ApoelAndreas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 σημερα πηγα στο τεχνικα και ειδα το 3GS . ειναι μεγαλος πειρασμος! ισως αν ειχα τα λεφτα να το επαιρνα. τα 16gb μαυρο στα 799. μου ειπε ο υπαλληλος οτι δεν ειναι full unlock. και δεν μπορεις να κανεις update στο 3.1 ακομη. τη συσκευη την πειρα στα χερια μου και τρελαθηκα!! Γιατι να μην το παρεις απο Ελλαδα 620Ε? Btw απο Κυπρο εισαι ετσι? Αυριο να εισαι ονλινε, θελω να ρωτησω κατι. Μπορεις να δεις και το ποστ μου στο internet section για το PayPal αν ξερεις? Thanks.
Ozone Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Γιατι να μην το παρεις απο Ελλαδα 620Ε? Btw απο Κυπρο εισαι ετσι? Αυριο να εισαι ονλινε, θελω να ρωτησω κατι. Μπορεις να δεις και το ποστ μου στο internet section για το PayPal αν ξερεις? Thanks. αν το παρω απο ελλαδα θα το παρω η απο καπου αλου ποιο φθηνα, δεν τους κανω τη χαρη! ναι απο κυπρο ειμαι και μενω..
ApoelAndreas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 αν το παρω απο ελλαδα θα το παρω η απο καπου αλου ποιο φθηνα, δεν τους κανω τη χαρη! ναι απο κυπρο ειμαι και μενω.. Τι εννοεις καπου αλλου πιο φτηνα?
ApoelAndreas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 aν το βρω ποιο φθηνα απο καπου αλλου. Μπαα λιγο δυσκολο.
dimitris2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 αυτο που εχω να πω με το iphone 3gs στα χερια μου εδω και λιγες μερες ειναι οτι ναι μεν χρυσο κινητο κανει παππαδες αλλα απο θεμα μπαταριας μεγαλη ρουφηχτρα. ελπιζω αυτο να διορθωθει με την 3.1 αλλιως μας βλεπω με ενα φορητο φορτιστη απο κατω
giorgos147 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 αυτο που εχω να πω με το iphone 3gs στα χερια μου εδω και λιγες μερες ειναι οτι ναι μεν χρυσο κινητο κανει παππαδες αλλα απο θεμα μπαταριας μεγαλη ρουφηχτρα. ελπιζω αυτο να διορθωθει με την 3.1 αλλιως μας βλεπω με ενα φορητο φορτιστη απο κατω Δεν είχαν πει οτι είχε μεγαλύτερη μπαταρία απο το παλιοτερο; Τι προσθεσαν και το "βαρυναν" τόσο;
dimitris2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 2πλασιος επεξεργαστης, 256ραμ βαλε και κανα bug που σιγουρα θα εχει η 3 γιατι δεν εξηγειται αλλιως
kpartsi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 2πλασιος επεξεργαστης, 256ραμ βαλε και κανα bug που σιγουρα θα εχει η 3 γιατι δεν εξηγειται αλλιως 2πλασιος όχι Δουλεύει στα 600 ΜΗz και ο παλιός στα 400.... Πάντως το 3GS έχει καλύτερη μπαταρία από το 3G και κάπου αντισταθμίζει την μεγαλύτερη κατανάλωση που έχει, οπότε η διάρκεια και των δύο συσκευών θα είναι παρόμοια... Το πρόβλημα της κατανάλωσης είναι έντονο σε όσους έχουν ενεργοποιημένο το push και το κινητό επικοινωνεί συνεχώς.... Επίσης και το 3.0 από μόνο του είναι κάπως ενεργοβόρο.... Αυτό θα λυθεί με το 3.1, όποιος όμως θέλει να εκμεταλλεύεται την τεχνολογία push, θα πληρώνει από πλευράς κατανάλωσης οποιοδήποτε fw κι αν φοράει... Εγώ πάντως με απενεργοποιημένο το push, στο 3G μου, δεν βλέπω διαφορά στη κατανάλωση σε σχέση με το 2.2.1...
dimitris2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 δε ξερω ρε συ kpartsi τι να σου πω. ισως φταιει που ειναι ακομα στις πρωτες φορτισεις αλλα με εχει ταραξει...μιαμιση φορτιση τη μερα ριχνω με λιγο ιντερνετ
kpartsi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 δε ξερω ρε συ kpartsi τι να σου πω. ισως φταιει που ειναι ακομα στις πρωτες φορτισεις αλλα με εχει ταραξει...μιαμιση φορτιση τη μερα ριχνω με λιγο ιντερνετ Δεν σου είπα ότι δεν καταναλώνει... εξαρτάται από την χρήση.... αλλά εγώ με την χρήση που κάνω και επαναλαμβάνω το push απενεργοποιημένο δεν είδα διαφορά στην διάρκεια.... Αν τώρα χρησιμοποιήσω το κινητό φουλ φορτισμένο σαν δορυφορικό πλοηγό και φύγω από Αθήνα για Θεσσαλονίκη, σε 5 ώρες με το που θα μπαίνω Θεσσαλονίκη θα σβήνει και το κινητό από μπαταρία.... Επίσης και το wifi καταναλώνει αρκετά.... Αυτό που εννοούσα εγώ είναι κάνοντας την ίδια χρήση αν υπάρχει διαφορά 3.0 και 2.2.1... Και εγώ δεν είδα στο δικό μου διαφορά....
inSync Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Παιδιά όσο πειρασμός και να είναι το 3GS, πιστεύω δεν συμφέρει κάποιον που έχει το 3G (δηλαδή 1 χρόνο) να σκάσει τα € για να το αγοράσει ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:04 ---------- 2πλασιος όχι Δουλεύει στα 600 ΜΗz και ο παλιός στα 400.... Πάντως το 3GS έχει καλύτερη μπαταρία από το 3G και κάπου αντισταθμίζει την μεγαλύτερη κατανάλωση που έχει, οπότε η διάρκεια και των δύο συσκευών θα είναι παρόμοια... Το πρόβλημα της κατανάλωσης είναι έντονο σε όσους έχουν ενεργοποιημένο το push και το κινητό επικοινωνεί συνεχώς.... Επίσης και το 3.0 από μόνο του είναι κάπως ενεργοβόρο.... Αυτό θα λυθεί με το 3.1, όποιος όμως θέλει να εκμεταλλεύεται την τεχνολογία push, θα πληρώνει από πλευράς κατανάλωσης οποιοδήποτε fw κι αν φοράει... Εγώ πάντως με απενεργοποιημένο το push, στο 3G μου, δεν βλέπω διαφορά στη κατανάλωση σε σχέση με το 2.2.1... Προσωπικά δε βλέπω μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση ούτε με το push ενεργοποιημένο... φυσικά εξαρτάται από το ΠΟΣΕΣ εφαρμογές Push χρησιμοποιείς... εγώ έχω μόνο το mobileMe... τα messenger apps δεν τα χρησιμοποιώ με Push (δεν βολεύει και πολύ κατ' εμέ, θα προτιμούσα κάτι να τρέχει στο background)
Prof_Chaos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 σημερα πηγα στο τεχνικα και ειδα το 3GS . ειναι μεγαλος πειρασμος! ισως αν ειχα τα λεφτα να το επαιρνα. τα 16gb μαυρο στα 799. μου ειπε ο υπαλληλος οτι δεν ειναι full unlock. και δεν μπορεις να κανεις update στο 3.1 ακομη. τη συσκευη την πειρα στα χερια μου και τρελαθηκα!! που το είδες; 799 σαν πολλά δεν είναι για το 16αρι; φαντάζομαι σκέτη συσκευή.
inSync Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Και btw, αν δεν κάνω λάθος... οι δηλώσεις της Apple ως προς την μπαταρία είναι... "Improved battery life", όχι Improved Battery... οπότε το πιο πιθανό είναι να έχει την ίδια μπαταρία, απλά είναι το 3GS πιο απαιτητικό εξού και το γρήγορο drain. Στο 3G με την 3.0 δεν έχω προσέξει σημαντικές διαφορές στη διάρκεια (απ' την αλλη, έτρεχα τις beta για μήνες οπότε ίσως απλά το συνήθισα)
Ozone Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 που το είδες; 799 σαν πολλά δεν είναι για το 16αρι; φαντάζομαι σκέτη συσκευή. παρα πολλα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα