mindtrapper Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 στο πλαίσιο το δίνουνε μόνο με σύνδεση. Παίζει να έχει κάποιο Πλαίσιο το 32άρι;
Socratis_g Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Παίζει να έχει κάποιο Πλαίσιο το 32άρι; παίζει. πάρτους τηλ.
alexzzz Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Εγώ έκανα τα χαρτιά της σύνδεσης για το 16GB 3GS τους λέω χρώμα δεν με νοιάζει, σε 15 μέρες μου είπανε 334 ευρώ με 18μηνο 150 λεπτά ομιλίας 250 sms και 1Gb Data 40/ευρώ τον μήνα να παν να πνιγούν και να τα φέρουν τώρα από ποια εταιρεία είναι αυτό το πρόγραμμα;
DimitrisM. Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια.Μετα απο πολυ ψαξιμο στην Πατρα,αφου μου ανεβασε το αιμα στο κεφαλι η Vodafone, βρηκα το τελευταιο στο Γερμανο.Μαλλον ειναι απο αυτα που τους στελνουν για δειγμα αλλα το κουτι ηταν σφραγισμενο κανονικα.Εχει καποια διαφορα αυτο που αγορασα? Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2009 από DimitrisM.
ApoelAndreas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Καλησπερα παιδια.Μετα απο πολυ ψαξιμο στην Πατρα,αφου μου ανεβασε το αιμα στο κεφαλι η Vodafone, βρηκα το τελευταιο στο Γερμανο.Μονο που πισω στο κουτι εγραφε -Demo,not for resale- Μαλλον ειναι απο αυτα που τους στελνουν για δειγμα αλλα το κουτι ηταν σφραγισμενο κανονικα.Εχει καποια διαφορα αυτο που αγορασα? Πηγαινε στα contacts... Εχει καποια πραγματα μεσα, για να το τεσταρουν.. Καμια διαφορα σε hardware και τετοια. Με ενα restore το κανεις σαν τα αλλα.. Απλα τωρα εχει καποια contacts και τετοια... (δεν εχει ανοιχτει απο καποιον, ετσι τα στελνει η Apple για να τα δειχνουν στον κοσμο) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:27 ---------- Παρ'ολα αυτα, θα επρεπε να σου το ειχα πει οταν το αγορασες...
DimitrisM. Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Tα contacts σβηστηκαν.Απλα εχει μεινει ενα ενοχλητικο screensaver(δεν ξερω πως απενεργοποιειται) και επισης εχει καποια applications μεσα(!) τα οποια ομως δε μπορω να μετακινησω-σβησω...
ApoelAndreas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Tα contacts σβηστηκαν.Απλα εχει μεινει ενα ενοχλητικο screensaver(δεν ξερω πως απενεργοποιειται) και επισης εχει καποια applications μεσα(!) τα οποια ομως δε μπορω να μετακινησω-σβησω... Δοκιμασες το ρεστορε?
DimitrisM. Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Μολις...Εγινε επιτελους...κανονικο!Ευχαριστω πολυ Αντρεα!!
ApoelAndreas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Μολις...Εγινε επιτελους...κανονικο!Ευχαριστω πολυ Αντρεα!! Κανενα προβλημα... Ουφφ, εγω ακομα περιμενω. Και μαλιστα, ειμαι απο κυπρο, οποτε οταν παρει ο θειος μου θα πρεπει να μου το στειλει και θα περασουν ακομα μερικες μερες...
michael92 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 από ποια εταιρεία είναι αυτό το πρόγραμμα; Vodafone (+10 char)
ApoelAndreas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Μπορει να μου πει καποιος απο που στην Ελλαδα μπορω να αγορασω ενα dock για το Iphone? Μιλαμε για το original παντα, εκεινο που εχει η Apple στο site της.
dimitris2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Μπορει να μου πει καποιος απο που στην Ελλαδα μπορω να αγορασω ενα dock για το Iphone? Μιλαμε για το original παντα, εκεινο που εχει η Apple στο site της. για δες αυτο εδω
ApoelAndreas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 για δες αυτο εδω Μιλησα σε καποιον που το αγορασε απο την Κοσμοτε και ειπε ειναι ακριβως το ιδιο με αυτο στο site της Apple, αλλα τωρα γραφει μη διαθεσιμο
polakis21 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Ρε παιδιά αν πάω δηλαδή αύριο στα καταστήματα, δεν θα το βρω? Θέλω να αγοράσω μόνο την συσκευη, όχι με σύνδεση...
ApoelAndreas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Ρε παιδιά αν πάω δηλαδή αύριο στα καταστήματα, δεν θα το βρω? Θέλω να αγοράσω μόνο την συσκευη, όχι με σύνδεση... Unsure... Δεν ξερω φιλε, ισως το βρεις, ισως οχι. Θα σου προτεινα να πας σε Γερμανο παντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα