DimitrisM. Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 ... Θα σου προτεινα να πας σε Γερμανο παντως... +10 .Γυρισα καταστηματα Vodafone ,τα οποια με διαβεβαιωσαν οτι δεν υπαρχει σε αλλα καταστηματα και Πλαισιο μου ειπαν μονο συνδεση.Αν εισαι τυχερος στο Γερμανο...Αλλα ψαξε και στα δυο πρωτα καταστηματα που ειπα πιο πανω,μηπως και καταλαβαν οτι πρεπει να πουλησουν. Πρωτες εμπειριες απο 3g S, η μπαταρια δεν κρατατει πολυ.Αχ αυτοι οι "ενεργοφαγοι" επεξεργαστες...αλλα στο Need for speed, oυτε για πλακα δεν κολλαει!Oλα τα υπολοιπα τελεια! Μηπως ξερετε που μπορω να βρω στην Ελλαδα κατι αντιστοιχο ( --> http://store.apple.com/us/product/TS815LL/A?fnode=MTY1NDA4NA&mco=MjE0NzkxNg). Στo fnac ειχα βρει ενα 250 mah με τιμη ιδια με αυτου στο link, ο οποιος ειναι 1000mah!
ApoelAndreas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Lol, εγω γυρευω Ipod Socks, απ'οτι γραφει ειναι οκ και με Iphone και ειναι το μονο πραγμα σε θηκη που μου αρεσε. Αλλα στην Αμερικη το εχουν 30 δολλαρια και στην Ελλαδα 30 ευρω.
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Πρωτες εμπειριες απο 3g S, η μπαταρια δεν κρατατει πολυ. Εlaborate plz.Εχει κανει jailbreak,εχεις κλειστο push,wifi,κλπ κλπ?Οταν λες δεν κραταει πολυ,δηλαδη?Μετα απο ποσες ωρες σου τελειωσε?Ακουγες μουσικη,επαιζες need for speed?
DimitrisM. Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Εlaborate plz.Εχει κανει jailbreak,εχεις κλειστο push,wifi,κλπ κλπ?Οταν λες δεν κραταει πολυ,δηλαδη?Μετα απο ποσες ωρες σου τελειωσε?Ακουγες μουσικη,επαιζες need for speed? Απο χθες στις 12 τη νυχτα μεχρι σημερα το πρωι στις 9 περιπου με wifi και 3g, με το που παιρνω τηλεφωνο εκλεισε.Απο κει κ περα με πληρη φορτιση (γυρω στη 1 30 ωρα διαρκεια),χωρις jailbreak(παιζει ρολο στην καταναλωση?),ανοιχτο push,κλειστο wifi,χωρις 3g,χωρις μουσικη ή παιχνιδια, κοινως στην αναμονη και λιγα τηλεφωνα μεχρι 5 λεπτα και τωρα εχω 28%. Ελπιζω να μη σας εμπλεξα...!
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Απο χθες στις 12 τη νυχτα μεχρι σημερα το πρωι στις 9 περιπου με wifi και 3g, με το που παιρνω τηλεφωνο εκλεισε. Αν δουλευε το wifi και το 3g μου ακουγεται σχεδον λογικο(αν και λιγοτερη διαρκεια απ οτι θα περιμενα) κει κ περα με πληρη φορτιση (γυρω στη 1 30 ωρα διαρκεια),χωρις jailbreak(παιζει ρολο στην καταναλωση?),ανοιχτο push,κλειστο wifi,χωρις 3g,χωρις μουσικη ή παιχνιδια, κοινως στην αναμονη και λιγα τηλεφωνα μεχρι 5 λεπτα και τωρα εχω 28%. 28% αφου περασαν ποσες ωρες απο την φορτιση?Περιπου 10.30 το πρωι μεχρι τωρα? Το jailbreak το ρωτησα για να δω αν εχεις ssh.Kλειστο κ αυτο να υποθεσω. Οπως κ να χει με ssh η οχι,λιγο μου ακουγεται οντως.
DimitrisM. Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Αν δουλευε το wifi και το 3g μου ακουγεται σχεδον λογικο(αν και λιγοτερη διαρκεια απ οτι θα περιμενα) 28% αφου περασαν ποσες ωρες απο την φορτιση?Περιπου 10.30 το πρωι μεχρι τωρα? Το jailbreak το ρωτησα για να δω αν εχεις ssh.Kλειστο κ αυτο να υποθεσω. Οπως κ να χει με ssh η οχι,λιγο μου ακουγεται οντως. Aκριβως.Ας μας πει και καποιος αλλος την "εμπειρια" του για το S. Συγκριτικα με το προηγουμενο μοντελο, ειναι καλυτερη ή χειροτερη η μπαταρια του S ?
