Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και btw, αν δεν κάνω λάθος... οι δηλώσεις της Apple ως προς την μπαταρία είναι... "Improved battery life", όχι Improved Battery... οπότε το πιο πιθανό είναι να έχει την ίδια μπαταρία, απλά είναι το 3GS πιο απαιτητικό εξού και το γρήγορο drain. Στο 3G με την 3.0 δεν έχω προσέξει σημαντικές διαφορές στη διάρκεια (απ' την αλλη, έτρεχα τις beta για μήνες οπότε ίσως απλά το συνήθισα)

Είχα διαβάσει ένα άρθρο στο Macrumors που είχαν μετρήσει τις χωρητικότητες στις μπαταρίες και όντως η μπαταρία του 3GS έχει λίγο μεγαλύτερη χωρητικότητα σε σχέση με του 3G. Αλλά η διαφορά είναι πολύ μικρή....

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η Παρασκευη πλησιαζει ολο και περισσοτερο. Και θα ερθει και η σειρα μας να παρουμε ενα Iphone... Μιας και ειμαι απο Κυπρο, το μονο που με ενδιαφερει ειναι το service, σε περιπτωση(κτυπα ξυλο) που παθει καποια βλαβη. Επισης, αν το παρω απο Βελγιο, θα μπορω να το επισκευασω και στην Ελλαδα? Μιλαω παντα για εγγυηση, οχι προβλημα που ισως παρουσιαστει απο καποια πτωση.

Δημοσ.

Παιδιά εγώ που δεν έχω κάνει ούτε προεγγραφές ούτε τίποτα, θα μπορέσω να το πάρω (σκέτη συσκευή) ή θα ψάχνομαι 1η μέρα? Θα μπορώ να το βρω σε vodafone, cosmote και πλαίσιο?

Δημοσ.
Παιδιά εγώ που δεν έχω κάνει ούτε προεγγραφές ούτε τίποτα, θα μπορέσω να το πάρω (σκέτη συσκευή) ή θα ψάχνομαι 1η μέρα? Θα μπορώ να το βρω σε vodafone, cosmote και πλαίσιο?

Αν το θελεις να το παρεις γρηγορα κανε προκρατησεις. Ειτε σε vodafone ειτε σε cosmote. Τους λες να σου κρατησουν το χρωμα που θες και ποσα GB. Δεν εισαι αναγκασμενος να αγορασεις, αλλα θα το εχεις να σε περιμενει σε περιπτωση που θα το παρεις. :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με νεα σύνδεση και πάγιο 45 ευρώ (εστω πως ισχύουν οι τωρινές τιμες) το ιphone το παίρνουμε με π.χ 350 ευρώ

για ανανέωση σύνδεσης και μεταφορά πακέτου σε πακέτου iphone ποια τιμή ισχύει? τιμη συσκευής-τιμη ανανεωσης? η 350-τιμη ανανεωσης?

Επεξ/σία από Poison6
Δημοσ.

Εξαρτάται αν το κατάστημα που θα πας έχει φέρει παραπάνω συσκευές από αυτές που έχουν γίνει προκράτηση.... Πάντως δύσκολα να φτάσουν παραπάνω... ήδη συζητιέται ότι λόγω έλλειψης συσκευών θα αργήσουν να φτάσουν και αυτές που έχουν γίνει προκράτηση.... Ή τουλάχιστον θα φτάσουν στην αγορά σε λιγότερο αριθμό από αυτόν που προβλεπόταν....

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή έχει χαθεί λίγο η μπάλα με τη μπαταρία και το push να πω 2 πράγματα.

Άλλο πράγμα το Push του Mail, Επαφών, Ημερολογίων και άλλο τα Push Notifications.

Αυτό που καταναλώνει μπαταρία είναι το πρώτο διότι μένει ένα connection ανοιχτό μόνιμα μεταξύ iPhone και mail server (είτε exchange είτε mobileme) και καταπίνει την μπαταρία.

Τα push notifications δεν λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο, η εφαρμογή στέλνει το notification σε servers της apple και η apple με τη σειρά της το pushάρει στα iPhone μας. Γι' αυτό και με hacktivated τηλέφωνα δε δουλεύει (είτε καθόλου είτε αναξιόπιστα). Ενα ακόμα θέμα με φερμένα από έξω (και συνεπώς hacktivated) τηλέφωνα είναι και αυτό των push notifications των εφαρμογών.

Αυτά σόρρυ για το μπλα μπλα.

ΥΓ1: Όσοι έχουν πρόβλημα στην 3.0 με μπαταρία με κλειστό το push κάντε restore και set up as new iPhone και όχι restore από backup.

ΥΓ2. Με cosmote είχα συμπληρώσει τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος αλλά δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί μου. Τι κάνω λάθος; Να τους πάρω εγώ;

Δημοσ.
Αυτό που καταναλώνει μπαταρία είναι το πρώτο διότι μένει ένα connection ανοιχτό μόνιμα μεταξύ iPhone και mail server (είτε exchange είτε mobileme) και καταπίνει την μπαταρία.

Δεν μένει μόνιμα ανοιχτό, απλά σε χρονικά διαστήματα που επιλέγει ο χρήστης κάνει έλεγχο mail επαφές κτλπ.

Δημοσ.
Δεν μένει μόνιμα ανοιχτό, απλά σε χρονικά διαστήματα που επιλέγει ο χρήστης κάνει έλεγχο mail επαφές κτλπ.

Μπερδεύεις το fetch με το push...

Δημοσ.
Μπερδεύεις το fetch με το push...

Ακριβώς. Το push έχει την έννοια πως με το που λάβει το mail ο mail server το pushάρει στο τηλέφωνο. Το fetch ελέγχει το τηλεφωνο καθε ν λεπτα αν υπάρχει κάτι νέο.

Δημοσ.
παιδια ξερετε την τιμη του i phone 3G οταν κυκλοφορησει τo 3GS...???

Μένει μόνο το 8άρι στην κυκλοφορία αλλά η τιμή του δεν αλλάζει.... 499 ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...