Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
750MB per month και τα δυο προγράμματα

όπως επίσης τα 200 μηνύματα που δίνουν είναι είτε sms είτε mms δε σε χρεώνει έξτρα για τα mms όπως η Vodafone.

Δημοσ.

Μου είπαν σε μια Cosmote ότι το δίνουν μόνο με καινούργια σύνδεση ενώ είμαι ήδη πελάτης συμβολαίου και πρέπει να περιμένω και μια βδομάδα να το φέρουν.

1. Τι θα κερδίσουν αν κόψω τη σύνδεση μου και κάνω πρόγραμμα i45 ας πούμε που θα πληρώνω το ίδιο πάγιο με τώρα; Ή αν τα πάρω κρανίο από αυτή τη συμπεριφορά και την κόψω τελείως;

2. Γιατί δεν έφεραν stock και το κάνουν με παραγγελίες και παπαριές τέτοιες; Αφού ξέρουν ότι θα πουλήσει το τηλέφωνο, γιατί μας πρήζουν;

Δημοσ.

Προσωπικά θα τους πω άμα δε μου το δώσουν έφυγα με φορητότητα για Vodafone. Να παίξουν με τα δικά τους λεφτά και το δικό τους χρόνο, όχι με τα δικά μου. Εγώ έχω συμβόλαιο και ούτε γουστάρω να κάνω καινούριο ούτε φυσικά να αλλάξω το πρόγραμμά μου.

Ήμαρτον... με τα λεφτά μας ότι θέλουν θα κάνουνε;

Σήμερα έψαξα να το πάρω και βρήκα μόνο ένα λευκό 16άρι στο Πλαίσιο του Πειραιά. Αλλά το λευκό μου φέρνει μιαν αναγούλα, και δε το πήρα φυσικά. Θα δείξει. :P

Δημοσ.
Προσωπικά θα τους πω άμα δε μου το δώσουν έφυγα με φορητότητα για Vodafone. Να παίξουν με τα δικά τους λεφτά και το δικό τους χρόνο, όχι με τα δικά μου. Εγώ έχω συμβόλαιο και ούτε γουστάρω να κάνω καινούριο ούτε φυσικά να αλλάξω το πρόγραμμά μου.

Ήμαρτον... με τα λεφτά μας ότι θέλουν θα κάνουνε;

Σήμερα έψαξα να το πάρω και βρήκα μόνο ένα λευκό 16άρι στο Πλαίσιο του Πειραιά. Αλλά το λευκό μου φέρνει μιαν αναγούλα, και δε το πήρα φυσικά. Θα δείξει. :P

Οχι ρε γμτ... Ασπρο 16γβ ψαχνω...

Δημοσ.
Μου είπαν σε μια Cosmote ότι το δίνουν μόνο με καινούργια σύνδεση ενώ είμαι ήδη πελάτης συμβολαίου και πρέπει να περιμένω και μια βδομάδα να το φέρουν.

1. Τι θα κερδίσουν αν κόψω τη σύνδεση μου και κάνω πρόγραμμα i45 ας πούμε που θα πληρώνω το ίδιο πάγιο με τώρα; Ή αν τα πάρω κρανίο από αυτή τη συμπεριφορά και την κόψω τελείως;

Από τη συσκευή σκέτη, χωρίς συμβόλαιο, το κέρδος του καταστήματος είναι ελάχιστο. Αντίθετα, από κάθε συμβόλαιο, το μαγαζί ωφελείται από το λεγόμενο "airtime": για όσο καιρό έχεις το συμβόλαιο, το μαγαζί παίρνει ποσοστά από το μηνιαίο λογαριασμό σου.

Γι' αυτό, εφ' όσον υπάρχει έλλειψη συσκευών προτιμούν να τα δίνουν με συμβόλαιο. Συνήθως το "αφεντικό" του μαγαζιού (ειδικά αν είναι franchise) δίνει τις "κατευθύνσεις" για το τι θα πουλάνε και πως. Από εκεί και πέρα μπορεί κάποιος πωλητής να κάνει "τα στραβά μάτια", ειδικά αν ο ίδιος δεν παίρνει ποσοστά από τις πωλήσεις (σπανίως βέβαια).