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Aκριβως.Ας μας πει και καποιος αλλος την "εμπειρια" του για το S. Συγκριτικα με το προηγουμενο μοντελο, ειναι καλυτερη ή χειροτερη η μπαταρια του S ? Με το 3g δεν μπορω να σου πω απο προσωπικη μπαταρια αλλα με 2g,ναι αντεχει αρκετα περισσοτερο η μπαταρια.Το παραδειγμα που συνηθως αναφερω(2 μερες πριν το εφαρμοσα και παλι),ειναι 7 ωρες ταξιδι με συνεχη μουσικη,κλειστο ssh,wifi,push,brightness στο μισο,κλειστο EQ,τηλεφωνηματα συνολικης διαρκειας περιποu 10-15 λεπτων και 1-2 παρτιδες holdem στο ενδιαμεσο.Η μπαταρια φτανει περιπου στο 25%.Το 2g μου ειναι 2 χρονων εκτενους χρησης. Παρ ολα αυτα,για να ειμαστε οσο πιο ακριβεις γινεται στην συγκριση θα πρεπει να κανουμε ιδια τεστ.Κοινως να κλεισεις 3g,push,τυχον ΕQ κλπ.Yποτιθεται-και δεν νομιζω να μην ειναι αληθεια-πως εχει καλυτερη μπαταρια το S.(..βεβαι σιγουρα ειναι και πιο ενεργοβορο)
ApoelAndreas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Πο πο, συγκινηθηκα... Μολις βρηκα το κουτι του Apple Ipod Nano 2GB μου... Το πρωτο και τελευταιο προιον που εχω απο Apple... Βρηκα τις οδηγιες, το CD και... Τα stickers!!! Σε τελια κατασταση κιολας! Ημερομηνια: 07/03/2006... Ποιο generation ηταν τοτε??
DimitrisM. Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Ψαχοντας για φορτιστες, βρηκα αυτους τους δυο.Αρκετα φθηνοτεροι απο καποιυς αντιστοιχους του apple store.Ειναι για ipod, αλλα πιστευω δεν θα εχουν προβλημα συμβατοτητας με iphone.Αραγε θα ειναι αξιοπιστοι? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802370 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912283
toxotis70 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Αν τους θες για iphone 3g - 3gs δεν κανουν... εχει αλλαξει το προτυπο δυστυχως! Στο λεω γιατι εχω 2-3 φορτιστες-ηχεια με δοψκ ποανελ- kai syskeyh aytokinhtoy poy syndeetai me to iphone και κανενα δεν παιζει με το 3g - 3gs !!!
ApoelAndreas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Σορρυ αν δεν πρεπει να το γραψω εδω αυτο... Αν οποιοσδηποτε γνωριζει απο που μπορω να βρω διαθεσιμο το original dock για το Iphone 3G S αλλα και τα Apple Ipod Socks, τα οποια ειναι οκ και για το Iphone, ειτε σε Ελλαδα ειτε σε Κυπρο παρακαλω να αφησει ενα μηνυμα εδω ή να μου στειλει πμ...
FarCry Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Aκριβως.Ας μας πει και καποιος αλλος την "εμπειρια" του για το S. Συγκριτικα με το προηγουμενο μοντελο, ειναι καλυτερη ή χειροτερη η μπαταρια του S ? υπαρχουν πολλα reviews Despite the upgrade, battery life is still generally poor (2-year old iPhone 2G are still doing way better) http://www.gsmarena.com/apple_iphone_3gs-review-369.php In real life scenarios we hardly saw any improvement over the iPhone 3G. If you intensively play around with apps - downloading, testing, tinkering, etc, the battery won't last you a full day, which is exactly what we had with the iPhone 3G. Perhaps turning the 3G off would help, but it makes no sense to voluntarily give in the HSDPA speeds.
ApoelAndreas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Yioupiiiii!!!! Μολις ειπα στον θειο μου για ΟΤΕ, πηρε τηλεφωνο και μιλησε με την κοπελα εκει και του ειπε δυστυχως εμεινε μονο ενα. Ψαχνει... και ναι!!! Apple Iphone 3G S 16GB White!!! Αλλα δυστυχως σε 5 λεπτα εκλειναν, αν και ο θειος μου ηταν πολυ κοντα, ετσι το κρατησε και θα το παρει ο θειος μου αυριο στις 10 το πρωι! Και μετα θα μου το στειλει Κυπρο...
kpartsi Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Αυτό σημαίνει να έχεις ''μπάρμπα στην Κορώνη''!!!!!!
polakis21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Εγώ το βρήκα και το πήρα στον Γερμανό στην οδό Γκύζη στην Αλεξάνδρας! Τελευταίο κομμάτι και πήρα το 16αρι το άσπρο! Κουκλί είναι! Είμαι άσχετος με iphone όμως. Το έβαλα να φορτίσει στις 17.00 το απόγευμα. Μέχρι τί ώρα πρέπει να το φορτίσω? Όπως το βλέπω που φορτίζει τώρα φαίνεται γεμάτη η μπαταρία του. Να το αφήσω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα