχει συμβεί;

Μια φορα οταν το ειχα για κανα μισαωρο φατσα καρτα στον ηλιο πανω στην αμμο, ενω ακουγα μουσικη και εστελνα email, μου το πεταξε..

post-24216-129063019611_thumb.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.
Μια φορα οταν το ειχα για κανα μισαωρο φατσα καρτα στον ηλιο πανω στην αμμο, ενω ακουγα μουσικη και εστελνα email, μου το πεταξε..

[ATTACH]19761[/ATTACH]

Εμένα στο αμάξι συνδεδεμένο με το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου και με το Navigon 2 ώρες σε full λειτουργία!

:devil:B):shifty:

Δημοσ.

Αν το 3gs είχε και τα παρακάτω θα ήταν το πιο ολοκληρωμένο κινητό του πλανήτη:

1) Φλας στην φωτογραφική

2) Flash στο ιντερνετ

3) Ραδιόφωνο

4) Ανταλλαγή αρχείων bluetooth

5) Αναφορά μηνυμάτων με ελληνικούς χαρακτήρες

6) 160 χαρακτήρες με ελληνικούς χαρακτήρες σε μήνυμα

Πιστεύετε ότι μπορεί να ενσωματωθεί κάποιο από αυτά με update? Ή θα πάμε για το iphone 4g?

Δημοσ.
Αν το 3gs είχε και τα παρακάτω θα ήταν το πιο ολοκληρωμένο κινητό του πλανήτη:

1) Φλας στην φωτογραφική

2) Flash στο ιντερνετ

3) Ραδιόφωνο

4) Ανταλλαγή αρχείων bluetooth

5) Αναφορά μηνυμάτων με ελληνικούς χαρακτήρες

6) 160 χαρακτήρες με ελληνικούς χαρακτήρες σε μήνυμα

Πιστεύετε ότι μπορεί να ενσωματωθεί κάποιο από αυτά με update? Ή θα πάμε για το iphone 4g?

Μπά δε πιστεύω, υπάρχουν τα Νόκια και τα Ericsson για αυτές τις δουλειές. :-)

Δημοσ.

καλημερα σας κυριες και κυριοι !!

εδω και καμια βδομαδα εχω και εγω το 3gs το 16αρι , ειναι το πρωτο μοθ iphone και φυσικα εχω πολλες ερωτησεις και ευχομαι να μην βαριεστε να μ απαντατε.

Εχω βαλει φωτο και μουσικη αλλα δεν μπορω να βαλω βιντεο.

Θα ξεκινησω με αυτες τις λιγεσ ερωτησεις τωρα και θα ακολουθησουν και αλλες σιγα σιγα

1ον πως βαζω βιντεο στο iphone

2ον πως βαζω καποιο ηχο οταν με καλουν εκτος απο αυτους που εχει ? καποιο τραγουδι πχ ( αυτο ισχυει και για ξυπνητηρι κτλ )

Αν μου απαντησετε αυτα θα σας πω ενα μεγαλο ευχαριστω

..... αα και κατι αλλο. ειμαι απο χωριο οποτε να μου τα λετε λιγο αναλυτικα

ευχαριστω και παλι :)

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά! Να κάνω μια ερώτηση? Υπάρχει κάποιο app με ringtones που να υπάρχει ο κλασικό ήχος κλήσης (αυτός με το απλό ring, ring)?? Ψάχνω να βρώ αυτό το απλό ringtone, και δε μπορώ με τίποτα!!:-(

Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση , ψιλοβρηκα σε καποια ακρη

τωρα θελω αλλη βοηθεια και μιλαω πολυ σοβαρα.

ψαχνω 2 ωρες πως να χτυπαει το ξυπνητηρι ενω ειναι κλειδωμενο το Iphone

μολις πας να το ανοιξεις να κανεις οτιδηποτε τοτε αρχιζει και χτυπαει και ας ηταν η ειδοποιηση πριν 2 ωρες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...