2. Γιατί δεν έφεραν stock και το κάνουν με παραγγελίες και παπαριές τέτοιες; Αφού ξέρουν ότι θα πουλήσει το τηλέφωνο, γιατί μας πρήζουν;

Η έλλειψη δεν οφείλεται σε λάθος προγραμματισμό των Ελλήνων (Cosmote & Vodafone). Είναι παγκόσμιο φαινόμενο και οφείλεται στο ότι οι πωλήσεις του 3GS ξεπέρασαν κατά πολύ τις προβλέψεις της Apple. Κοινώς, δεν προλαβαίνουν να τα φτιάχνουν...

Όλα τα παραπάνω ισχύουν και για Cosmote, και για Vodafone.

Δημοσ.
Από τη συσκευή σκέτη, χωρίς συμβόλαιο, το κέρδος του καταστήματος είναι ελάχιστο. Αντίθετα, από κάθε συμβόλαιο, το μαγαζί ωφελείται από το λεγόμενο "airtime": για όσο καιρό έχεις το συμβόλαιο, το μαγαζί παίρνει ποσοστά από το μηνιαίο λογαριασμό σου.

Γι' αυτό, εφ' όσον υπάρχει έλλειψη συσκευών προτιμούν να τα δίνουν με συμβόλαιο. Αυτό ισχύει και για Cosmote, και για Vodafone.

Η έλλειψη δεν οφείλεται σε λάθος προγραμματισμό των ελλήνων (Cosmote & Vodafone). Είναι παγκόσμιο φαινόμενο και οφείλεται στο ότι οι πωλήσεις του 3GS ξεπέρασαν κατά πολύ τις προβλέψεις της Apple. Κοινώς, δεν προλαβαίνουν να τα φτιάχνουν...

Ειμαστε απροβλεπτοι εεε? :-D Παντως ο Γερμανος το εδινε απο εχτες και μαλιστα σκετη συσκευη...

Δημοσ.

Πιθανόν στο Γερμανό χθες να μην γνώριζαν πως αρχικά θα έρθουν πολύ λίγα κομμάτια και γι' αυτό να άρχισαν να τα πουλάνε χωρίς συμβόλαιο...

Δημοσ.
Πιθανόν στο Γερμανό χθες να μην γνώριζαν πως αρχικά θα έρθουν πολύ λίγα κομμάτια και γι' αυτό να άρχισαν να τα πουλάνε χωρίς συμβόλαιο...

Aham... Πολυ αδικο ομως... Δεν γινεται να μας αρνουνται να μας πουλησουν μια συσκευη. Τι μας νοιαζει εμας αν θελουν να πουλησουν με νεο συμβολαιο? Απο την στιγμη που εχουν στο στοκ δικαιουμαστε να την αγορασουμε... Ακους εκει... :-(

Δημοσ.
Νομιζω καποιοι το αγορασαν και χωρις...

στην αρχή. μετά είδανε ότι πουλάει σαν τρελό και λένε εδω στο ελλαδιστάν. ας τους κάνουμε κ συμβόλαια μαζί. να τους χρεώσουμε όσο γίνεται!! λες και τα 570 ευρώ που κάνει η συσκευή είναι λίγα.

Δημοσ.

Εγώ έκανα τα χαρτιά της σύνδεσης για το 16GB 3GS τους λέω χρώμα δεν με νοιάζει, σε 15 μέρες μου είπανε :-(

334 ευρώ με 18μηνο 150 λεπτά ομιλίας 250 sms και 1Gb Data

40/ευρώ τον μήνα

να παν να πνιγούν και να τα φέρουν τώρα :P

Δημοσ.
Εγώ έκανα τα χαρτιά της σύνδεσης για το 16GB 3GS τους λέω χρώμα δεν με νοιάζει, σε 15 μέρες μου είπανε :-(

334 ευρώ με 18μηνο 150 λεπτά ομιλίας 250 sms και 1Gb Data

40/ευρώ τον μήνα

να παν να πνιγούν και να τα φέρουν τώρα :P

Τι λενε ρε πανε καλα? Βελγιο φιλε μου, ΒΕΛΓΙΟ! :-D

Δημοσ.
Τι λενε ρε πανε καλα? Βελγιο φιλε μου, ΒΕΛΓΙΟ! :-D

Με σύνδεση το θέλω και με τον ίδιο αριθμό, οπότε ας περιμένω μωρέ :P

Τουλάχιστον θα έχω προτεραιότητα λόγω σύνδεσης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...